Tips om uw thuisgymnastiek op de juiste manier in te richten

Interieurontwerp is een essentieel onderdeel van het ontwerpen van een kamer voor elk doel. Een gymzaal is geen uitzondering, omdat het een project is dat niet alleen betrekking heeft op esthetiek, maar ook op ergonomie. Een juiste planning zorgt voor een veilige en comfortabele oefening.

Veel mensen willen tegenwoordig hun eigen thuisgymnastiek organiseren. En het kan worden gedaan ongeacht de grootte van uw huis, of het nu een groot huis is of een kleine flat.

home gym, door Dom-A

Je moet dus de juiste lijst voor de kamer kiezen kamer. Er zijn altijd enkele verplichte vereisten voor commerciële sportzalen, die bijdragen tot een correct trainingsproces. Een goede ventilatie van de ruimte is allereerst een must. Dit is misschien het belangrijkste punt. Sporten verhoogt de vochtigheid en de temperatuur, en als er geen afvoer is hiervoor, geen frisse lucht, dan is het moeilijk om te sporten omdat het moeilijk is om te ademen en de condens die zich vormt is slecht voor uw gezondheid, het interieur en de apparatuur.

De aanwezigheid van spiegels En mag niet onderschat worden. Het zijn niet de ontwerpers die hierop aandringen, maar de coaches… Iedereen die aan sport doet of heeft gedaan weet dat goede oefening De basis van doeltreffende en veilige activiteiten. Als je jezelf niet kunt zien, kun je niet beoordelen of je goed traint. Sommige nuances kun je met het lichaam niet voelen, die zie je alleen als je er van buitenaf naar kijkt. Ten minste één wand moet een grote spiegel hebben, zodat u uw volledige lichaamslengte kunt zien.

home gym, door Fisheye Architecture & Design Alexander

Op de derde plaats van de prioriteitenlijst staan de grootte van het gebied uw thuisgymnastiek. Niet iedereen kan zich een aparte grote kamer veroorloven. Sommige mensen moeten zich beperken tot een min of meer vrije ruimte, waar zij hun uitrusting kunnen plaatsen en een babymatje kunnen neerleggen. Maar bij sport moet veiligheid voorop staan en mag niets je training in de weg staan. Dus hoe ruimer de kamer, hoe beter.

home gym door Xenia Design Studio Ksenia. Fotograaf: Zinon Razutdinov

Koop Halters, halters, sportuitrusting, fitnessballen en t.. het beste rechtstreeks van de fabrikanten. Dit garandeert de kwaliteit van de fitnessapparatuur en bespaart tegelijkertijd geld. De prijs is veel lager zonder tussenpersonen dan met hen. Een van de toonaangevende sportartikelenwinkels is Ultrasport. Producten kopen in deze winkel kan zowel via de website ( ) als in de fysieke filialen in Amsterdam. «Ultrasport – officiële vertegenwoordiger van alle daarin vertegenwoordigde merken, zodat u 100% zeker bent van de kwaliteit van de goederen. Er zijn elke dag geweldige aanbiedingen om u te helpen geld te besparen.

home gym door Starykh Stanislav

Er moet veel aandacht worden besteed aan de De vloerbedekking kan iets minder duur zijn De thuisgymnastiek. Ook hier gaat het om veiligheid. Een glad oppervlak laat geen normale training toe en zal uiteindelijk letsel veroorzaken, waardoor vervanging nodig is.

home gym, door M1Design

Wat is belangrijker de algemene sfeer van de kamer. Kleuren en prints moeten niet irriterend zijn en tot nadenken stemmen, zodat een terugkeer naar lichaamsbeweging niet wordt ontmoedigd. Een klein tv-scherm kan in de sportzaal worden opgehangen om af te leiden en te ontstressen. Bovendien moeten er faciliteiten zijn om naar muziek te luisteren, wat mensen ook motiveert en ten goede komt tijdens de lichaamsbeweging.

home gym, door Valeria Yudina

In het algemeen moet u bij het creëren van een fitnessruimte thuis zowel binnenhuisarchitecten als trainers raadplegen die de specifieke kenmerken van deze ruimtes kennen. Zij kunnen u helpen bij het organiseren van een fitnessruimte op maat.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: