Tapijt aan het plafond: make-over van de slaapkamer met een eenvoudige toets

Als de wereld op plaatsen koud en hard is, begin het te veranderen met je eigen slaapkamer. Wees niet bang voor experimenten: een paars tapijt aan het plafond – het is bescheiden en gezellig, en spiegels en foto's vervangen elkaar perfect. Enkele eenvoudige adviezen voor het maken van een cocon van de ontwerper Arsen Kostyshyn.

Voordat u een tapijt voor uw slaapkamer koopt, moet u beslissen waar u het wilt plaatsen: op de vloer of aan de muur..? Of misschien een beetje op het plafond – zoals op deze foto van een tapijt in de slaapkamer, ontworpen door Arsen Kostyshyn. Fotograaf Roman Shyshak.

Een kleine gezellige slaapkamer.. Deel van het interieur van een flat voor een jong meisje dat van fotografie en reizen houdt. Ontwerper Arsen Kostyshyn houdt rekening met deze belangen, en construeert een originele spiegel fotolijst. De inrichting van de slaapkamer roept associaties op met de foto's: de wanddecoratie doet denken aan fotografische film en de nachtkastjes lijken op speciale apparatuur. De combinatie van wit en donkerpaars, een aangename halfduisternis, werkt voor hetzelfde idee. En het heldere, pluizige tapijt ligt overal.

Andere slaapkamerprojecten

Interieur van een slaapkamer ontworpen door architectenbureau NO-groep Interieur van een slaapkamer uit een project van architect Eugenia Mlynczyk Slaapkamerinterieur van een project van architect Olga Hovansa

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Wouter

    Wat zijn enkele andere eenvoudige manieren om de slaapkamer een make-over te geven?

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: