Top 10 managementboeken

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen reclame en dient niet als koopgids. Overleg met een professional voor de aankoop.

Het is moeilijk om uit een groot aantal titels meteen een aantal doeltreffende boeken over management te kiezen. Bedrijven hebben baat bij handboeken die gebaseerd zijn op levenservaring. Zij zijn degenen waar we het over zullen hebben in onze rangschikking.

Beste management boeken beoordeeld

Nominatie ruimte het boek prijs
De beste managementboeken van buitenlandse auteurs 1 Efficiënte bedrijfsvoering 1 020€
2 Breek eerst alle regels, M. Buckingham 554€
3 Werknemers voor het leven, Lorraine Grubbs-West 400€
4 Meer dan zaken, Jim Collins, William Lazier 516€
5 Opladen voor resultaten, Doshi, McGregor 790€
6 Van goed naar geweldig, door Jim Collins 1 150€
De beste managementboeken van Nederlands auteurs 1 De management elite. Hoe we het selecteren en bereiden, B. Tarasova 912€
2 45 manager’s tatoeages, MaximBatyrev 754€
3 Psychologie van Management, V. Rozanova. .
4 100% motivatie. Waar is de knop??,. Ivanova 349€

De beste managementboeken van buitenlandse auteurs

De eerste categorie omvat boeken die op het bureau blijven liggen en nuttig zijn voor managers op alle niveaus.

Efficiënte bedrijfsvoering, P. Drucker.

Beoordeling: 4.9

. DRUCKER. EFFICIËNTE BEDRIJFSVOERING

Bovenaan de lijst staat een boek waarvan de auteur terecht als de vader van het management wordt beschouwd. Drucker heeft productiemanagement veranderd in een hele wetenschap… Hierdoor is het vak in verschillende onderwijsinstellingen verschenen. Een Amerikaanse universiteitsprofessor geeft verstandig advies om u te helpen uw weg naar succes te vinden. Geschreven in een eenvoudige, duidelijke taal, biedt dit boek allerlei economische inzichten. Het zal helpen doeltreffende resultaten te bereiken, de productie te systematiseren, bekwame bewegingen en concepten te ontwikkelen.

Een must voor alle leiders. Het staat op de lijst van honderd beste zakelijke boeken aller tijden… Het boek biedt diepgaande inzichten in de problemen van bedrijfsefficiëntie. Lezers zullen vijf belangrijke dingen leren die elke manager zou moeten weten. Het werk zal je helpen herinneren wat je in de klas hebt geleerd en nieuwe dingen ontdekken…

Breek eerst alle regels, M. Buckingham & Co. Coffman

Beoordeling: 4.8

. BACKINGHAM & C. COFFMAN BREEKT EERST ALLE REGELS

De volgende regel hoort thuis in een boek dat ons eraan herinnert dat elke baan een bepaald talent vereist, inherent aan de geboorte. De eerste editie verscheen in 1999. Vandaag is het boek beschikbaar in veertien talen. Dit unieke werk is enorm populair. Het is essentieel voor alle Nederlands lezers die geïnteresseerd zijn in bedrijfsorganisatie. In Amerika zijn er meer dan 1 miljoen exemplaren van verkocht.

Het boek bevat een schat aan inzichten van het executive team. Ze zullen de talenten in mensen naar boven halen, hun sterke punten naar voren brengen… De biografie van de auteurs verdient bijzondere aandacht. Kurt Coffman is hoofd praktijk bij Gallup, terwijl Markus Buckingham hoofd is van een adviesbureau dat al meer dan 20 jaar de kenmerken van effectieve managers bestudeert.

Werknemers voor het leven, Lorraine Grubbs-West

Beoordeling: 4.7

WERKNEMERS VOOR HET LEVEN DOOR LORRAINE GRUBBS WEST

Te oordelen naar de recensies, is het een snelle lezing. Het is geweldig voor iemand die zijn eigen bedrijf wil beginnen, en zal hem begeleiden bij het creëren van de geest van zijn toekomstige organisatie. De publicatie is “een schat aan interessante ideeën en levensvoorbeelden” genoemd. Elk hoofdstuk onthult een nieuw verhaal, en er zijn herinneringen aan de moeilijke tijden van Southwest Air

 • nes. Na het lezen van het boek zul je in een soortgelijke organisatie willen werken en de impact van de bedrijfscultuur willen ervaren.

  Meer dan zaken, Jim Collins, William Lazier

  Beoordeling: 4.6

  Het boek is het resultaat van uitgebreid onderzoek naar het succes van populaire bedrijven. Het bevat de belangrijke ervaringen van managers van vandaag. Het helpt je de wereld op een nieuwe manier te zien, hoge doelen te stellen en die te bereiken. De publicatie zal de geheimen van zakelijk succes blootleggen en leren hoe kennis in het praktische leven kan worden gebruikt.

  Het werk is geschikt voor managers van kleine en middelgrote organisaties, bedrijfseigenaren, mensen die beroepsopleidingen geven voor het bedrijfsleven en managementstudenten. Het toont aan dat elke manager de macht heeft om de ontwikkeling van een bedrijf te beïnvloeden. Het boek is een winnaar van de Business Book Award. Het staat vol tips en adviezen en is snel en interessant om te lezen.

  Opladen voor resultaten, Doshi, Macgregor

  Beoordeling: 4.5

  Het volgende boek zal u vertellen hoe u het beste uit uw werknemers kunt halen, hen tot handelen kunt aanzetten, een speciaal systeem van relaties met collega’s kunt opbouwen en een bedrijfscultuur kunt ontwikkelen. Deze publicatie zal helpen om het potentieel in elke werknemer te activeren, om het verlangen op te wekken om te werken. Jarenlange ervaring van succesvolle bedrijven helpt u de belangrijkste principes te begrijpen.

  Van goed naar geweldig, door Jim Collins

  Beoordeling: 4.5

  De volgende in de lijst is een interessant boek dat nuttig zal zijn voor alle managers. Het behandelt onderzoek naar grote bedrijven, vergelijkingen met andere bedrijven en redenen waarom organisaties falen. Elke manager kan de antwoorden krijgen op de vragen die hij of zij heeft en ze in de praktijk gebruiken.

  Dit boek is moeilijk te lezen voor fictie liefhebbers. Ze vinden het misschien een uitdaging en verwarrend. Dit is een optie voor wie in de wereld van de grote bedrijven wil duiken en wil weten waarom sommige bedrijven beter zijn dan andere. Lezers zullen genieten van veel nuttige informatie, eenvoudige voorbeelden. Velen beschouwen het boek als het beste voor zelfontwikkeling.

  De beste managementboeken van Nederlands auteurs

  De tweede categorie omvat boeken gebaseerd op de persoonlijke ervaring van Nederlands managers.

  De bestuurlijke elite. Hoe we het selecteren en bereiden, in. Tarasova

  Beoordeling: 4.8

  De nominatie opent met een werk van de oprichter van de gerenommeerde Tallinn School of Management. De auteur presenteert belangrijke methoden voor de opleiding van managers. Het beschrijft specifiek de aanpak van de opleiding van managers. Het boek bevat veel business games, training en Tarasov’s eigen eye-opening verslag van zijn ervaringen.

  De meeste meningen over het boek zijn positief. Niet alle bedrijfstrainers vonden de lange beschrijving van de trainingen prettig. Anderen daarentegen brengen ze graag in de praktijk. Vooral populair zijn de business games “Saboteur”, “Turn the tables”, “Rebuild”. De leidinggevende elite zal u helpen uw doelen te bereiken, ervaring op te doen in management en deze succesvol toe te passen in het leven.

  45 tatoeages van een manager, door Maxim Batyrev

  Beoordeling: 4.7

  Het volgende boek in de reeks onderscheidt zich niet alleen door zijn originele titel en aantrekkelijke omslag. Zij beschrijft de huidige methoden om te slagen in het post-Sovjetmilieu. Dit boek is nuttig voor managers op alle niveaus.

  Maxim Batyrev bestudeerde meer dan 600 boeken over zaken, gebruikte de opgedane kennis in de praktijk. Vandaag leidt hij een van de meest succesvolle bedrijven en blijft hij zijn ervaring delen met andere managers. Recensies over het boek zijn gemengd. Sommige lezers vinden het motiverend, anderen vinden sommige punten belachelijk en nutteloos. In ieder geval is het het beste om het werk van de auteur één keer te lezen.

  Psychologie van het management, V. Rozanova. .

  Beoordeling: 4.6

  MANAGEMENTPSYCHOLOGIE V. A. ROZANOVA

  Het leerboek behandelt de moeilijkheden van besluitvorming in leiderschap. Het analyseert de relatie tussen de manager en het personeel, methoden voor hun effectieve samenwerking en manieren om conflicten op te lossen. Praktische informatie onthult de controverses die inherent zijn aan alle ondernemingen, en er wordt advies gegeven over belangrijke kwesties op het gebied van opleiding.

  Het leerboek is bedoeld voor studenten en docenten, bedrijfsleiders. Het boek behandelt onderwerpen over niveaus en functies van management, motivatie om te werken en de psychologie van leiderschapstaken.

  Motivatie 100%. Waar is zijn knop??, . Ivanova

  Beoordeling: 4.5

  . IVANOVA
 • Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: