ROCA ONE DAY DESIGN CHALLENGE bij ARCH Amsterdam

Roca, de internationaal gerenommeerde fabrikant van een volledig assortiment badkamerproducten, organiseert een besloten wedstrijd onder jonge architecten om een werkruimte te ontwerpen voor de ontwerpers die deelnemen aan de derde Roca One Day Design Challenge, die op 19 mei in Manege wordt gehouden als onderdeel van de tentoonstelling ARCH Moscow.

Roca One Day Design Challenge – een internationale wedstrijd voor jonge ontwerpers, architecten en architectuurstudenten tot 30 jaar. Een dag lang bedenken zij originele inrichtingsoplossingen voor het interieur of de badkamer. Om het de deelnemers gemakkelijk en comfortabel te maken, heeft Roca speciale ruimtes gecreëerd waarin een gezonde sfeer heerst van competitie, opwinding en een ongelooflijke concentratie van ideeën.

Dit jaar heeft het bedrijf voor het eerst een besloten wedstrijd aangekondigd om de ontwerpen voor twee openluchtzones in Manege te ontwikkelen 90 m2 en 144 m2. Deze ruimtes zullen tijdens ARCH Moscow worden gebruikt voor conferenties, workshops en de Roca One Day Design Challenge. ( Amsterdam ) SA lab ( St. Petersburg ) en PROSTOR ( Amsterdam ). Roca stelt hen voor een comfortabele en creatieve ruimte te creëren waar eenvoudige maar vooruitstrevende ideeën worden geboren. Het gerealiseerde project van het winnende bureau zal worden getoond in Manege in het ARCH Amsterdam van 15 tot 19 mei.

DEELNEMERS AAN DE WEDSTRIJD

Arch Slon ( Moscow ) – ( een team van jonge, vooruitstrevende architecten die innovatieve projecten van verschillende complexiteit ontwerpen.

SA lab ( Sint Petersburg ) – Een architectuurlaboratorium dat algoritmische ontwerpmethoden gebruikt in zijn werk. www.salab.org/rus

PROSTOR ( Amsterdam ) – een architectenbureau dat niet alleen openbare, commerciële en particuliere ruimtes creëert, maar ook installaties en scenografieën. www.prostorcollectief.com

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: