Top 5 veterinaire ziekenhuizen in Jaroslavl

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen reclame en is geen leidraad voor aankoop. Voor aankoop noodzakelijk overleg met een specialist.

Huisdieren hebben niet minder aandacht en consideratie nodig dan mensen. De gezondheid van uw huisdier wordt het best verzorgd door gekwalificeerde professionals. Wij hebben 5 beste veterinaire ziekenhuizen in Jaroslavl gekozen, waar u bij de eerste consultatie een juiste diagnose kunt krijgen. Niet alleen honden en katten, maar ook vogels en knaagdieren worden hier geaccepteerd. Laten we ze in detail leren kennen.

Beoordeling van de beste dierenklinieken in Jaroslavl

Nominatie Locatie Naam Waardering:
De beste dierenklinieken in Jaroslavl 1 A Million Friends 5.0
2 Aardige dokter 4.9
3 Centrum voor Endoscopie, Chirurgie en Traumatologie Dokter Sedov Dierenkliniek 4.8
4 Napoleon 4.7
5 Vetterra 4.6

De beste dierenklinieken in Jaroslavl

Een miljoen vrienden

Beoordeling: 5.0

De leidende plaats wordt ingenomen door de kliniek “Million friends”. Het wordt beschouwd als een van de meest uitgeruste met innovatieve apparatuur. Hier vindt u dermatologen, therapeuten, chirurgen en oogartsen, keizersnedes, castratiediensten… Het is mogelijk om thuis een dokter te bellen of het dier in het ziekenhuis te plaatsen.

Voor diagnose gebruik echografie, röntgen, ECG. Dierenartsencentrum heeft een eigen lab voor bloedonderzoek en een apotheek met medicijnen. Kapsalon. Hier kun je je oren laten schoonmaken, nagels laten knippen en je haar laten doen. De faciliteit verricht operaties van elke complexiteit, immunisaties met complexe geïmporteerde geneesmiddelen. U kunt een dierenpaspoort aanvragen en chippen. Het eerste consult kost 700 roebel.

Artsen zijn altijd attent en vriendelijk. Dierenartsen houden contact met huisdiereigenaren na afspraak. De wachtrij is snel. De kamer is schoon. Handig dat je meteen medicijnen kunt kopen. Telefoon: +74852486248. Adres: Jaroslavl, ul. Lisitsyna-straat, 38, 2e verdieping. Het centrum is 24 uur per dag geopend.

Aardige dokter

Beoordeling: 4.9

De tweede plaats gaven we aan “Dobry Doktor”, een dierenkliniek met een breed profiel. De instelling ligt op het kruispunt van verschillende wijken, waardoor ze geografisch gezien toegankelijk is voor de inwoners van Jaroslavl. Belangrijkste voordelen: redelijke prijzen, kortingen op de behandeling van zwerfkatten en -honden, ervaren specialisten. De hoofdarts in het centrum is een traumachirurg die ook gespecialiseerd is in ornithologie.

Mensen komen om een kat te laten steriliseren. Er is een interne afdeling voor de verzorging van huisdieren na de operatie. Apotheek en dierenwinkel geopend. De kliniek heeft ook een tandarts die de mondholte saneert en melktanden verwijdert. Indien nodig kan de dokter u thuis bezoeken.

Oplegging van diensten. Soms beveelt de kliniek dure tests aan die onnodig zijn. Kennismakingsbezoek kost 600 roebel. Adres: Jaroslavl, Oktyabr avenue, 94a.Telefoon: +74852283284. Openingstijden: dagelijks van 08.00 tot 23.00 uur.

Centrum voor Endoscopie, Chirurgie en Traumatologie Dokter Sedov Dierenkliniek

Beoordeling: 4.8

Centrum voor Endoscopie, Chirurgie en Traumatologie Dokter Sedov Dierenkliniek

Blijft de beoordeling veterinaire kliniek dokter Sedov, die ervaren oogartsen, cardiologen, oncologen, traumatologen in dienst heeft. Deze plaats is gekozen voor zijn brede scala aan diensten. Het voert unieke procedures uit die niet te vinden zijn in de prijs van andere centra. Deze omvatten plastische chirurgie van de uitwendige genitaliën, reanimatie van een pasgeboren dier en autopsie.

Veterinair centrum biedt echo-onderzoeken, MRI, endoscopie, ECG. Andere diensten zijn oorkappen, klauwen knippen en baden. Er zijn huisdiervriendelijke hotels beschikbaar. Alle prijzen voor diensten staan vermeld op de website van de organisatie. Ze zijn niet de laagste in Jaroslavl.

De artsen in de kliniek zijn zeer behulpzaam en bekwaam. Ze hebben een liefdevolle houding tegenover dieren. Ook de aangename omgeving en de gedetailleerde uitleg van alle procedures door de specialisten zijn het vermelden waard. Geen grote nadelen, afgezien van de hoge kosten van de diensten. Telefoon: +79301037731. Adres: Jaroslavl, ul.. 65A, Oktyabrskaya str. Openingstijden: van 09-00 tot 21-00 op afspraak.

Napoleon

Beoordeling: 4.7

Napoleon

hoto-134880251_457239200

In tegenstelling tot eerdere deelnemers aan de beoordeling is het eerste consult in de kliniek Napoleon helemaal gratis (op werkdagen). Hier werd de eerste mobiele digitale röntgenscanner in Jaroslavl geïnstalleerd. Artsen kunnen niet alleen honden, katten en knaagdieren helpen. Ze behandelen vogels, paarden, reptielen en exotische dieren. De diensten omvatten vaccinaties, scheren, intensieve verzorging, castratie en sterilisatie van huisdieren.

Iedere bezoeker ontvangt een spaarkaart met een korting tot 10%. Gepensioneerden krijgen extra kortingen. De meningen over het veterinair centrum zijn verdeeld. Geprezen schone en gezellige omgeving, dure apparatuur, vriendelijk personeel, redelijke prijzen.

Klanten maken zich zorgen over de bekwaamheid van sommige artsen. De specialisten van het centrum zijn er echter zeker van dat elk mislukt geval kan worden verklaard door latente pathologie, bijvoorbeeld. Ze zijn het niet eens met de negatieve verklaringen. Het is ook vreemd dat de eigenaars van de huisdieren na de procedures geen geldbon krijgen. Werkschema: van 10 uur tot 21 uur. Telefoonnummer: +74852609080. Adres: Jaroslavl, 11 Shkolny pr, Jaroslavl.

Vetterra

Beoordeling: 4.6

Vetterra

Onderaan de ranglijst staat Dierenkliniek Vetterra. Het is niet zo bekend en populair als Dobry Doktor of Millions of Friends, maar het is zeker een kijkje waard dankzij de gematigde prijzen en geweldige aanbiedingen. Sterilisatie en sterilisatie van katten is mogelijk met 25% korting op woensdag en vrijdag. De eerste afspraak kost 500 roebel.

De kliniek voert euthanasie, klauwbekappen, ultrasone gebitsreiniging, kiezen trekken, euthanasie, keizersnede en bevalling van huisdieren uit. Klanten merken een vriendelijke houding van de artsen ten opzichte van dieren, snelle en effectieve procedures. Deskundigen beantwoorden deskundig alle vragen en leggen geen onnodige onderzoeken of tests op.

Nadelen: onhandige werktijden, weinig informatieve website. Telefoon: +74852663695. Adres: Jaroslavl, 11/74 Lenin Ave. Het centrum sluit om 18:00. Vrije zondagen.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: