Sony brengt geluid van over het scherm

Sony heeft de Bravia OLED A1-serie en de nieuwe 2017-serie tv's in Nederland onthuld.

Tijdens de presentatie op 21 april heeft Sony zijn eerste Bravia OLED A1-serie tv's in Nederland gepresenteerd. Gasten van het evenement konden ook het volledige assortiment Sony 4K-tv's 2017 met HDR-ondersteuning bekijken: vlaggenschipmodellen XE94/XE93/XE90-serie, tv's XE85/XE80-serie en de basis XE70-serie.

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de Bravia OLED. De deelnemers aan de presentatie waren de eersten in Nederland die dit originele tv-toestel op basis van zelflichtende organische diodes zagen en het geluid dat van het hele schermoppervlak afstraalt, konden ervaren.

De Full HD-modellen van 2017 hebben HDR-ondersteuning in de ( WE7/WE6/RE4-serie ) een functie die vooral wordt gewaardeerd door fans van games en films met een uitgebreid dynamisch bereik. PlayStation®4 Pro ( PS4 Pro ) games zien er prachtig uit op Bravia Full HDR-tv's dankzij de verbeterde details en visuele getrouwheid.

In het lagere segment van het Full HD-tv-assortiment komt Sony Bravia met X-Protection PRO om uw tv te beschermen tegen plotselinge spanningsdalingen bij blikseminslag, vocht, stof en vuil, en stroompieken. ( WE7/WE6 ) Smart TV series ) verbeterde toegangssnelheid tot Youtube dankzij een extra knop op de handset en een snellere webbrowser.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: