Open haard in een feestelijk interieur

De open haard is evenzeer de hoofdpersoon van een kerstinterieur als de kerstboom. Vergeet dus niet de decoratie ervan om een feestelijke sfeer te creëren – op winteravonden zal het u en uw geliefden aantrekken als een magneet, waardoor u warmte en kerstsfeer krijgt.

Als je er al een in huis hebt, heb je geluk, dus omring hem met een kerstboom en andere feestelijke decoraties. Nou, zo niet, kunnen dromen van een soort familiehaard nog steeds worden gerealiseerd. Natuurlijk is het eerder een valse haard of een kaarsenportaal, maar het kan genoeg zijn om een kerstsprookje in uw huis te creëren.

U kunt een kant-en-klaar portaal kopen van polyurethaan of kunststeen, om een meer budgetversie van gipsplaat te maken, of gewoon een open haard bouwen van bakstenen.

  • het BN8821 portaal van CAVIO
  • Het Chelini 2121 haardportaal
  • Haardportaal DG314 / DG714 van CAVIO
  • de Kimberley open haard portal van Planika

BN8821 portaal door CAVIO.

Voor polyurethaan- en gipsplaatvarianten is het de moeite waard een binnenafwerking te overwegen. Als u van plan bent om kaarsen in de haard te zetten, kan het een tegel of spiegel zijn, die de warmte van een levend vuur versterkt en de muur niet laat verschroeien.
Dit jaar, kerstversiering kan worden talloze, de tijd van ascetische groene kerstbomen met zeldzame rode ballen is verstreken, nu als een interieur decoratie kan worden gebruikt in een keer – Lichtgevende slingers, kralen, allerlei soorten kerstversiering, rendierfiguren, kandelaars en nog veel meer.


Lees ook:

  • 6 varianten van een valse haard
  • 20 haarden voor designinterieurs
  • 5 manieren om een valse open haard te versieren

Het moet allemaal schitteren en glinsteren en een sprookjesachtige sfeer creëren.

In plaats van de klassieke groen- en roodtinten geven decorateurs tegenwoordig vaak de voorkeur aan subtielere kleuren: turkooisblauw en roze gecombineerd met gouden, zilveren en koperen metaaltinten.
Zet het nummer "2016" op je schoorsteenmantel, hout of autogeschilderd plastic om je mascotte voor het komende jaar te zijn. Hang een sneeuwvlokkenslinger en grote gebreide sokken op Kleine verrassingen in hen zullen niet alleen kinderen verrukken.

Op de foto: voorbeeld van decoratie van het haardportaal door ontwerper Yana Volkova.

Misschien kunt u een paar fauteuils in de buurt zetten. Als de ruimte beperkt is, kunt u een pluizig tapijt over de vloer gooien om op te zitten.

Op de foto: voorbeeld van decoratie van het haardportaal van de ontwerper Yana Volkova.

Steek zo vaak mogelijk uw vakantiehaard of kaarsen erin aan, en hou bijeenkomsten rond het vuur met uw familieleden en vrienden. Deze warmte zal uw winteravonden verwarmen en u helpen elk moment van die magische dagen in uw hart te bewaren.

Vind accessoires voor uw favoriete oudejaarsdecoratie

Kroonluchter Le Porcellane 45 Tato standbeeld door Creazioni De Big Bold kandelaar uit de Bold collectie van Moooi
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: