Smart Home Week

De in Amsterdam gevestigde Nazarov Electronics Gallery nodigt u uit om gratis seminars over smart home-systemen bij te wonen.

Overzichtscursus voor architecten en ontwerpers. Het programma introduceert de voordelen van moderne smart home systemen, wat is nieuw en wat is trending. Zal interessante casestudy's opleveren, die onconventionele oplossingen demonstreren. Uitleggen hoe je het geleerde in praktijk kunt brengen. Deelnemers aan het seminar ontvangen een certificaat van voltooiing van de cursus, materiaal voor het werk met cliënten en leuke cadeautjes.

Seminars worden gehouden van 16 tot 19 april van 18:00 tot 22:00 uur in de Nazarov Galerie voor Elektronica. Deelname is gratis. Voorinschrijving vereist.

Meer informatie over de Smart Home Week workshops en schrijf je in om deel te nemen.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: