Resultaten ADD AWARDS 2015 bekendgemaakt

Op 16 december vond in het Taleon Imperial Hotel de prijsuitreiking plaats voor de winnaars van de ADD AWARDS 2015 International Professional Award.

Op de foto: Ruslan Chernobaev, de organisator van ADD AWARDS 2015.

De onafhankelijke professionele prijsvraag ADD AWARDS 2015 op het gebied van particuliere architectuur, interieur, landschap en objectontwerp in Sint-Petersburg is afgelopen. Taleon Imperial Hotel vatte de resultaten samen en hield een prijsuitreiking op 16 december 2015.

De wedstrijd werd bijgewoond door 635 professionals uit verschillende steden van Nederland, Kazachstan, Oekraïne, Wit-Nederland, Tsjechië, Turkije, Moldavië en Litouwen. 658 geüploade werken werden gemodereerd, 172 daarvan werden op de shortlist geplaatst. De inzendingen werden beoordeeld door een jury van 12 internationaal gerenommeerde architecten en ontwerpers en door een panel van deskundigen uit de sector. De belangrijkste beginselen van ADD AWARDS zijn onafhankelijke jurering, praktische voordelen voor alle projectdeelnemers en een transparante organisatiestructuur. De namen van de winnaars werden bekendgemaakt tijdens een ceremonie in het Taleon Imperial Hotel. Ontwerpster Maria Demidovo won de Grand Prix door een professionele en publieke stemming DOM_01 ( Ekaterinburg ).

Ga voor alle andere categoriewinnaars naar de officiële website van het project.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: