Top 20 autoservicestations in Amsterdam

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen reclame en is niet bedoeld als verkooppraatje. Het is noodzakelijk een specialist te raadplegen alvorens te kopen.

Autobezitters gaan regelmatig naar de diensten. Sommige vaker, andere minder. Maar in ieder geval kunnen ze niet zonder een bezoek. Techcentra worden gecategoriseerd als polyvalent of gespecialiseerd. De eerste garage biedt alle soorten reparaties aan voor verschillende merken voertuigen. Het betekent dat de eigenaar, ongeacht het soort defect, zich tot de dienst kan wenden en van zijn diensten gebruik kan maken. De nadelen van dit type zijn zware werklast, niet altijd snelle opsporing van problemen bij gebrek aan werknemers die gespecialiseerd zijn in een bepaald automerk.

Deze laatste zijn zeer gespecialiseerd en behandelen specifieke problemen. Hun voordelen: hoge kwaliteit van dienstverlening en kwalificatie van specialisten, oplossing van zelfs ingewikkelde problemen in korte tijd, een grote keuze aan reserveonderdelen in voorraad. De nadelen zijn dat u voor verschillende soorten storingen contact moet opnemen met twee of soms meer gespecialiseerde centra.

Er is een verdeling naar dealer- en onafhankelijke diensten. De autoliefhebber maakt de keuze welke dienstverlener het beste bij zijn behoeften past. Maar het is noodzakelijk op te merken, dat het dealercentrum niet alleen garantie, maar ook reparatie na garantie biedt. Ze zijn gespecialiseerd in één automerk en bieden een volledig gamma van diensten van hoge kwaliteit. Minpunt is de hoge prijs voor de reparatie, maar ook het resultaat.

Onafhankelijke werkplaatsen zijn niet verbonden met een dealernetwerk. Zij bieden een breed scala aan diensten en werken met zowel binnenlandse als geïmporteerde auto’s van verschillende modeljaren. De kosten van het werk zijn lager dan bij officiële diensten doordat originele onderdelen worden vervangen door goedkopere tegenhangers. Dit type service is voor velen handig, maar niet geschikt voor wie de fabrieksgarantie nog niet is verlopen. Op adres in een niet-dealer netwerk is het mogelijk de mogelijkheid van gratis service te verliezen, zelfs in de garantieperiode.

Het laatste type is de zogenaamde “garageauto”. Vaak hebben deze workshops geen wettelijke status. Het woord “mond-tot-mond” gaat rond. De prijzen voor de dienst zijn heel betaalbaar, maar er is geen garantie dat de panne voor 100% wordt hersteld.

“Naar welk Technisch Centrum moet ik gaan?”Een dergelijke vraag is niet alleen voor de beginnende automobilist een raadsel, maar ook voor de bestuurder met ervaring. We hebben 20 autodiensten in Amsterdam opgenomen die zowel door gewone klanten als door onafhankelijke deskundigen als de beste werden erkend in onze beoordeling.

Beoordeling van de beste autodiensten in Amsterdam

Nominatie locatie autoservice beoordeling
Beoordeling van de beste auto service centra in Amsterdam 1 M-Centrum 5.0
2 WheelGood 4.9
3 BMW Autostart 4.8
4 Tokyo Garage 4.7
5 Mazdovod 4.6
6 Mitsubishi Motors Club 4.5
7 Vit Amerika 4.4
8 Yauza Motors 4.3
9 Cayservice 4.2
10 TF-Motoren 4.1
11 Mirrena
  t
4.0
12 Lord Rover 3.9
13 Legion Motors Technisch Centrum 3.8
14 Italclub 3.7
15 Francemir 3.6
16 RTP Auto 3.5
17 GAG Auto 3.4
18 ADS Autodar Service 3.3
19 OPELSERVICE 3.2
20 AutoHall 3.1

M-Centrum

Waardering autoservicestation: 5.0

M-CENTER

De eerste plaats wordt ingenomen door het centrum dat auto’s van topmerken repareert. Deze omvatten Porsche, Bentley, Aston Martin, Hummer, Jaguar, Lexus, RangeRover, BMW, Mercedes… Werkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van garantie en service na garantie. Tot de klantenkring van het bedrijf behoren niet alleen particulieren, maar ook grote publieke en commerciële organisaties.

Met moderne apparatuur met vergunning kan de oorzaak van een storing zo snel mogelijk worden opgespoord. De onderdelenwinkel verkoopt de benodigde onderdelen onmiddellijk, zonder op bestellingen te hoeven wachten. De deskundigen van het centrum beschikken over voldoende ervaring om zelfs zeer ingewikkelde schade te verhelpen, waaronder revisie van motor en loopwerk, restauratie van de carrosserie. De winkel biedt stomerij en interieurinrichting, het polijsten van koplampen en de hele auto, evenals vele andere diensten uit de prijslijst. Er kan contant worden betaald aan de kassa, of met een bankkaart op de bedrijfsrekening.

De klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening en worden vaste partners. De prijzen zijn niet laag, maar vrij concurrerend. Tijdens speciale promotieperiodes kunnen de onderhoudskosten van voertuigen aanzienlijk worden verlaagd. Reparaties zijn precies binnen de afgesproken tijd voltooid, geen ernstige klachten. Telefoonnummer contactpersoon: +7495640 88 49.

VilGoed

Beoordeling van auto service centrum: 4.9

WILGUD

Op de tweede lijn van de beoordeling staat het netwerk van autocentra, gelegen in elk district van de hoofdstad en in vele steden in de buurt van Amsterdam. Eigenaren van BMW, Kia, Opel, Mitsubishi, Mazda, Toyota, Honda en andere buitenlandse auto’s krijgen professionele diensten van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen en in de kortst mogelijke tijd. Het centrum biedt een complete, geïntegreerde service, van diagnose tot volledige revisie. Een breed scala aan originele reserveonderdelen en hun goedkopere tegenhangers is altijd beschikbaar.

Kleine storingen kunnen onmiddellijk ter plaatse worden gerepareerd. Het bedrijf geeft zelf 2 jaar garantie, met behoud van de fabrieksgarantie. Er zijn meer dan 120 vestigingen in Nederland en in het buitenland, zodat de storingen snel en betrouwbaar kunnen worden opgespoord en verholpen, waar ze zich ook bevinden.

Autobezitters vinden alles goed, inclusief het professionalisme van het personeel, de moderne diagnoseapparatuur, de mogelijkheid om de reparatie via een online camera te observeren. Velen van hen bevelen “WilGoud” aan hun vrienden aan als een van de beste diensten voor buitenlandse auto’s. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 8800 100 28 76.

BMW Autostart

Auto service beoordeling: 4.8

BMW Autostart

Het autoservicecentrum voor BMW service en reparatie van Duitse auto’s heeft de bronzen medaille gekregen. Hier wordt zeer nauwkeurige apparatuur van Europese merken toegepast, en elke werknemer heeft minstens 10 jaar ervaring in het werken met BMW. Het bedrijf elimineert elke vorm van zelfs zeer ernstige autoschade en geeft levenslange garantie op het uitgevoerde werk.

De prijzen worden vooraf onderhandeld, en het reeds vastgestelde bedrag wordt na de reparatie niet verhoogd. Er zijn maandelijkse promoties voor een bepaald type dienst, waardoor de kosten van de dienst aanzienlijk dalen. Grote hoeveelheden reserveonderdelen zijn altijd beschikbaar. Als het nodig is om extra onderdelen te bestellen, heeft de eigenaar de garantie dat zijn of haar voertuig op bewaakt terrein staat. Het werk is binnen de gestelde termijn voltooid zonder dat de contractuele verplichtingen zijn geschonden.

Volgens de beoordelingen wordt het centrum beschouwd als een van de beste in Amsterdam voor BMW-service. De kosten van de werkzaamheden zijn vrij matig, in de periode van kortingen worden aanzienlijke besparingen verkregen. Diagnostiek, codering en programmering worden uitgevoerd op dealerniveau. Met een volledig dienstenpakket kunt u alle problemen en probleemoplossing op één plaats oplossen. Telefoonnummer autoservice: +7495150 69 66.

Tokyo Garage

Beoordeling auto service: 4.7

Tokyo Garage

De vierde plaats op de ranglijst wordt ingenomen door de dienst die alle soorten reparaties van Japanse en Koreaanse auto’s uitvoert. Dankzij de maximale beschikbaarheid van moderne apparatuur kunt u het probleem in de kortst mogelijke tijd opsporen en na overeenstemming met de eigenaar onmiddellijk beginnen met het wegwerken ervan. Wij zijn sinds 2002 actief en bieden vandaag de dag een compleet dienstenpakket aan tegen betaalbare prijzen. Deze reparatie van carrosserie, automatische transmissie, motor, camber en nog veel meer.

De Spare Parts Shop biedt een uitgebreid assortiment verbruiksartikelen en accessoires. Er zijn altijd enkele duizenden originele en niet-originele onderdelen beschikbaar. Als het benodigde werk niet beschikbaar is, wordt uw bestelling binnen 1 tot 10 dagen uitgevoerd. De klant kan altijd aanwezig zijn tijdens het reparatieproces en het hele proces volgen. Garantie voor werken is 2 jaar zonder kilometerbeperking.

Als onbetwistbaar voordeel wezen de klanten op de mogelijkheid om de kosten van slotenmaker en carrosserie te berekenen, zonder naar het station te komen en zonder de auto per takelwagen te vervoeren. Ook met bijgevoegde foto van uw auto zullen onze specialisten de omvang van de schade inschatten en u een offerte geven die de uiteindelijke prijs zo dicht mogelijk benadert. Telefoonnummer van Tokyo Garage: 8495374 99 18.

Mazdovod

Beoordeling van de auto service: 4.6

MAZDOVOD

De vijfde plaats in de beoordeling wordt ingenomen door het servicecentrum dat alle modellen van Mazda onderhoudt. Zeer nauwkeurige diagnoseapparatuur spoort alle storingen op en het personeel met ruime ervaring verhelpt ze in een minimum van tijd. De kwaliteit van het uitgevoerde werk wordt bevestigd door de klanten van het centrum die een permanente samenwerking met Mazdovod zijn aangegaan.

Originele reserveonderdelen en hun equivalenten zijn altijd verkrijgbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ontbrekende onderdelen worden indien nodig snel aan het magazijn geleverd. Het centrum biedt uitgebreide service en reparatie. Dit omvat vervanging van alle verbruiksgoederen, diagnose van interne systemen, uitlijnen van camber, fitters- en carrosseriewerkzaamheden, vullen van de airconditioning. We hebben onze eigen wasstraat. Eigenaren kunnen het hele proces volgen als zij dat willen.

“Mazda club service” vertegenwoordigd door auto centrum houdt regelmatig bijeenkomsten en gezamenlijke bezoeken van het Japanse merk fans. Gelijkgestemden praten met elkaar over reparatiegeheimen en bespreken alle spannende autogerelateerde zaken. De dienst werkt elke dag zonder feestdagen en weekends, wat een absoluut pluspunt is voor de klanten. Alle aanvullende vragen kunnen worden gesteld door te bellen naar ons gratis nummer 8800222 60 64.

Mitsubishi Motors Club

Waardering tankstation: 4.5

Mitsubishi Motors Club

Service voor Mitsubishi auto’s – op de zesde plaats van onze beoordeling. Het heeft twee vestigingen met een goede bereikbaarheid. Het hooggekwalificeerde en ervaren personeel met meer dan 15 jaar ervaring garandeert het hoogste niveau van dienstverlening. Altijd meer dan enkele duizenden stuks verbruiksartikelen en reserveonderdelen in voorraad, niet alleen voor Mitsubishi, maar ook voor andere Japanse merken. originele reserveonderdelen zijn beschikbaar in de prijslijst. Als u wilt, kunt u ze vervangen door soortgelijke, goedkopere onderdelen.

Zelfs zeer ingewikkelde problemen kunnen worden opgelost in onze reparatiewerkplaats. Meer dan 300 duizend voertuigen zijn hier in de loop der jaren onderhouden. Eigenaren kunnen tijdens het hele proces aanwezig zijn. De prijzen zijn betaalbaar en transparant. Het bedrag dat vóór de reparatie is vastgesteld, verandert niet na de reparatie. Het service schema is erg handig. Voor dringende bestellingen zullen de medewerkers wachten tot de schade volledig is weggewerkt.

De beoordelingen benadrukten vooral het loyaliteitsprogramma, dat de mogelijkheid biedt om bediend te worden met aanzienlijke kortingen. Elke maand worden nieuwe promoties ontwikkeld, die niet alleen interessant zijn voor trouwe klanten. De eerste keer kunnen de kosten van reparatie en onderhoud aanzienlijk dalen. Telefoon Technische Dienst: +7495790 72 74.

Vit Amerika

Beoordeling van het autoservicecentrum: 4.4

Vit Amerika

De zevende plaats van beoordeling wordt ingenomen door auto-zorgcentrum, dat gespecialiseerd is in Amerikaanse auto’s Chevrolet, Dodge, Chrysler, Ford. Lijst van diensten omvat reparatie van carrosserie, versnellingsbak, motor, bandenmontage, schilderen, realisatie van reserveonderdelen, tuning. Hooggekwalificeerd en deskundig personeel verhelpt alle storingen precies op tijd. Prijzen voor werk zijn beschikbaar. Vaste klanten kunnen gebruik maken van ons kortingsprogramma. Diagnostiek wordt uitgevoerd met moderne apparatuur.

Ruim aanbod van reserveonderdelen en verbruiksgoederen, waardoor een opgeknapte auto snel aan de eigenaar wordt teruggegeven. Ontbrekende onderdelen worden besteld en binnen 7-10 dagen geleverd. Als de reden van een storing bekend is, kan een voorlopige berekening worden gemaakt op een online calculator.

Klanten merkten op dat de garage alle, zelfs de meest ingewikkelde, werkzaamheden van zeer hoge kwaliteit uitvoert. Het personeel bespreekt het hele proces in detail, en de geuite kosten veranderen niet naar boven. Alle respondenten merkten op dat van de weinige Amerikaanse autoservicebedrijven “Vit America” volgens alle parameters aan de leiding gaat. Om een vraag te stellen aan de manager kunt u online of per telefoon: 8495782 33 59.

Yauza Motors

Beoordeling van auto service station: 4.3

Yauza Motors

Op de achtste regel van de beoordeling staat de autodienst, die 5 vestigingen heeft in verschillende wijken van Amsterdam. Dankzij zeer nauwkeurige apparatuur en specialisten met meer dan 15 jaar ervaring kan de oorzaak van een storing in de kortst mogelijke tijd worden opgespoord en hersteld. Het bedrijf bedient meer dan 45 merken van binnenlandse en buitenlandse productie. Het kan dapper bogen op 123 duizend trouwe klanten die het al lange tijd kiezen.

Ons eigen onderdelenmagazijn garandeert een snelle reparatie. Originele en analoge componenten zijn verkrijgbaar tegen redelijke prijzen. Ons bedrijf biedt 24 maanden garantie op alle onderdelen en arbeid. De gereedheidsstatus van het voertuig kan telefonisch of via het aanvraagformulier op de website bij de beheerder worden opgevraagd. Het bedrijf biedt deelname aan een bonusprogramma. Je kunt je werk betalen met punten. Elke deelnemer ontvangt nuttige informatie via de mobiele applicatie.

Volgens de feedback van het technisch centrum wordt dankzij de moderne apparatuur een zo nauwkeurig mogelijke diagnose gesteld. Gedurende de 13 jaar ervaring die wij hebben opgedaan in het onderhouden van verschillende merken voertuigen en deze ervaring goed gebruiken. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer: +7495640 20 94.

Cayservice

Beoordeling van auto service center: 4.2

Cayservice

Negende in onze rangschikking is het servicecentrum voor alle Porsche-modellen. competent en deskundig personeel is beschikbaar voor overleg. Apparatuur onthult oorzaken van storingen en achteraf kan een geplande of noodreparatie worden gestart. Managers stellen schriftelijk een raming op. Als er tijdens het proces een probleem wordt ontdekt, wordt de klant onmiddellijk op de hoogte gebracht van het hogere bedrag en wordt de reparatie na akkoord voortgezet.

Het bedrijf gebruikt verbruiksgoederen en reserveonderdelen van hoge kwaliteit. Deze kunnen zowel origineel als analoog zijn, maar doen niet onder voor merkproducten. Het centrum geeft 100% garantie op onderdelen, zes maanden (of 7500 km) op het werk van specialisten. De hele geschiedenis van een bepaald voertuig is opgeslagen op een computer. Daarom zullen managers meteen te weten komen wanneer de laatste olieverversing heeft plaatsgevonden of welke aanbevelingen de klant heeft gekregen.

De eigenaars merkten op dat de dienst een zeer comfortabele wachtruimte heeft, waar u koffie of thee kunt drinken, tijdschriften kunt lezen, gebruik kunt maken van het gratis internet. Indien zij dat wensen, kunnen zij het werk persoonlijk controleren en begeleiden. Cayservice is gunstig gelegen, niet ver van het metrostation Kaluzhskaya. Telefoon voor communicatie met de manager: +7495542 88 44.

TF-Motoren

Beoordeling van het tankstation: 4.1

TF-Motoren

Als u een BMW, Audi, Mercedes, Bentley, Porsche bezit, dan bent u bij TF-Motors aan het juiste adres. Het staat op de tiende regel van onze beoordeling. Techcentre biedt een maximaal servicepakket, inclusief diagnose, reparatie van carrosserie en interne systemen, onderhoud. Grote voorraad reserveonderdelen maakt kortere levertijden mogelijk. Als aanvullende bestellingen nodig zijn, worden snel originele onderdelen verkregen van meer dan 50 vertrouwde leveranciers.

De locatie van de dienst is een onbetwistbaar voordeel. Het is gelegen in het centrum van de hoofdstad nabij metro “Park Kulturi” niet ver van de Garden Ring. Na het verlaten van de auto, kan de klant altijd naar elke plaats in Amsterdam gaan, en nadat alle diensten klaar zijn, de auto terugbrengen. De prijzen voor onderdelen en diensten zijn aanvaardbaar. Vaste klanten krijgen korting. Voor zakelijke klanten is er een speciaal programma waarmee de uitgevoerde werkzaamheden contant kunnen worden betaald.

Alle beoordelingen over het autocentrum zijn positief. De onderneming komt alle contractuele verplichtingen na. De kosten zijn vastgesteld voordat u begint en worden niet zonder reden verhoogd. Telefoonnummer contactpersoon: 8499136 73 33.

Mirrena
  t

Service waardering: 4.0

 Mirrena<ul></div><p>t ” src=”~images4391666197191-3520.jpg” height=”104″ title=” Mirrena</p><ul>t “><p>De elfde plaats in het klassement gaat naar Renault Service. Het herstelt al bijna twintig jaar alle soorten schade en is een vertrouwde partner geworden van duizenden Franse automobilisten. Veel specialisten hebben in een officieel dealerschap gewerkt, zodat zij alle technische documentatie precies kennen en alle problemen snel kunnen oplossen. Hier worden reparaties aan de carrosserie, het verven en polijsten van de carrosserie, reparaties aan de motor, het remsysteem, de versnellingsbak, de koppeling en de vervanging van verbruiksartikelen uitgevoerd.</p><p>Er is altijd een uitgebreide prijslijst van originele reserveonderdelen en kwaliteitsanalogen. Redelijke prijzen trekken steeds meer klanten aan. Het bedrijf ontwikkelt voortdurend promoties en biedt interessante bonusprogramma’s aan. Met de clubkaart kunt u bepaalde diensten krijgen met 10% korting. Duur van de reparatie wordt meteen overeengekomen, er worden geen termijnen overschreden en alle werkzaamheden worden op tijd voltooid.</p><p>Volgens beoordelingen stelt het centrum de juiste diagnose en repareert het problemen in auto’s van verschillende jaren, inclusief auto’s met een hoge kilometerstand. Het is gunstig gelegen op enkele minuten van het metrostation. Voor overleg of het maken van een afspraak voor reparatie bel: +7495772 51 41.</p><h3>Lord Rover</h3><p>Beoordeling service: 3.9</p><div style=Lord Rover

De volgende, twaalfde plaats in de beoordeling is weggelegd voor het technisch centrum, waar competente vakmensen reparaties en routineonderhoud van Land Rover auto’s uitvoeren. Originele onderdelen worden rechtstreeks uit Engeland verzonden, zonder tussenpersonen, zodat de prijzen zeer aantrekkelijk zijn. Voortdurend aangevulde voorraad vermindert reparatietijden.

Geavanceerde computerapparatuur helpt niet alleen om een bestaande fout op te sporen, maar ook om een nieuw probleem te voorkomen. Het centrum is gespecialiseerd in zowel klassieke als nieuw ontwikkelde modellen. Onderhoud en reparaties na zware ongevallen. De dienst wordt bemand door gecertificeerde specialisten, voor wie zelfs zeer complexe storingen geen probleem vormen. Ze hebben allemaal uitgebreide ervaring met het werken met dit automerk.

De wachtruimte is zo comfortabel mogelijk ingericht. De klant kan zijn auto wassen van 8 tot 21 uur. Velen benadrukken het uitstekende serviceniveau, de korte reactietijd, het professionalisme van het team en de lage prijzen in vergelijking met officiële dealers. Tel: 8495798 17 39.

Het Legioen Motors Service Centrum

Beoordeling van de auto service: 3.8

Techcenter Legioen Motors

De gunstige locatie en het handige werkschema zonder feestdagen en weekenden onderscheidt “Legion Motors” Techcenter van vele andere soortgelijke diensten. Het staat op de dertiende plaats. Meer dan 40 automerken worden geaccepteerd voor reparatie en onderhoud. Deze omvatten Acura, Land Rover, Audi, Volvo, BMW, Toyota, Hyundai, Porsche, Peugeot, Lexus, Cadillac, Jaguar, Chery, Suzuki, Chevrolet, Skoda, Chrysler, Volkswagen, Citroën, Daewoo, Saab, Dodge, Fiat, Nissan, Ford, Opel, Rena

  t, Grote Muur, Subaru, Honda, Hummer, Mazda, Alfa Romeo, Infiniti, Mercedes-Benz, Jeep, SsangYong, Kia, SEAT, Mini, Mitsubishi.

  Kwaliteitsapparatuur die voldoet aan de eisen van de fabrikanten. De medewerkers hebben jarenlange ervaring in het repareren van auto’s van verschillende merken. Na de diagnose bespreken de klant en de opdrachtgever de fasen van het werk en de prijs. Na overeenstemming duurt het hele proces precies de tijd die is afgesproken. We hebben zowel originele onderdelen als budgetonderdelen.

  Autobezitters geven de service het hoogste cijfer. Velen werken al jaren samen met het bedrijf en bevelen het aan bij hun vrienden en kennissen. Kom meer te weten over onze diensten door te bellen naar: +7495 740-21-40.

  Italclub

  Beoordeling van het autoservicecentrum: 3.7

  Italclub

  De veertiende plaats van onze beoordeling gaat naar het autocenter gespecialiseerd in de Italiaanse automerken Fiat, Lancia, Alfa Romeo. Bovendien kunnen eigenaren van motorfietsen Honda, Yamaha, Kawasaki hoogwaardig onderhoud en reparatie uitvoeren. De medewerkers beschikken over certificaten die hun ervaring en kennis bevestigen. Zeer nauwkeurige diagnoseapparatuur zal de oorzaak van de storing vaststellen. En zelfs in een zeer ingewikkelde zaak zullen zij u helpen…

  Informatie via internet is beschikbaar via de officiële website van het bedrijf. Hier vindt u de status van de bestelling, hoe de interne systemen van de auto zijn georganiseerd, welke aanbevelingen worden gedaan om de levensduur te verlengen. 24 uur per dag sleepdienst is beschikbaar. Deze gratis service is beschikbaar onder voorbehoud van reparatie bij Italclub voor een bedrag van ten minste 20000 roebel.

  Eigenaren van Italiaanse auto’s laten positieve feedback achter over het werk van de dienst. Zij merken op dat er altijd een breed scala aan reserveonderdelen beschikbaar is tegen redelijke prijzen, waardoor men niet hoeft te wachten op de bestelde onderdelen en meteen kan beginnen met repareren. Velen merkten de nieuwe VIP-diensten op: opknappen van squibs, chiptuning, decodering van autoradio’s, en vele andere. Contact telefoonnummer: +7495978 53 55.

  Francemir

  Beoordeling service: 3.6

  FRANCEMIR

  Francemir – op nummer vijftien in onze beoordeling. Onderhoudt voertuigen van Peugeot, Renault en Citroën. Het is uitgerust met de modernste apparatuur, die een maximale nauwkeurige diagnose van het probleem mogelijk maakt. Medewerkers met ruime ervaring in het werken met Franse auto’s kunnen zelfs zeer gecompliceerde en ernstige autopech repareren. Service zorgt voor de nodige reserveonderdelen. De klant kan zowel nieuwe originele als gebruikte onderdelen kopen bij PEUGEOT, CITROEN, RENA schroothandel

   T tegen lage prijzen.

   Het bedrijf doet probleemoplossing voor auto’s van elk model, met elk type motor, bouwjaar en technische staat. Tijd en geld nemen niet toe tijdens de reparatie. U kunt zowel contant als met bankkaart betalen. Op een gespecialiseerd forum kan iedereen alle vragen stellen die door de medewerkers van het bedrijf worden beantwoord.

   Veel autobezitters hebben voor deze dienst gekozen, waarbij zij gegarandeerd kwaliteitsservice krijgen zonder te veel te betalen. Zij wezen op het professionalisme van het team, de efficiëntie, de lage prijzen voor diensten en onderdelen, en de mogelijkheid om online met de medewerkers te communiceren. Telefoonnummer van de hoofdmonteur: 8966555 8777.

   RTP Auto

   Beoordeling van de auto service: 3.5

   RTP Auto

   De zestiende plaats wordt ingenomen door de dienst die zeer populair is geworden bij eigenaars van Japanse, Koreaanse, Duitse en Franse automerken. Hier kunt u terecht voor zowel routinecontroles als reparaties na grote schade. Hun diensten omvatten slotenmaker en carrosserie, diagnose, bandenmontage en auto-elektriciteit. Specialisten met jarenlange ervaring helpen niet alleen om problemen op te lossen, maar ook om ze in de toekomst te voorkomen. Als u alle aanbevelingen opvolgt, zal uw auto langer meegaan.

   Onze dienst is uitgerust met uitgebreide moderne apparatuur voor alle soorten werkzaamheden. De beschikbaarheid van originele en analoge reserveonderdelen verkort de reparatietijd aanzienlijk. Hun prijs is zeer aantrekkelijk, zodat u kunt besparen op uw uitgaven. Het bedrijf ontwikkelt voortdurend speciale aanbiedingen, die u kunt vinden op de officiële website.

   Het centrum produceert alle soorten werken kwalitatief en op tijd. Prijzen worden niet opgeblazen, er worden geen niet bestaande gebreken geconstateerd. Na diagnose wordt alles populair uitgelegd, reserveonderdelen worden gekozen op basis van het budget van de auto-eigenaar. Veel eerste klanten worden vaste klanten. Telefoonnummer van de manager: +7495162 63 22.

   GAG Auto

   Beoordeling auto service: 3.4

   GAG AUTO

   Nam de zeventiende plaats van de rating service is universeel en dient alle binnenlandse en buitenlandse auto’s. Het heeft verschillende vestigingen en is populair geworden onder Moskovieten, die de voorkeur geven aan hoge kwaliteit en betaalbare prijzen. Vaste klanten worden op hun beurt bediend. Dit zijn niet alleen particulieren, maar ook grote bedrijven met een eigen wagenpark. Het bedrijf bestaat al 10 jaar en veel medewerkers hebben zelfs nog meer ervaring.

   Dankzij uiterst precieze en dure apparatuur kan de dienst zelfs verborgen gebreken opsporen. Vaste prijs voor de aanvang van de werkzaamheden na verhoogt niet, blijft ongewijzigd. Originele en analoge componenten en verbruiksartikelen altijd op voorraad. Als u onderdelen bij GAG Auto koopt, krijgt u 15% korting. De klant krijgt gratis thee of koffie in een gezellige ruimte tijdens het wachten.

   De eigenaars wezen op de ligging in verschillende wijken van Amsterdam, de gemakkelijke toegangswegen, de aantrekkelijke prijzen voor diensten en onderdelen die tijdens de campagneperiode nog aantrekkelijker worden, en het werk zonder extra kosten en verborgen kosten. Voor alle details bezoek de website of bel: 8495540 49 54.

   ADS Autodar Service

   Beoordeling service: 3.3

   Autodar Service

   De achttiende plaats op de ranglijst wordt ingenomen door een dienst die werkt met elk merk auto. Dankzij de enorme ruimten kunt u een volledige reeks werkzaamheden uitvoeren, van computerdiagnostiek tot herstel na een ongeval, terwijl u tegelijkertijd tientallen voertuigen kunt ontvangen. De apparatuur is van de hoogste kwaliteit, zodat het vinden van een probleem niet lang duurt.

   In de eigen winkel van reserveonderdelen zullen bekwame adviseurs helpen om de nodige details te vinden. Afhankelijk van uw budget bieden zij nieuwe, originele of vergelijkbare onderdelen aan, alsmede gebruikte onderdelen tegen gereduceerde prijzen. Op de website kunt u vooraf de prijs van een dienst of onderdeel te weten komen. Zodra de prijs is overeengekomen voor het begin van het werk, wordt hij niet verhoogd en blijft hij vast.

   Periodiek uitgevoerde speciale aanbiedingen maken het mogelijk te besparen op service. En het kan gaan om aanzienlijke kortingen van 25%, soms zelfs 50%. De eigenaren beoordeelden de kwalificaties van het personeel, de naleving van de termijnen, de mogelijkheid om onmiddellijk onderdelen te kopen en onmiddellijk met de reparatie te beginnen als “uitstekend”. Er worden geen substantiële vorderingen ingediend. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer: +7495787 01 29.

   OPELSERVICE

   Beoordeling service: 3.2

   OPELSERVICE

   De negentiende plaats is voor het bedrijf dat al 19 jaar actief is en in die tijd duizenden eigenaren heeft geholpen bij het onderhoud en de reparatie van hun auto’s. Het is gespecialiseerd in de volgende merken: Opel, Cadillac, Chevrolet, Hummer. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd aan het materiaal van de dealer. Computerdiagnostiek wordt uitgevoerd met behulp van originele software. Specialisten met lange ervaring, verbeteren regelmatig hun vaardigheden tijdens technische opleidingen.

   Het dienstenaanbod is breed genoeg. Hier kunt u, zonder naar andere servicestations te gaan, terecht voor deskundig advies, onderhoud en alle soorten reparaties. De voorraad omvat een groot aantal reserveonderdelen. Het centrum geeft een garantie van 1 jaar op originele onderdelen en 6 maanden op alle werkzaamheden.

   De volledige prijslijst is te vinden op de website. Daar kunt u kennis nemen van lopende promoties en de reparatiekosten aanzienlijk verlagen. Klanten hebben gemerkt dat zij geen problemen verzinnen die niet bestaan, maar alleen echte problemen oplossen zonder extra kosten of aanvullende diensten. De prijzen voor werk en reserveonderdelen zijn zeer aantrekkelijk. Al deze factoren hebben veel mensen tot trouwe klanten van de dienst gemaakt. Contact: +7495162 62 85.

   AutoHall

   Beoordeling van autoservice: 3.1

   AutoHall

   Een ander betrouwbaar bedrijf met 11 jaar ervaring rondt onze lijst af. Het ligt op een beveiligd terrein met een pasjessysteem en biedt een volledig dienstenpakket tegen betaalbare prijzen. Het professionele niveau van het personeel, gekoppeld aan moderne apparatuur, maakt het mogelijk snel te reageren op verzoeken en complexe problemen op te lossen. Het bedrijf werkt rechtstreeks samen met grote leveranciers van reserveonderdelen, waarvan vele altijd op voorraad zijn.

   Alle merken auto’s worden geaccepteerd voor onderhoud. De reparatie wordt uitgevoerd in overeenstemming met de productiespecificaties. Garantie wordt gegeven voor alle diensten. De schade kan worden vastgesteld zonder een ritje naar het tankstation. Van een foto, verzonden via de website, zullen deskundigen het bedrag en de termijn van de werken uitspreken. Klanten kunnen profiteren van promotieprogramma’s en een aanzienlijke korting krijgen.

   Eigenaars van verschillende automerken waarderen de kwaliteit en snelheid, de ligging, de aanwezigheid van camera’s op de parkeerplaats. Reserveonderdelen zijn beschikbaar tegen gereduceerde prijzen. Velen hebben opgemerkt dat de termijnen niet worden verlengd, het werk is op tijd klaar volgens het contract. Voor overleg kunt u terugbellen op de website of bellen: 8495015 04 19.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
 1. Ruben

  Kunt u mij alstublieft vertellen welke autoservicestations in Amsterdam tot de top 20 behoren? Ik ben op zoek naar betrouwbare en professionele service voor mijn auto en zou graag uw aanbevelingen willen weten. Bij voorbaat dank!

  Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: