Top 10 langst houdbare haarverven

*Editor’s top picks. Selectiecriteria. Dit document is subjectief, het is geen reclame en geen verkooppraatje. Voordat u het apparaat koopt, moet u een deskundige raadplegen.

Haarkleur trends veranderen elk jaar, en kunnen moeilijk bij te houden zijn. Maar dankzij een enorme keuze aan kleuren kan dit nu veel gemakkelijker. Maar ook hier zijn de zaken dubbelzinnig, want het gaat niet alleen om de kleur van het pigment, maar ook om de kwaliteit ervan.

We hebben een lijst samengesteld van de beste haarkleurmiddelen die de goedkeuring van klanten en experts hebben gekregen. Maar eerst lees je hier hoe je het juiste product kiest dat effectief en veilig is en je individualiteit versterkt zonder je lokken te beschadigen.

Verschillende haarverven

Kappers en haarstylisten verdelen deze producten in 2 groepen: professionele en conventionele haarverf. En niet alle meisjes kennen het verschil tussen deze producten.

De conventionele haarverfpigmenten zijn een budgetvriendelijke, goedkope versie van een cosmetisch product. Deze kleuren zijn goedkoop, bieden een grote verscheidenheid aan paletten en worden geleverd met een complete kit om de kleuren te veranderen. En hoewel het ideaal lijkt, is de simpele waarheid dat als je naar de ingrediënten kijkt, het niet allemaal rozengeur en maneschijn is.

Deze haarverven bevatten vaak giftige chemicaliën die de structuur van het haar kunnen beschadigen. Ze kunnen ook de hoofdhuid binnendringen en zich dan door het hele lichaam verspreiden en allergische reacties en andere aandoeningen veroorzaken.

Professionele kleuren zijn delicater en zachter geformuleerd. Naast het hoofdpigment bevatten haarkleurstoffen speciale verzorgende bestanddelen. Het gebruik van deze producten is volkomen veilig. Het maakt het haar weelderig en glanzend, en geeft een consistentere kleur. Deze producten zijn duurder, maar hun kwaliteit en veiligheid zijn de prijs meer dan waard.

Hoe kies je de juiste haarverf?

Het juiste pigment kiezen om je lokken te kleuren is eenvoudig. We hebben een gedetailleerd plan van aanpak opgesteld dat het u gemakkelijk zal maken.

Kleur

Vind de beste haarverfkleur voordat je het product koopt. Houd daarbij rekening met verschillende criteria:

 1. Uw natuurlijke of huidige haarkleur;
 2. Het doel van kleuren: precies bepalen, of je de tint wilt opfrissen, iets veranderen, of het beeld fundamenteel gaat veranderen;
 3. Uw kleurtype.

Als je het moeilijk vindt om uit te vinden welke kleur het beste bij je haar past, moet je je niet haasten om het product te kopen. Vraag advies aan uw kapper en als u voor de eerste keer gaat kleuren is het beter om het niet zelf te doen maar zo’n delicate taak over te laten aan een professional.

De samenstelling van

Zorg ervoor dat u meer te weten komt over de ingrediënten waaruit het pigment bestaat. De kleur van het haar wordt vermeld op het etiket op de verpakking van het product.

Het verfmengsel mag geen agressieve en toxische bestanddelen bevatten. Wij raden met name af om producten met een hoog ammoniakgehalte te kopen. In lagere concentraties geven ze kleurstabiliteit, maar zijn ze niet schadelijk voor de strengen. Producten met een hoog ammoniakgehalte kunnen daarentegen een overgevoeligheidsreactie veroorzaken.

De optimale ingrediënten van het product zijn oliën en kruiden. Veel professionele kleuren bevatten bovendien een complex van vitaminen en mineralen die de glans en glinstering van uw haar versterken en de afbraak ervan voorkomen.

Kwaliteit van de verpakking

Je kunt het gemakkelijk in de winkel kleuren. Kijk goed naar de doos, controleer of deze compleet is, zonder deuken of beschadigingen. Als u ziet dat iemand met de verpakking knoeit of probeert te knoeien, koop dan geen product dat gebreken vertoont!

Bekijk de verpakking van alle kanten, lees de markeringen. Beoordeel hoe goed het is aangebracht en of het eraf wrijft als u er met uw vinger overheen gaat door licht op de verpakking te drukken.

Onderzoek hetzelfde principe met betrekking tot de vervaldatum. Op het echte kwaliteitsproduct wordt deze informatie gedrukt op de speciale kleurstof, die niet gemakkelijk kan worden verwijderd. Als u merkt dat de datum niet is gegraveerd, maar is gedrukt op een sticker die slechts zwak op de doos is aangebracht, ziet u af van de aankoop van het huidige product ten gunste van een product van betere kwaliteit.

De fabrikant

Geef voorrang aan producten van bekende merken. Gebruik geen producten die u niet herkent, ook al lijken ze veel te kosten. Producten met moeilijk leesbare namen moeten onmiddellijk worden geweigerd.

Categorie

Wil je een langdurige, intense haarkleur, ga dan voor professionele producten. Het wordt minder aangetast door UV-licht, blijft langer zitten en de kleur vervaagt. De bedrijven die deze producten maken, bieden ook een breed scala aan kleuren waaruit u zeker de kleur vindt die u wilt.

Top 10 langst houdbare haarverven

Nu weet je welke kleur pigment je wilt, en je weet hoe je je haar zelf kunt verven… Nu staat u voor een andere uitdaging: het kiezen van een merk. Onze keuzes voor de langst houdbare, hoogste kwaliteit haarverf, gebaseerd op talloze beoordelingen van experts en klanten.

Nominatie Locatie Naam Prijs
Top 10 langst houdbare haarverven 1 Vero K-Pak Color Age Defy 1 260 €
2 T-Lab Professional Premier Noir 1 650 €
3 L’OREAL PROFESSIONNEL INOA ODS2 Revlonissimo Colorsmetique 766 €
4 BAREX PERMESSE 904 €
5 INZICHT INCOLOR 696 €
6
 • SAP MILANO Escalatie Gemakkelijk Absoluut
 • 695 €
  7 WELLA PROFESSIONALS Koleston Perfect ME+ 770 €
  8 SELECTIEVE PROFESSIONELE COLOREVO 795 €
  9 Matrix Socolor Beauty 530 €
  10 KAARAL Baco COLOR 779 €

  Vero K-Pak Color Age Defy

  Beoordeling: 4.9

  Vero K-Pak Color Age Defy

  Langdurige, permanente crèmekleurstof voor leeftijdsbeschadigd haar. Het pigment benadrukt effectief de grijze kleur en heeft tevens een verstevigend en verzachtend effect. Het product behoort tot de categorie cosmetische producten, die bestemd zijn voor reconstructieve kleuring.

  Specialiteit van de samenstelling van de kleur:

  1. Quadramine Complex.Draagt bij tot de regeneratie van de haarstructuur, sluit de schubbenlaag onmiddellijk na het aanbrengen van het pigment. Het complex bevat keratinemoleculen van verschillende grootte en gewicht. Hierdoor dringen ze diep in de haarschacht door, waardoor ze een langdurige kleur geven en verdere haarbreuk tegengaan.
  2. Trans Cuticle De
  3. zeer systeem. De gepatenteerde technologie, die gericht is op diepe penetratie van het pigment. Het dringt gemakkelijk door in de schubbenlaag en kleurt de strengen niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit.
  4. Ammoniak. Het product bevat minimale hoeveelheden activator die het haar niet beschadigen en de hoofdhuid niet aantasten. De stof is alleen aanwezig in permanente kleurstof. Het is zorgvuldig gekalibreerd voor de kleur van uw keuze.

  Als gevolg van het gebruik van de kleurstof krijg je een gelijkmatige en verzadigde tint, sterk en glanzend haar, dat gezondheid uitstraalt. De haren worden zacht en handelbaar. Het borstelt gemakkelijk uit en het pigment blijft tot 4 weken lang behouden.

  De productverpakking bevat het flesje met de kleurstof en het flesje met de activator. De instelling van deze elementen in de verfformule hangt af van de gewenste tint. De gebruiksaanwijzing staat op de verpakking en op een aparte bijsluiter. Het is echter geformuleerd en gepresenteerd in het Engels.

  Uit de recensie van gebruiker Spring_illusion op het populaire IReccomend:

  “Een van de weinige kleuren die voor mij heeft gewerkt die mijn fijne haar niet “doodt” en het fatsoenlijk oplicht. Bij een goede verzorging kan de kleur tot 4 weken blijven zitten.

  Voordelen

  • niet-agressieve formule;
  • Laag ammoniakgehalte
  • Positief effect op het haar;
  • langdurige duurzaamheid;
  • Verschillende paletten;
  • Mogelijkheid om zelf de verhouding pigment/activator aan te passen om de gewenste tint te verkrijgen.

  Nadelen

  • De instructies zijn in het Engels.

  T-Lab Professional Premier Noir

  Beoordeling: 4.8

  T-LAB PROFESSIONAL PREMIER NOIR

  Professional Cream Dye behoort tot de premium categorie. Het bevat geen PFD – parafenyleendiamine, dat allergische reacties kan veroorzaken. Veilig voor beschadigd of verzwakt haar, het veroorzaakt geen overmatige uitdroging van de hoofdhuid.

  De kleur hecht zich gelijkmatig aan de lokken en voedt de haarzakjes intensief. Het product wordt gekenmerkt door zijn natuurlijke vitaminesamenstelling, gebaseerd op de volgende ingrediënten:

  1. Frans Rozenextract: verzacht en versoepelt de consistentie van de kleurstof, zorgt voor een aangename geur en zorgt voor een gelijkmatige kleurverdeling;
  2. Keratine: De stof speelt een rol bij de vormgeving van de structuur van het haar, herstelt en beschermt beschadigde lokken en geeft ze glans en kracht;
  3. Kasjmierproteïnen: verzachten het haar, geven het souplesse en een gezonde glans. Het haar is handelbaar, gemakkelijk te kammen, klit niet en raakt niet in de war.

  Bovendien bevatten de producten zonnebrandcrème. De UV-filter voorkomt dat de kleur verbleekt in de zon en zorgt zo voor een goede en langdurige kleurstabiliteit.

  T-Lab is een op ammoniak gebaseerde haarverf. De ammoniakconcentratie is echter niet zo hoog als die van niet-professionele producten. Het mengsel moet worden gemengd met een oxidatie-activator om het pigment te activeren.

  De haarverf is verkrijgbaar in een groot aantal tinten, van klassiek tot de meest levendige en gewaagde. Met meer dan 70 (73 om precies te zijn) tinten is het gemakkelijk om een product te vinden dat bij uw smaak en voorkeur past.

  Voordelen

  • kleurechtheid (4+ weken);
  • breed palet;
  • mooi zwart en gouden ontwerp van de verpakking;
  • Natuurlijke ingrediënten en vitaminen;
  • de kleur droogt het haar niet uit en beschadigt het niet;
  • Een premium product;
  • dekt grijze kleur.

  De nadelen

  • Verkeerde verzorging van gekleurd haar wast het pigment er binnen een maand uit.

  L’OREAL PROFESSIONNEL INOA ODS2 Revlonissimo Colorsmetique

  Beoordeling: 4.7

  L'OREAL PROFESSIONNEL INOA ODS2 Revlonissimo Colorsmetique

  Loreal Professional Hair Dye is een veilig product zonder ammoniak. De pigmentformule is gebaseerd op oliën, die zorgen voor een zachte verzorging en een langdurige kleuring van de lokken. Het cosmetische product is ongeparfumeerd, irriteert de hoofdhuid niet en beschadigt de lokken niet.

  Dankzij de nieuwe ODS2-technologie kan de kleurstof worden gemengd met het oxidatiemiddel zonder toevoeging van andere ingrediënten. Bedekt 100% van het grijs en maakt het haar zacht, glad en glanzend.

  Het product bevat voedingsstoffen die niet alleen de gezondheid van de krullen ondersteunen, maar ook de structuur van het haar herstellen. De lokken worden weer elastisch, het haar is niet langer dof, de haarschubben verminderen. Deze positieve effecten zijn te danken aan de aminozuren en lipiden in het pigment.

  Het product wordt geleverd in een rijk en divers palet. De lijn van cosmetische producten omvat meer dan 45 soorten tinten.

  Voordelen van

  • betaalbare prijs;
  • Langdurige kleur;
  • Een verscheidenheid aan kleuren en tinten;
  • gemakkelijk aan te brengen;
  • geen ammoniak in de samenstelling;
  • lichte consistentie van de verfmassa, die niet voelbaar is op het haar.

  Nadelen

  • droogt soms het haar.

  BAREX PERMESSE

  Beoordeling: 4.7

  BAREX PERMESSE

  De Barex haarverf voor perfect gelijkmatige tinten en voor het effectief mengen van het grijs. Het brede en gevarieerde kleurengamma maakt de keuze van de ideale kleur snel en gemakkelijk. De multicomponentenformule van het product geeft het haar de juiste kleur en volledige verzorging.

  De ingrediënten van Barex verf:

  1. Amberzuur. Heeft antioxiderende eigenschappen, die het haar beschermen tegen vrije radicalen die de krullen en de hoofdhuid aantasten.
  2. Synergetisch Complex. Bestaat uit 4 organische microproteïnen, die gewaardeerd worden om hun veelzijdige specifieke werking. Het dringt op meerdere niveaus door in alle delen van het haar. Eenmaal in de bol, revitaliseren de ingrediënten, leveren voedingsstoffen en genezen de haarfollikel, van binnen en van buiten. Microproteïnen kalmeren bovendien de hoofdhuid, waardoor irritatie en schilfering verdwijnen.
  3. Avocado. Het heeft antioxiderende eigenschappen, beschermt het haar tegen negatieve externe factoren, geeft strengen zachtheid en glans.
  4. Extract van sojabonen. Versterkt de haarwortels, maakt ze zacht en elastisch, stimuleert regeneratieprocessen. Onder invloed van het bestanddeel worden de strengen handelbaar en gemakkelijk uitkambaar.
  5. Quinoa.Het effect is vergelijkbaar met dat van een revitalisatiebehandeling. Het bestanddeel helpt de structuur van het haar te herstellen op een diep cellulair niveau en beschermt het tegen verdere schade.
  6. rijst.Het extract van het gewas zorgt voor een optimale hydratatie van het haar, verbetert de structuur en geeft glans en volume.

  De pigmenten waaruit de kleurstof bestaat, zijn van hoge kwaliteit en liggen gelijkmatig op de strengen en verdelen zich gelijkmatig over het oppervlak. Bovendien beweert de fabrikant dat het product geen glutenbevattende ingrediënten bevat. Hoewel gluten in cosmetica niet vaak negatieve reacties veroorzaken bij mensen met coeliakie, heeft Barex ervoor gezorgd dat haar klanten volledig veilig zijn.

  Voordelen

  • Het kleurengamma omvat 57 tinten;
  • Kleurstabiliteit van 4-5 weken of meer;
  • lichte romige textuur van het afgewerkte pigmentmengsel;
  • eenvoudige toepassing;
  • zuinig verbruik;
  • De afwezigheid van ammoniak in de samenstelling;
  • Het product behoort tot de categorie professionele kleuren.

  Fouten

  • De activator moet apart worden aangeschaft.

  INZICHT INCOLOR

  Beoordeling: 4.7

  INCOLOR

  Betaalbare haarcrèmeverf is geliefd bij klanten vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het product pigmenteert niet alleen de lokken en camoufleert grijs, maar verzorgt ook zwakke en beschadigde krullen.

  Het cosmetische product bevat fytokeratine, een stof met eigenschappen die de natuurlijke keratine zo dicht mogelijk benaderen. Aan de kleur is echter een plantaardig analoog van gluten toegevoegd, dat fungeert als bouwsteen van het haar. De stof beschermt het haar niet alleen tegen de schadelijke invloed van externe factoren, maar is ook verantwoordelijk voor de levensduur van de kleur, de helderheid en de verzadiging ervan.

  De formule van het product is geformuleerd:

  1. Arganolie, die de hoofdhuid voedt en hydrateert, en de strengen beschermt tegen beschadiging;
  2. druivenpitolie, die zorgt voor een gezonde glans en uitstraling, de krullen versterkt en hun dichtheid verhoogt. Het ingrediënt revitaliseert de hoofdhuid en voedt de haarzakjes met voedingsstoffen, vitaminen en mineralen.

  De combinatie van alle natuurlijke ingrediënten in Insight Incolor colour zorgt niet alleen voor een langdurige kleur, maar ook voor een complete, allround verzorging van de krullen. De kleuring verbergt 100% van het grijs en het effect houdt 5-6 weken aan.

  Het kleurengamma bestaat uit 67 kleuren. Het cosmetische product bevat ammoniak, maar in een kleine hoeveelheid. De stof verbetert de efficiëntie van het kleuringsproces en versterkt het behoud van het pigment in de haren. Maar de gekalibreerde concentratie sluit de mogelijkheid van het ontwikkelen van allergieën uit.

  Voordelen

  • optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit;
  • 100% grijsdekking;
  • Vlekkeloze en langdurige kleur;
  • een grote verscheidenheid aan kleuren;
  • toepassingsgemak;
  • Natuurlijke en veilige samenstelling;
  • Het ontbreken van een uitgesproken geur;
  • Niet-allergeen.

  Nadelen

  • De activator wordt niet samen met de kleur verkocht: hij moet apart worden gekocht.

 • SAP MILANO Escalatie Gemakkelijk Absoluut
 • Beoordeling: 4.6

  <li></div><p>SAP MILANO ESCALATION EASY ABSOLUTE” src=”/images/schoonheid-en-gezondheid/47516666195811-6610.jpg” height=”430″ title=”</p><li>SAP MILANO ESCALATIE EASY ABSOLUTE”><li>sap Milano Escalation Easy Absolute is een nieuwe reeks haarverven, geheel op natuurlijke basis. Bevat geen ammoniak, resorcinol, PFD of andere allergenen, die overgevoeligheidsreacties kunnen uitlokken bij mensen met een dunne en gevoelige huid. De permanente kleur is bedoeld voor vrouwen die een veilige, maar effectieve en langhoudende kleur willen.<p>Het product is geschikt voor droog, beschadigd en broos haar. Het beschadigt de follikelstructuur niet; integendeel, het voorziet de follikel van voedingsstoffen. De formulering zorgt voor een goede trofie van het hoofdhuidweefsel, stimuleert de haarfollikelactiviteit en verbetert het algemene uiterlijk van de hoofdhuid.</p><p>Het pigment is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Het maskeert effectief het grijs, en het kleureffect houdt 4-5 weken aan. De kleur vervaagt niet in de zon.</p><p>De Lissap Milano-reeks bestaat uit 68 kleuren. De kleuren zijn beschikbaar op een klassieke manier, maar er zijn ook enkele gedurfdere, onconventionele tinten. U kunt gemakkelijk het product van uw keuze vinden, zelfs als het uw eerste kleur is.</p><p>De afgewerkte kleur heeft een homogene consistentie en een zachte textuur. U moet de pigmentactivator wel apart kopen.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>Een breed en divers kleurenpalet;</li><li>Een bekend merk met een goede reputatie;</li><li>Europese kwaliteit van het cosmetische product;</li><li>De kleurechtheid houdt 4+ weken aan;</li><li>gemakkelijke toepassing van het pigment</li><li>niet-enzymatische formule;</li><li>Een natuurlijke en veilige formule;</li><li>hypoallergeen;</li><li>De romige consistentie van het afgewerkte verfmengsel bedekt en omhult het haar volledig;</li><li>vlekken op intern en extern niveau.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>activator apart verkrijgbaar.</li></ul><h3>WELLA PROFESSIONALS Koleston Perfect ME+</h3><p>Beoordeling: 4.5</p><div style=WELLA PROFESSIONALS KOLESTON PERFECT ME+

  De bekende professionele haarverf Vella is de zevende meest populaire haarverf in onze haarkleuringsranglijst. Dit cosmetische product combineert twee belangrijke kwaliteiten, namelijk de hoge pigmentatie en de redelijke, betaalbare prijs.

  De kleurenreeks is verkrijgbaar in 121 tinten! Bijna elke kleur van het product heeft verschillende tinten – lichter of donkerder. De fabrikant beweert dat de innovatieve formule van de ME+ het risico op allergische reacties met 65% vermindert. Het is daarom zelfs geschikt voor meisjes met een gevoelige hoofdhuid en beschadigd, verzwakt, gespleten of vallend haar. Bovendien worden de strengen aanzienlijk minder beschadigd, ongeacht hoe vaak ze worden gekleurd.

  De haarverf stimuleert de stofwisseling in de hoofdhuid. Een bijkomend effect is de stimulering van regeneratieve processen. Het toont in de herstructurering van de strengen, en elimineert ook irritatie en peeling van de opperhuid op het hoofd.

  Uit de gebruikersbeoordeling van DuoSlept op IReccomend:

  “Ik had dit niet verwacht van de verf. Ik dacht dat ik niets lichter dan geel kon krijgen zonder het poeder… Het haar is zelfs glanzend in het licht van de lamp, ondanks zijn poreusheid en beschadiging. De kleurstof heeft geen allergische reactie veroorzaakt, hij is gemakkelijk aan te brengen: hij druipt of vlekt nergens.”.

  Voordelen

  • de prijs komt overeen met de kwaliteit van het product;
  • kleurvast en kleurrijk;
  • Heeft een positief effect op de gezondheid van uw haar, versterkt het en geeft het glans;
  • het voeden van de haarfollikel;
  • een breed scala aan kleuren en tinten kleurstof;
  • niet allergeen.

  Nadelen

  • Ammoniak geur.

  SELECTIEVE PROFESSIONELE COLOREVO

  Beoordeling: 4.5

  SELECTIEVE PROFESSIONELE COLOREVO

  ColorEVO is een crèmekleurstof met innovatieve technologie. Het basispalet bestaat uit 114 basistinten. Alle haarpigmentkleuren vallen in verschillende categorieën: fruit, woestijn, metaal, stof, elektrisch, kruiden, pastel, aquarel, mystiek.

  Permanente kleur wordt verzekerd door de gepatenteerde Ceraflux Plus-technologie, die gebaseerd is op het gebruik van innovatieve ceramiden. De complexe pigmentformule maakt het haar sterk, veerkrachtig en glanzend.

  De kleurstof bevat elementen die het haar beschermen tegen ultraviolet licht, extreme temperaturen, hard water en andere milieuproblemen. De kleuring geeft de strengen een homogene en briljante kleur in combinatie met een complex verzorgend en revitaliserend effect.

  Voordelen

  • Een grote verscheidenheid aan tinten;
  • langdurige kleur, compatibel met haarverzorging;
  • lage kosten;
  • laag risico op bijwerkingen;
  • De kleur vervaagt niet in de zon;
  • Het kleureffect houdt 5 tot 6 weken aan;
  • Het product beschadigt het haar niet.

  De nadelen

  • Een verkeerde of onvolledige verzorging van het haar zorgt ervoor dat de kleurstof snel vervaagt.

  Matrix Socolor Beauty

  Beoordeling: 4.5

  MATRIX SOCOLOR BEAUTY

  Matrix Socolor is de negende meest kleurechte haarverf in onze beoordelingslijst. Het is op basis van ammoniak, maar wordt veel gebruikt in professionele kleuring. De concentratie ammoniak in de formule is niet te hoog, zodat de stof praktisch geen effect heeft op het haar. Het ingrediënt houdt de kleur in en uit het haar, maar beschadigt de strengen niet.

  De producent gebruikt een speciale technologie bij de productie van het pigment Color Grip. Ontwikkeld door Matrix experts, gepatenteerd en gecertificeerd. Door deze technologie blijft gekleurd haar tot 4-5 weken levendig en verzadigd. De kleur komt geleidelijk los, wordt er niet afgewassen en vervaagt niet in de zon gedurende meerdere weken.

  Bevat ook ingrediënten voor haarverzorgingsproducten. Ze worden gecombineerd inCera-Oil complex, dat zorgt voor:

  1. houdt de elasticiteit van het haar in stand;
  2. glans en glans van je lokken;
  3. voedend en hydraterend;
  4. Herstelt de structuur van beschadigd haar;
  5. Kalmerende werking die zich over de hoofdhuid verspreidt.

  De formule herstelt beschadigd en poreus haar, plakt gespleten punten en ontwikkelt een gelijkmatige en langdurige kleur. Het kleurengamma bestaat uit 123 kleuren en tinten. Alle tinten van het cosmetische product zijn gecategoriseerd, waardoor het product gemakkelijk te vinden is.

  Voordelen

  • Een divers kleurenpalet;
  • Gemakkelijk te bereiden en aan te brengen;
  • Houdt de schaduw 4 weken vast;
  • de kleur vervaagt niet in de zon;
  • de hoge kwaliteit van het product, die door experimenten wordt bevestigd;
  • voedende ingrediënten in de samenstelling;
  • Het product beschadigt het haar niet; het herstelt het haar.

  Fouten

  • ammoniak in de samenstelling, die het afgewerkte pigmentmengsel een specifieke, prikkelende geur geeft.

  KAARAL Baco COLOR

  Beoordeling: 4.4

  KAARAL Baco COLOR

  De premium productlijn is nummer tien in onze kleurenranglijst. De productformule bevat zijde- en rijsteiwitten, is vrij van toxische elementen en zorgt voor een langdurige, rijke kleur. De actieve ingrediënten in het pigment hebben een versterkend effect, geven de strengen glans en kracht, stoppen de uiteinden van het haar.

  Het product is geschikt voor beschadigde of verzwakte sloten. De fabrikant beweert dat de kleur 7-8 weken houdbaar blijft. Een palet van 110 kleuren en tinten, ingedeeld naar tint.

  Product bevat geen ammoniak. Voor fixatie en behoud van pigment zijn natuurlijke ingrediënten verantwoordelijk:

  1. extract van blauwe lotusbloemExtracten bevatten bioflavonoïden en natuurlijke antioxidanten. Ze helpen ontstekingen te bestrijden, de gezondheid van uw lokken en hoofdhuid te behouden en de kleur van uw haar te behouden;
  2. baobabolie: hydrateert de hoofdhuid en het haar, houdt de keratinemoleculen in de strengen. Beschermt de hoofdhuid en het haar tegen vrije radicalen, verzacht krullen, geeft glans en behoudt het pigment in elk afzonderlijk haar.

  De verftijd is, anders dan bij andere kleurstoffen, aanzienlijk korter. Volgens de producent moet het product 5 tot 20 minuten op het haar blijven zitten. De duur van de behandeling hangt af van de conditie van het haar, de verwachte resultaten en de gekozen tint.

  Voordelen

  • geen ammoniak in de samenstelling;
  • express kleuren;
  • de kleurstof is niet schadelijk voor het haar;
  • Het product bevat biologisch verkregen verzorgende ingrediënten;
  • Kleurstabiliteit tot 7-8 weken;
  • relatief lage kosten.

  nadelen

  • De pigment activator moet apart worden aangeschaft.
  • De professionele pigmenten krijgen hun naam niet voor niets: ze kleuren het haar effectief, terwijl ze het haar tegelijkertijd verzorgen. Dit verlengt de gezondheid van het haar en voorkomt dat de structuur van het haar wordt aangetast.

  Geen enkele haarverf is volledig veilig voor de gezondheid. De negatieve effecten op de strengen kunnen echter worden beperkt door deze producten op verantwoorde wijze te kiezen en niet de goedkoopste producten te kopen.

  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: