Röndell giet zijn kookgerei in aluminium

Röndell heeft gietaluminium kookgerei toegevoegd aan zijn assortiment The One.

The One.. Een nieuwe collectie potten en pannen met afneembare handgrepen. Daardoor is het zeer gemakkelijk op te bergen, omdat het minimale kastruimte inneemt. Een ander voordeel is dat u verschillende soorten gerechten op het fornuis of in de oven kunt bereiden.

De collectie bestaat uit een pan van 24 cm, koekenpan, sauteerpan, glazen deksel met stoomuitlaat en afneembare handgreep Een complete set kookgerei voor een klein gezin. De pollepel en koekenpan zijn bijzonder gemakkelijk te gebruiken en op te bergen. Als een recept vraagt om in de oven te koken, is het gemakkelijk om de pan met het handvat te verplaatsen en net zo gemakkelijk om het handvat los te maken. Tegelijkertijd maakt deze technologie het mogelijk om het kookgerei zonder problemen in de koelkast of de vaatwasser te zetten.

Een interessante oplossing in The One-collectie is het veelzijdige gebruik van de steelpan. Hij kan niet alleen worden gebruikt als steelpan, maar ook als koekenpan, bakvorm en volwaardige gietpan voor langzaam koken. Door deze kookmethode blijven de producten sappig, vol voedingswaarde en vol van smaak. Een enkel kookgerei grilt, stooft, bakt en braadt.

De One collectie is verrijkt met een steelpan ( met dezelfde diameter als de ( 24 cm ) voorzien van afneembare, niet verwarmende siliconen handgrepen. 4 mm dik temperatuurbestendig glazen deksel met stoomuitlaat, geschikt voor potten, pannen en sauteuses. De stoomuitlaat helpt de stoomdruk en het kookproces te regelen. Het One servies is gemaakt van gegoten aluminium en trekt niet krom door zijn dikte en hoge dichtheid. Dankzij Whitford's Xylan anti-aanbaklaag in twee lagen gaat het kookgerei jarenlang mee en wordt het voedsel gekookt zonder te verbranden, waardoor alle voedingseigenschappen behouden blijven.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: