Top 6 fabrikanten van windwijzers

*Editor’s review van de beste soldeerbouten. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, het is geen reclame en dient niet als leidraad voor aankoop. Voordat u een aankoop doet, dient u deskundig advies in te winnen.

Daken van particuliere huizen in veel landen zijn al lang versierd met windwijzers. Tegenwoordig zijn deze producten steeds vaker te zien in de huisjes en vakantiehuizen van Russen. Het apparaat was oorspronkelijk ontworpen om de windrichting te bepalen. In de loop der tijd zijn nieuwe vormen en ontwerpen ontstaan, zodat de windhaan een multifunctioneel product is geworden. Expertologiedeskundigen hebben verschillende hoofdgroepen onderscheiden op basis van hun doel.

Meteorologische modellen bepalen de windrichting en -sterkte. De meest nauwkeurige toestellen vereisen een nauwgezette en delicate installatie. Hun toepassingsgebied is beperkt tot weerstations. Windsoorten meten niet alleen de windsterkte maar zijn ook effectief om vogels af te schrikken.

Schoorsteenweerhaan is ontworpen om de schoorsteen van het huis te beschermen tegen neerslag en wind. Deze modellen worden geïnstalleerd in huisjes met open haarden en zorgen voor een stabiele trek in alle weersomstandigheden.

Decoratieve producten zijn het populairst bij huiseigenaren. Hun belangrijkste taak is het versieren van het dak van het huis. Producenten gaan aan de wensen van hun klanten voldoen en maken windwijzers in de vorm van dieren, sprookjesfiguren of mensen.

Zowel Nederlands als buitenlandse bedrijven opereren met succes op de binnenlandse markt. Experts van Expertology hebben de 6 beste fabrikanten van windwijzers uitgekozen. Deze merken hebben de meeste lof van de consument gekregen.

6 beste fabrikanten van windwijzers

Nominatie Locatie Naam Beoordeling
6 beste fabrikanten van windwijzers 1 Glori 5.0
2

A

 • TRA TECHNOLOGIE
 • 4.9
  3 Duck Dog 4.8
  4 PlazArt 4.7
  5? Furnituretorg 4.6
  6 ? Ust-Luga 4.5

  Glori

  Beoordeling: 5.0

  Glori

  Glori heeft een schat aan ervaring (meer dan 25 jaar) in de ontwikkeling en productie van plaatwerkproducten. Om hoogwaardige en stijlvolle windwijzers te maken gebruiken de ingenieurs van het bedrijf 3D-modellering. De deskundigen waarderen het rijke arsenaal aan technologieën waarmee de meest uitdagende projecten kunnen worden uitgevoerd. Dit kan koud gestanst zijn, lasergesneden, geautomatiseerd gebogen, enz. . Om het product een mooi uiterlijk te geven en het staalwerk te beschermen tegen corrosie wordt Du Pount poederverf aangebracht. Er is een breed scala aan ontwerpen en afmetingen van windwijzers beschikbaar. Een groot deel van het modellengamma bestaat uit grote eenheden die van veraf zichtbaar zijn. Het merk is een winnaar in onze beoordeling.

  Huiseigenaren houden van de verscheidenheid aan thema’s. Weerwielen zijn verkrijgbaar in de vorm van dieren, mythische figuren, sporters, ridders, enz. . Sommige gebruikers missen dakankers.

  A

 • TRA TECHNOLOGIE
 • Beoordeling: 4.9

  Palet

  Binnenlands bedrijf PA kan bogen op gediversifieerde productie

 • TRA TECHNOLOGIE. De fabriek produceert een rijk scala aan producten in metaal, hout, glas en kunststof. Experts benadrukken de flexibele aanpak van de fabrikant voor elke klant. Moderne apparatuur maakt een snelle uitvoering mogelijk van zowel massaproducties voor grootafnemers als eenmalige projecten op basis van ontwerpen van klanten. 2 mm dik staal wordt gebruikt voor de vervaardiging van windwijzers. Corrosiebescherming wordt geboden door plastic verfafwerking. Het bedrijf is een toonaangevende fabrikant van windvaansystemen met een gegarandeerde levensduur van niet minder dan 10 jaar. Er zijn geen problemen met de installatie van decoratieve. . Inclusief een universeel bevestigingssysteem. Het kan worden gebruikt om een windvaan op elk element van het dak te bevestigen. Het merk neemt de tweede plaats in ons onderzoek in.

  In beoordelingen prijzen consumenten producten van de plant “Palitra” voor het ontbreken van kraken, origineel uiterlijk, verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren, redelijke prijzen.

  Duck Dog

  Beoordeling: 4.8

  Duck Dog

  Engels merk Duck Dog onderscheidt zich van de concurrentie met zijn roemrijke traditie. Het bedrijf gaat terug tot de 18e eeuw, toen een windhaan niet zozeer een huisdecoratie als wel een nuttig weerinstrument was. De Engelsen maakten weersvoorspellingen in de richting van de wind… Elk product was op zijn eigen manier uniek en onherhaalbaar. Het familiebedrijf slaagt er nog steeds in trouw te blijven aan zijn traditie van kwaliteit. De deskundigen waren blij met de verscheidenheid aan modellen, het assortiment heeft producten voor elke portemonnee. Naast de traditionele draaibare windvaan in het arsenaal van de fabrikant zijn er schoorstenen, die de schoorsteen beschermen tegen neerslag en wind. Alle modellen in de catalogus zijn gegroepeerd per serie (Deluxe, Optimus, Baby, Gift), bevestigingen worden apart gepresenteerd. Het merk bezet de bronzen trede van het voetstuk.

  De feedback van huiseigenaren prijst Duck Dog om zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid, robuuste bevestigingssystemen en verscheidenheid aan modellen.

  PlazArt

  Beoordeling: 4.7

  PlazArt

  PlazArt was een voorbeeld van een familiebedrijf dat werd omgevormd tot een modern metaalbewerkingsbedrijf. Het begon allemaal met smeden, later werd artistiek metaal snijden ontwikkeld. De directie van het bedrijf heeft zich tot taak gesteld de consument de schoonheid van het metaal te tonen. Daartoe heeft het bedrijf een team van ontwerpers, werd georganiseerd door de productie-afdeling, de verkoop zijn betrokken bij professionele managers. In de catalogus vindt u een breed scala aan producten, verkrijgbaar in twee maten. Het bedrijf gaat altijd in op de wensen van klanten, voert snel een windwijzer op bestelling uit. Staaldiktes van 1,5 mm worden gebruikt voor de decoraties (kleine vormen) of 2 mm voor grote vormen. Kwaliteitslagers helpen te reageren op een zacht briesje. Decoratieve corrosiebescherming wordt geboden door poedercoating.

  Gebruikers prijzen het brede scala aan thema’s, de meegeleverde beugels en de hoogwaardige afwerking. Alle bestellingen worden op tijd uitgevoerd.

  Mebeltorg

  Beoordeling: 4.6

  Originele weerhanen worden aan Nederlands consumenten aangeboden door het bedrijf Mebeltorg. Volgens deskundigen is het kenmerk van de merkproducten de eenvoudige installatie. De windwijzer kan gemakkelijk worden gemonteerd op het dak van huisjes of vakantiehuizen. De fabrikant gebruikt sterk, 1,5 mm dik staal voor de metalen constructie. Soepele rotatie van het product wordt verzekerd door een gelagerde eenheid. Het is goed beschermd tegen neerslag en heeft daardoor een lange levensduur. De windwijzer is voorzien van een beschermende en decoratieve coating, die een mooi uiterlijk geeft. In de catalogus van de fabrikant hebben modellen in de vorm van dierenfiguren de overhand, maar u kunt ook maritieme onderwerpen vinden (zeilboot). Alle modellen zijn uitgerust met een visuele indicator (windroos).

  Mebeltorg is gespecialiseerd in meubelproductie, dus het modellengamma van windwijzers is beperkt. De gebruikers zijn tevreden over de betaalbare prijs, de gemakkelijke installatie en de kwaliteit van het product.

  Ust-Luga

  Beoordeling: 4.5

  Onderaan de Top 6 van onze beoordeling staan warmtepistolen van het merk Ust-Luga. De productielocatie van het merk is “Ust-Luga metalware plant” OJSC. De rijke ervaring in metaalbewerking helpt het bedrijf om hoogwaardige en betaalbare producten te produceren. Het basismateriaal is staal met een dikte van 1,5 mm. Hij wordt gebruikt om drie verschillende maten windwijzers te produceren. De kleinste modellen zijn 15 cm groot, maar de middelgrote modellen zijn 30 cm groot. De grootste figuren zijn van verre zichtbaar. . hun afmetingen reiken tot een halve meter. Alle producten hebben een poedercoating voor een aantrekkelijk uiterlijk en een lange levensduur. De modellen worden compleet met bevestigingsmiddelen geleverd, hoewel u in sommige gevallen speciale bevestigingssystemen moet aanschaffen (bv. voor bevestiging aan een nok).

  Huishoudelijke klanten houden van een verscheidenheid aan onderwerpen, waar u figuren van draken, ridders, heksen of dieren kunt vinden. Ze zijn ook tevreden over de betaalbare prijs.

 • Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: