Sony biedt een ultradunne tablet

Anderhalve centimeter dikte van de behuizing van de Sony VAIO Tap 11 tablet.

Sony VAIO Tap 11 is de eerste Windows 8-tablet van het Japanse bedrijf. Hij wordt gepositioneerd als een van de dunste tablets op de markt 10,5 mm dik.

De computer is uitgerust met een slank, draadloos toetsenbord met een touchpad. Het fungeert ook als een beschermhoes. Je kunt een toetsenbord op je schoot leggen en het apparaat op een tafel in de buurt zetten. Om het in de juiste hoek te houden flip-flop been. Wordt ook geleverd met een responsieve digitale stylus.

VAIO Tap 11 kan worden gebruikt als infrarood-afstandsbediening: kanalen wijzigen, volume aanpassen op tv en andere apparaten. Nieuw product nu te koop.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: