...

PinWin 2014: de winnaars van het vijfde seizoen

Op 27 november 2014 heeft het ARTPAY Design Centre de resultaten samengevat van het vijfde seizoen van wedstrijden die op het onlineplatform zijn gehouden . De jury riep de werken uit tot de beste? Wie won prijzen? En die eigenaar werd van een Fiat 500?

In de Grote Zaal van ARTPLAY Design Centre werden de winnaars van 12 online wedstrijden PinWin uitgereikt. Leer hun namen kennen!

Beste platte interieur,
landhuis

De hoofdprijs van het PinWin 5e seizoen- een Fiat 500- ging naar Alexandra Fedorova. Contrasteer de oplossing werd verkozen tot beste.

De beste hedendaagse interieurs

De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met ARCHISTUDIO. De winnaars van de eerste plaats in de vijf categorieën wonnen de hoofdprijs Een reis voor twee personen naar Italië naar Villa Miralfiore met een cultureel en gastronomisch programma. Bovendien kreeg elke deelnemer een geschenk ter ere van het 20-jarig bestaan van ARCHISTUDIO- Missoni Home fitness handdoek.

1. Modern wooninterieur

Contrasting Solutions won voor Beste Hedendaagse Wooninterieur Alexandra Fedorova.

2. Licht en schaduw in een modern interieur

Interieur van het landhuis in Letova Roscha Werd verkozen tot beste voor zijn spel met licht en schaduw. Auteur- Vera Gerasimova.

3. Nieuwe en onverwachte materialen en decoraties in het interieur

Een gedurfde en onverwachte oplossing won de prijs voor het architectenbureau PANACOM. Winnaar in de categorie.. «House Python".

4. Hedendaags publiek interieur

Avcube Commerce ontving de prijs voor 'In Vrede en Harmonie'!»

5. Het warmste interieur

Het door Maria Vatolina ontworpen penthouse werd bij de wedstrijd verkozen tot het warmste.

bijkomende nominaties

ARCHISTUDIO reikte ook prijzen uit in andere categorieën. De winnaars waren:

Interieur van de flat in de Sretenka straat. Auteurs: projectleider architect Boris Oeborevitsj-Borovski, architecten Anna Sycheva, Anastasia Dmitrieva, met medewerking van Sergej Ivanov.

Appartement in Kiev. Auteur- Ivan Yuryma.

The Shining of a Pure Mind project. Auteur- Elena Andreeva.

Consensus van het nieuwe met het vertrouwde" project. Auteur – Studio Interieur LVA.

Beste woonkamer

De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met Natuzzi Italia.

1. Eerste plaats ging naar het interieur van Blizhnyaya Dacha flat. Auteurs: architecten Boris Oeborevitsj-Borovski, Svetlana Zjdanova, Oksana Lobanova, met medewerking van Alexei Antonov. Prijs: Re-Vive relaxfauteuil van Natuzzi, een slimme relaxfauteuil die zich aanpast aan het menselijk lichaam en reageert op elke beweging.

2. Speciale prijs Appartement in de Sretenka straat won het "Woonkamer" project voor maximaal gebruik van Natuzzi meubels in het interieur. Moderne Klassiekers. Auteur- Anastasia Gorbatsjov. De prijs was de Natuzzi sofa Forma ontworpen door architect en ontwerper Claudio Bellini.

Staal in het interieur

De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met AWELT.

1. Eerste plaats Ademhaling van staalproject. Het leverde de hoofdprijs op voor de auteur Natalya Dyshlova een weekreis naar de Dominicaanse Republiek.

2. Tweede prijs Ze deelden twee projecten: Shades of Steel!» door Katerina Lashmanova…

… en "Keuken met een lepel of Russisch minimalisme". Geschreven door Ekaterina Gracheva. Prijs voor de tweede plaats.. Certificaat voor 50 000 roebel om AWELT-producten te kopen.

3. De derde prijs ging naar "Drive". En aan de auteur Mikhail Novinsky- Xperia T2 Ultra Dual-smartphone.

Opening 2014

De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met Volhovec.

1. Eerste plaats nam het Little House project. De auteur, Pavel Vetrov, won de hoofdprijs.. een sightseeing trip naar Florence.

2. Tweede plaats heeft de jury het project Minimalisme& Loft. De auteur, Anna Tekljuk, reist naar Milaan voor iSaloni Milano 2015.

3. Derde plaats werd toegekend aan "Pacificatie". De auteur ervan, Evgeniya Lykasova, ontving ook een reis naar de tentoonstelling iSaloni Milano 2015 in april.

Keuken: Een werkruimte

De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met Quartzforms.

1. Eerste plaats won het project "NTV's Kitchen". De hoofdprijs, een 7-daagse reis naar Amsterdam in het Andaz Amsterdam Prinsengracht hotel, ging naar Sergey Nasedkin.

2. Tweede prijs ontving de "multi-cuisine" prijs Mikhail Novinsky. De auteur was de winnaar van de prijs.. APPLE 24 inch monoblok.

3. derde prijs ging aan het werk "Illusie van oneindigheid". De prijs voor de auteur, Anna Valkina, was een cadeaubon voor het gehele assortiment QUARTZFORMS producten, ter waarde van 50.000 roebel.

Hout binnen en buiten

De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met het merk PINOTEX.

De hoofdprijs ging naar interieur design I.D. voor het project van een landhuis in de regio Amsterdam. Daria Shirokova en Inga Arshba kregen een Apple Thunderbolt Display met geïntegreerde Thunderbolt-technologie.

Raam in het interieur

De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met ARTTEX.

De hoofdprijs, een MacBook Air en een certificaat ter waarde van 250 000 euro voor de aankoop van producten van de Japanse fabrikant TOSO, ging naar Veronika Sudnikova. Haar project "200 meter boven de grond" werd verkozen tot de beste.

Licht in het interieur

De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met PRECIOSA LIGHTING.

De eerste plaats ging naar I Like Wine restaurant. De auteur ervan, Evgeniy Pozharsky, won de hoofdprijs design tour voor 5 dagen naar Tsjechië.

Beste interieur in klassieke stijl

De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met Modenese Gastone.

1. Eerste plaats nam het Moscow Classics project. Natalia Merkulova en Svetlana Baskova wonnen een prijs De legendarische Barok is Rock van Modenese Gastone.

2. Tweede prijs ging naar het "Pavlovskaya Sloboda" project. Interieur Design Studio "Design in Cube" won een certificaat voor 1500 euro om Modenese Gastone producten te kopen.

Een open haard in het interieur ( 3D )

De wedstrijd werd samen met het bedrijf "White Guard" georganiseerd.

1. Nominatie "Beste Project

De eerste plaats werd toegekend aan Pattern project. architectengroep A PLUS A pakte de hoofdprijs 3D MAX licentieprogramma.

2. Categorie "meest ongewone en creatieve project

De tweede plaats ging naar het project "Norwegian Spirit". Aleksandra Koroleva kreeg de prijs voor de Ierse haard Dimplex Cassette 600 series Opti-Myst met "live" effect vlam.

Fotowedstrijd. Architectuur: eenvoudig en complex

De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met de site ARCHPLATFORMA en het bedrijf "PhotoFrame".

in de categorie "Eenvoudig in complex" Het werk "Ant-hill" was de winnaar. Auteur- Yury Solovyov.

In de categorie "Het complexe in het eenvoudige" de winnende foto "Katholieke kathedraal op Malaya Gruzinskaya Straat". Geschreven door Alexey Yuriev.

Beide winnaars ontvingen een X-E2 met een XF18-55mmF2 lens.8-4 R LM OIS.

Vergeet niet dat de PinWin wedstrijden doorlopend zijn! U kunt nu deelnemen aan de wedstrijd "De Beste Ruimte op Artplay".

Binnenkort komt er een fotoalbum met echte portretten van onze vrienden en gasten van het PinWin feest op onze sociale netwerk pagina's. Vier jezelf en je vrienden, voeg je bij ons op Facebook Vkontakte.