Röndell bereidt in drievoudige bodempotten

Röndell heeft de Charm kookgerei collectie gelanceerd, met een speciale drievoudige bodem.

Röndell voegt Charm toe aan de collectie roestvrijstalen kookgerei. Het ( 2,4 l / 3,9 l / 5,9 l ) potten van verschillende grootte en diameter ( 18 cm / 20 cm / 24 cm ) en pollepel ( 1,5 l / 16 cm ) waarin u de ingrediënten kunt koken, stoven, stoven of zelfs roosteren. Het servies is gemaakt in een modern ontwerp – de Afgeronde vormen, gesatineerde, ergonomisch gevormde handgrepen met zachte siliconen grip voor een comfortabele grip en minimale hitte.

Alle stukken van de Charm-collectie zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal De keukenapparatuur is gemaakt van materialen die niet reageren met logen en zuren, is zeer resistent en robuust – maar dat is nog niet alles. Een belangrijk voordeel van deze collectie is de drievoudig ingeperste gesmolten basis met hoge thermische geleidbaarheid. Zo kunt u voedsel veel sneller koken en wordt de warmte niet alleen over de bodem, maar over het hele kookgerei verdeeld. Dit voorkomt dat voedsel aanbrandt en behoudt al zijn smaak en voedingseigenschappen.

Charm potten en opscheplepels hebben deksels van hittebestendig glas met een stoomuitlaat, en elk item heeft interne capaciteitsmarkeringen die u helpen uw voedsel in verhouding te houden tijdens het koken. Koken op alle kookplaten, inclusief inductiekookplaten. Kookgerei is gemakkelijk te onderhouden vaatwasmachinebestendig.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: