ORTGRAPH-showroom opent in Amsterdam

Op 24 oktober werden de deuren van de ORTGRAPH-showroom in Amsterdam geopend.

ORTGRAPH-materialen zijn te zien in de interieurs van internationale en Nederlands hotelmerken, populaire restaurants en uitgaansgelegenheden, kantoren van toonaangevende Nederlands en buitenlandse bedrijven en luxe privé-interieurs..

Architecten en ontwerpers van de hoofdstad, partners van ORTGRAPH kwamen bijeen om de makers van de conceptuele ruimte te feliciteren.

Tijdens het werken aan het showroomproject hebben ORTGRAPH en architect Maria Romanova ( IA ) Professor MAAM. Het door Maria Romanova voorgestelde concept gebaseerd op verbinding tussen ruimte en kunst. Het hele palet van de beste afwerkingsmaterialen voor commerciële en residentiële interieurs wordt belichaamd in het emotionele ontwerp van de ORTGRAPH-showroom in Artplay.

ontwerpster Maria Romanova

De nieuwe ORTGRAPH-showroom op Artplay is gecreëerd om architecten en ontwerpers de kans te geven met moderne afwerkingsmaterialen te werken en professionele ervaring uit te wisselen tijdens seminars en presentaties. Dit is een "plaats van macht voor liefhebbers van design en kwaliteit.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 2
  1. Thijs

    Wat is de exacte locatie van de ORTGRAPH-showroom in Amsterdam?

    Beantwoorden
  2. Floris

    Wat voor soort showroom is dat en wat voor producten zijn daar te vinden? Hebben ze een online winkel waar de producten kunnen worden gekocht? Is de showroom ook open voor het publiek of alleen op uitnodiging?

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: