REDMOND RS-M723

Nam1 plaats in de beoordeling:

BESTE GOEDKOPE KEUKENWEEGSCHAAL ONDER 1000 RUR

Ga naar de ranglijst

REDMOND RS-M723 specificaties

Algemene kenmerken

Type elektronische
Weeglimiet 5 kg
Nauwkeurigheid van de meting 1
Taro-compensatie beschikbaar
Consistente weging geen
Vloeistof volumemeting geen

Display

Timer geen
Klok geen

Stroomvoorziening

Type batterij CR2032
Batterijlaadindicatie beschikbaar
Overbelastingsindicatie er is
Automatische uitschakeling zie

Kenmerken

Tarra ontwerp platform
Verwijderbaar platform geen
Platform materiaal staal

Beoordelingen voor REDMOND RS-M723

Mijn goede punten:geen
Nadelen:1. De achtergrondverlichting van het scherm is verschrikkelijk. 2. Telkens na het inschakelen moeten de eenheden opnieuw worden ingesteld
Nadelen:Brak na minder dan een jaar. Eerst kwam het glas van het display los, daarna werden verschillende segmenten op het display zelf niet meer weergegeven.

alex4spb


Voordelen:geen
Nadelen:duur goedkoop. Goedkoop plastic, goedkoop metaal. zeer beperkte functionaliteit. Ongemakkelijke knoppen. hoge prijs. Het metaal is roestig.

Anton Roschin


Voordelen:Compact formaat, display met achtergrondverlichting, ontwerp, gewicht tot 5 kg.
Nadelen:Geen handige trekker (moet herhaaldelijk drukken of forceren), de batterij “pilt”
Nadelen:Handig om in huis te hebben en goed voor de markt. De meetnauwkeurigheid is hoog (gecontroleerd op veel artikelen, maar pakjes zout of suiker zijn niet geschikt om de nauwkeurigheid te controleren). De gewogen boodschappen komen overeen met de gewichtsmetingen van dit huismodel. Ik kocht het per ongeluk in een supermarkt, ik werd aangetrokken door het ontwerp en het prijskaartje.Maar zelfs tegen de huidige prijs is het geen schande om voor deze schaal te betalen.

Andrejevitsj Alexander


Voordelen:Ze zien er leuk uit. Het platform is van metaal, de afmetingen zijn volgens mij optimaal. Kalibreert automatisch op nul en centreert te wegen voorwerpen, ongeacht waar ze op de weegschaal worden geplaatst. U kunt wegen met een tarra, het gewicht van de tarra telt niet mee (zet de tarra op de weegschaal en zet hem aan, het display toont “0”, u kunt nu het nettogewicht van het voedsel in de tarra wegen). Het is puur een weegschaal, niets extra’s, geen onnodige thermometer of klok, alleen het gewicht – en dat is geweldig.
Nadelen:Knoppen zijn niet aanraakgevoelig, het bovenblad is niet afgedicht rond de knoppen en het display. Nergens (noch in het boek noch op de off.meetonzekerheid niet vermeld.
Nadelen:De nauwkeurigheid van de weegschalen (hoe fout ze zijn) kan ik helaas op geen enkele manier controleren – ik heb geen referentiegewichten bij de hand. Maar te oordelen naar het gewicht van een mobiele telefoon (139g volgens de documenten) en een polshorloge (73g volgens de documenten), weegt ze nauwkeurig..

Serov Alex

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: