Onbelemmerd. Gecombineerde badkamer en slaapkamer: een project van Anna Shemuratova

Je verliest gemakkelijk je oriëntatie en het vermogen om onderscheid te maken tussen boven en beneden, tussen de badkamer en de slaapkamer… De reden hiervoor is de onaardse lichtheid van het interieur.

Badkamerontwerpen in combinatie met slaapkamers. Het project van Anna Shemuratova is een deelnemer aan de Best 3D Bathroom Interior Design wedstrijd op

Hier is veel licht en vrijheid. De naam van het project is "gewichtloosheid", en het heeft volume en losheid. Badkamer en slaapkamer zijn verbonden door een scherm. De hoofdstroom van licht blijft behouden omdat de slaapkamer twee "eigen" ramen heeft windows. In tegenstelling tot de slaapkamer, waar het kleurenschema gebaseerd is op een grijstint, is de badkamer milder, met twee soorten panelen in warme tinten lichtbruin. De inrichting is minimalistisch en modern, met enkele originele kenmerken zoals funky reklampen die boven het bad hangen. De installatie in de hoek bij de wastafels verwijst ook terug naar het thema van de gewichtloosheid – of het nu gaat om de kronkelende stammen van een exotische zuidelijke boom, die omhoog groeien, of de verwarde touwen die tot op de grond hangen.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: