Stadswoning in Angelovo: een project voor een gezin met kinderen

Het herenhuis heeft drie niveaus: twee verdiepingen en een zolder. De grootste moeilijkheid was dat het gebouw langgerekt is, zodat de begane grond lang en donker is. Hoe de ontwerper omging met het gebrek aan verlichting? We bestuderen het project in lentekleuren.

Op de foto: Natalia Lomeiko, ontwerpster, hoofd van studio "Elizabeth Interiors".

Interieur kenmerken

In de benedenverdieping mochten geen extra scheidingswanden worden gebouwd en de ruimte moest in zones worden verdeeld om in elk ervan voldoende licht te brengen. De keuken is geplaatst in de buurt van het ene raam en een bloemenornament in de buurt van het andere eetkamer. Daartussen ligt de woonkamer, maar zonder ramen, waardoor het erg donker is. Dus het is voorzien van een verlichte muur voor de TV en rekken. Dus werd het aantal lichtbronnen verhoogd. Op de trap, die zich ook in de woonkamer bevindt, hangen verlichte foto's. Op de eerste verdieping is er geen probleem met licht, omdat beide ramen worden gebruikt voor de slaapkamer en de kinderkamer. En daartussen past de badkamer naadloos.

Stijl en palet

Afgebeeld: Badkamer van een project van Elizabeth Interiors

De inrichting is over het algemeen modern. Maar dit is geen stedelijke hedendaagse stijl, maar een soepele overgang van het klassieke, waarbij de nadruk wordt gelegd op het comfort van het wonen in een huis op het platteland. Zachte en lichte kleuren creëren een gezellige sfeer. De ontwerper gebruikte natuurlijke materialen. De wanden in de TV-ruimte zijn bekleed met houten panelen, het keukenblok heeft houten fronten, de vloer is van parket met patroon. Het kleurenschema van de begane grond is geïnspireerd op de tonen van de lente kleurenspel op de combinatie van tinten groen, paars, grijs. De zolderverdieping is een enkele ruimte. Zijn stijl is eerder gereserveerd, meer mannelijk.

Kamerinrichting

Gestoffeerde meubels in woonkamer zeer comfortabel, de bekleding van de banken met een natuurlijk ornament benadrukt de nabijheid van de natuur. Een zacht wit pluizig tapijt op donker eiken parket ziet er indrukwekkend uit. Inrichtingsoplossingen, deuren, plinten, trappen waren van natuurlijk hout.

kinderkamer De muren zijn behangen met foto's van vogels en dieren. Op één muur is een hoge boom geplakt met vogels op de takken.

hal Het behang tussen de kinderkamer en de slaapkamer heeft een heldere groen-gele kleurstelling met een plantenornament, wat een vrolijke en blije sfeer creëert. In de alkoof is een plank voor kinderboeken, speelgoed en dozen, en aan de overkant – een woonkamer, maar zonder ramen Een comfortabele bank met zachte kussens.

De algemene trend in het interieur van het herenhuis een gevoel van vreugde. Maak het met opvallende streken, kleuraccenten: armaturen, accessoires, gordijnen. Alle kamers zijn in lichte kleuren om de overvloed aan licht te benadrukken. Het huis bleek zeer gezellig en comfortabel om buiten de stad met kinderen te wonen.

Interessante platte projecten

Interieur van de flat van een door de ontwerper gerealiseerd project Interieur van een flat uit een project van het architectuur- en ontwerpbureau Re-PIN Interieur van een flat uit een project van een architect en ontwerper
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: