Piero Gandini over de beste tafellamp ter wereld

Is het mogelijk om de perfecte bureaulamp uit te vinden voor de overgrote meerderheid van onze klanten?? "Ja," zegt de directeur van het Italiaanse merk Flos. Het is al gecreëerd en zelfs in massaproductie genomen.

Italiaans verlichtingsmerk met meer dan een halve eeuw geschiedenis. Sinds de oprichting in 1962 heeft Flos een reputatie opgebouwd als "innovatieve" verlichtingstechnologie van het bedrijf dat de meest geavanceerde verlichtingsoplossingen op de markt brengt. Niet alleen wat betreft innovatief design, maar ook wat betreft het gebruik van innovatieve materialen en geavanceerde technologie.

Tafellamp Tab van Flos. Over het ideale aantal lampen in huis. Er zijn geen universele regels. Het hangt allemaal af van wat u met uw verlichting wilt bereiken. Waar het leeft? Of u nu houdt van schemering of van fel licht, of u het nu in de bergen of aan zee, in de stad (&#41 vindt;?.. Of je nu alleen woont of met je gezin zorgen voor een comfortabel gevoel en creëren het perfecte lichtscenario. Verlichting – het is een kwestie van persoonlijke voorkeur en niets meer.
De Kelvin lamp van Flos. De perfecte tafellamp. Zonder valse bescheidenheid.. is onze Kelvin-armatuur. Het is enerzijds ontworpen om het volledige potentieel van LED's te benutten. Denk aan alle innovatie die in een tafellamp kan gaan zitten. En daarbij.. Om te voldoen aan de behoeften van elke gebruiker met elk idee van een "ideaal verlichtingsscenario".
De Kelvin lamp van Flos. De armaturen hebben een uiterst traploos regelbaar dimsysteem: u kunt de verlichting precies zo dimmen als u wilt. De kop draait: hij kan naar het tafeloppervlak of de muur worden gericht ( bereik een comfortabel gereflecteerd licht ).
De Kelvin armatuur van Flos. Niet alleen is de LED-technologie zelf uiterst energie-efficiënt, wij hebben ook een energiebesparende versie van de armatuur gemaakt. Het idee is dat wanneer je de bovenkant van het 'plafond' aanraakt.., je activeert de sensor. Het detecteert het lichtniveau in de kamer en stelt automatisch de gewenste helderheid van de LED's in. Alle! Geen ingewikkelde lichtberekeningen nodig Klik gewoon op de kop van de lamp! De AAN/UIT-indicator verandert van kleur van oranje naar groen om aan te geven dat de energiebesparingsmodus actief is. Bij een nieuwe aanraking wordt deze modus uitgeschakeld.
De Kelvin lamp van Flos. Het gebruik van LED's heeft ons de mogelijkheid geboden een ongebruikelijk ontwerp te creëren: het heeft het dunst mogelijke 'plafond'. Het is niet alleen voor de esthetiek Zo zorgen we voor het comfort van de gebruiker. Nu kunt u de lamp op elke gewenste hoogte brengen, ook op ooghoogte. En het zal niet verblinden. Erg handig, vooral tijdens het werken achter de computer.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: