Scandinavisch accent

Het Italiaanse meubelbedrijf Contempo presenteerde zijn bestsellers op iSaloni WorldWide Moscow-2013.

Contempo maakt al meer dan 40 jaar meubels voor in huis. Banken en fauteuils met lederen bekleding vormen de basis van het gamma. Een internationaal ontwerpteam werkte aan de collecties. Onder hen de legendarische Italiaanse ontwerper Luca Scacchetti ( Luca Scacchetti ) de jonge Finse ontwerper Ikonen& Salovaara, gedurfde Kroaat Sefan Krivokapic ( Stefan Krivokapic ).. Het is geen toeval dat het speelse Italiaanse karakter van de modellen van Contempo wordt afgezwakt met rationele vormen, die meer typisch zijn voor Scandinavisch design.

Clark, ontwerp Marcanto& Zappa. Een ruime en comfortabele zitting en een speciale hoogteverstelling van de rugleuning. Natuurlijke essenhouten basis.

Alice, ontworpen door Luca Scacchetti. Fauteuils, banken en sofa's in leer, stof, fluweel of met patroon kunnen zowel normale als extra grote rugleuningen hebben. Ook hoge rug en lage rug kunnen in รฉรฉn stuk worden gecombineerd. De basis is van metaal.

Mademoiselle, ontworpen door Luca Scacchetti. Een ironisch hergebruik van een bank uit de 19e eeuw. Een fauteuil die in elk interieur past.

Golia, ontwerp Contempo studio. De basis is van staal, en de hoge houten voet kan op de gewenste hoogte worden ingesteld. Het plafond is gemaakt van een Contempo stof naar keuze.

Sofia, Marcanto design& Zappa. Sofia- Een moderne versie van de haardstoel, maar even comfortabel als een klassieke stoel. De achterpoten en armleuningen zijn van hout.

Brigitte, ontwerp Marcanto& Zappa. Warmte van hout, strakke lijnen… De fauteuil Brigitte is ontworpen voor comfort en decoratie.

Junsei, Contempo studio ontwerp. Junsei in het Japans schoon. De lijnen van de tafel in messing lopen naadloos in elkaar over.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: