Top 7 Bosch boorhamers

Het onmisbare hulpmiddel bij bouw- of renovatiewerkzaamheden. Het kan niet alleen worden gebruikt om gaten te maken in vaste bodems (baksteen, beton), maar ook om hele openingen uit te slaan. De laatste decennia wordt de leidende positie op de binnenlandse markt ingenomen door het gereedschap van het Duitse bedrijf Bosch. Hoewel de assemblage van machines in verschillende landen plaatsvindt, is de kwaliteit van de perforatoren altijd hoog. Maar dit is niet de enige reden waarom klanten van Bosch houden. Deskundigen hebben verschillende andere voordelen van de boorhamers van het Duitse merk opgemerkt.

Voordelen van Bosch boorhamers

 1. de Bosch Groep is erin geslaagd de prijs van gereedschap te verlagen door zijn productievestigingen over de hele wereld te verplaatsen. Het befaamde piercinggereedschap is nu niet meer alleen te zien in de handen van professionele bouwers, maar ook in die van doe-het-zelvers.
 2. Gebruikers hebben geen bijzondere problemen met het onderhoud van Bosch boorhamers. Vympel heeft een uitgebreid netwerk van dealers over de hele wereld opgebouwd, ook in Nederland.
 3. de fabrikant heeft een breed scala aan perforators gemaakt. Er zijn toestellen voor thuis, voor professioneel gebruik. Niet alleen modellen die op het lichtnet werken, maar ook draadloze apparaten die niet op het lichtnet werken.
 4. Bosch ingenieurs besteden veel aandacht aan veiligheid en comfort op het werk. Meest geavanceerde trillingsdempingssysteem geïnstalleerd om trillingen tijdens het boren of beitelen te elimineren. Veiligheidsvoorzieningen zoals veiligheidskoppeling en achteruit zijn ontworpen om de veiligheid van de bestuurder te waarborgen.
 5. Een gereedschap kiezen en kopen is net zo eenvoudig als bepalen waarvoor het bestemd is. De professionele modellen zijn in het blauw, terwijl de ontwerpers van Bosch voor de amateurs een groene kleur hebben gekozen.

Onze selectie van de beste Bosch boorhamers. Bij de selectie van de leiders is rekening gehouden met de volgende criteria:

 1. doel van het apparaat;
 2. technische parameters;
 3. prijs;
 4. deskundige mening;
 5. klantenfeedback.

Beoordeling van de beste Bosch boorhamers

Nominatie stoel productnaam prijs
Beste Bosch boorhamers voor thuis 1 OSCH GBH 2-26 DFR 10 029€
2 OSCH GBH 2-28 F Geval 13 361€
3 OSCH GBH 2-23 REA 12 299€
4 OSCH UNEO 12 2.5ACH X1 KEYS 7 100€
De beste professionele hamerboren Bosch 1 OSCH GBH 12-52 DV 54 719€
2 OSCH GBH 5-40 DCE 29 928€
3 OSCH GBH 36 VF-
 • PLUS 4.0ACH X2 L-BOXX
 • 57 615€

  Bosch’ beste boormachines voor thuis

  Het Bosch assortiment boorhamers heeft tal van interessante boorhamers voor thuis. Ze hebben de kracht die u nodig heeft om het werk van uw klusjesman gemakkelijker te maken als het gaat om bouwwerkzaamheden. Deskundigen bevelen de volgende modellen aan.

  BOSCH GBH 2-26 DFR

  Beoordeling: 4.9

  BOSCH GBH 2-26 DFR

  De meest populaire perforator onder huishoudelijke gebruikers is het legendarische model BOSCH GBH 2-26 DFR. De combinatie van hoge kwaliteit en een aanvaardbare prijs heeft bijgedragen tot het succes van het product. De technische parameters van het gereedschap zien er evenwichtig uit, met 800 watt vermogen en 2,7 joule slagenergie. De hamer heeft niet alleen de kracht om te boren, maar ook om door bakstenen of betonnen funderingen te beitelen. Tijdens het werk kan de meester voor de gebruikte accessoires een van de twee klauwplaten kiezen (SDS-Plus of een snelwisselplaat).

  De winnaar van het klassement heeft ook een aantal nuttige kenmerken. De elektronische snelheidsregeling, het snelwisselsysteem, de schroevendraaieroptie. Het apparaat wordt geleverd met een koffer, extra handgreep en boordieptebegrenzer.

  Voordelen

  • betrouwbaarheid en duurzaamheid;
  • goede prestatie;
  • laag gewicht;
  • redelijke prijs;

  Nadelen

  • niet gevonden.

  BOSCH GBH 2-28 F koffer

  Beoordeling: 4.8

  BOSCH GBH 2-28 F koffer

  Wie meer vermogen en prestaties nodig heeft, moet de BOSCH GBH 2-28 F-koffer overwegen. De fabrikant heeft een motor van 880 W geïnstalleerd, met een toerental van 900 tpm. Het apparaat heeft de hoogste slagenergie van 3,2 Joule bij 4000 toeren per minuut. Het model doet qua prijs en gewicht onder voor de leider, maar neemt terecht de tweede plaats in. Er wordt gebruik gemaakt van een actief antivibratiesysteem en de slimme KickBackControl-optie voor een comfortabele en veilige bediening. De hamerboor kan worden gebruikt in de boor- en beitelmodus.

  De sterke versnellingsbak met metalen deksel geeft dit elektrisch gereedschap zijn betrouwbaarheid. Koffer, extra handgreep en snelspanboorhouder inbegrepen bij de machine.

  Voordelen

  • hoog vermogen;
  • Een effectief anti-vibratie systeem;
  • maximale slagkracht;

  Nadelen

  • hoge prijs;
  • hoog gewicht.

  BOSCH GBH 2-23 REA

  Beoordeling: 4.7

  BOSCH GBH 2-23 REA

  Kenmerkend voor de compacte hamers BOSCH GBH 2-23 REA is de aanwezigheid van een stofzak. De afneembare zuigeenheid maakt het apparaat tot een onmisbaar hulpmiddel bij het werken in kleine ruimtes of bij het boren in het plafond. De technische parameters van het model zijn enigszins inferieur aan de leiders van het klassement, dus het motorvermogen bedraagt 710 watt, en de botsenergie bereikt 2,5 joule. Deskundigen hebben nota genomen van de rijke reeks adapters die voor kernboringen worden gebruikt.

  De fabrikant heeft ook rekening gehouden met de veiligheid van de bediener. Voor comfortabel werken is een veiligheidskoppeling geïnstalleerd, in de set zit de extra handgreep en koffer. De nadelen van de roterende hamers zijn de bescheiden functionaliteit, het hoge gewicht (3,5 kg) en de slordigheid van de stofzuiger.

  Voordelen

  • compactheid;
  • Een breed scala aan adapters;
  • beschikbaarheid van een stofzak;

  Nadelen

  • bescheiden functionaliteit;
  • hoog gewicht.

  BOSCH UNEO 12 2.5ACH X1 KEYS

  beoordeling: 4.6

  BOSCH UNEO 12 2,5H X1 KOFFER

  De enige vertegenwoordiger van snoerloze boorhamers voor een huis in onze beoordeling was het model BOSCH UNEO 12 2.5ACH X1 KEYS. Het toestel staat op de ranglijst vanwege de laagste prijs en de lichtheid (1,2 kg). Met een capaciteit van 2,5 A*h (12V) lithium-ion batterij als stroombron. De machine kan niet alleen als boorhamer, maar ook als schroevendraaier worden gebruikt. Het product is dus een universeel gereedschap dat geschikt is voor doe-het-zelvers.

  Met betrekking tot de technische parameters is de snoerloze hamer inferieur aan de modellen op netstroom in energie-impact (0,5 J), maar blinkt hij uit in frequentie (4800 bpm). Er zijn twee versnellingen beschikbaar om de meest geschikte modus te kiezen, de ene om het koppel te veranderen, de andere om de snelheid te regelen.

  Voordelen

  • mobiliteit;
  • veelzijdigheid;
  • lage prijs;
  • lichtheid;

  nadelen

  • lage impact energie;
  • Geen koppelbegrenzer.

  Bosch top professionele boren

  Professionele bouwers worden vaak geconfronteerd met zeer veeleisende taken. Hun oplossing vereist een krachtige eenheid met hoge prestaties. Ze moeten tegelijkertijd comfortabel en veilig zijn. Hier zijn de beste professionele boormachines van Bosch.

  BOSCH GBH 12-52 DV

  beoordeling: 4.9

  BOSCH GBH 12-52 DV

  Wanneer de deadlines krap zijn, kan de BOSCH boorhamer GBH 12-52 DV… Dit monster is uitgerust met een krachtige (1700 Watt) motor en een record slagkracht (19 Joule). Met deze parameters is het geen probleem om een gat van 52 mm diameter in beton te maken. En met de holleboor krijgt u een echte doorbraak tot 150 mm. SDS-Max boorhouder voor snelle boorinstelling, veiligheidskoppeling voor veilig werken en 6-voudige snelheidsinstelling voor optimale prestaties.

  Zijn enorme kracht wordt weerspiegeld in zijn gewicht van 11,5 kg, een gereedschap voor stoere mannen. Ruime draagtas, extra handvat en vet inbegrepen.

  Voordelen

  • hoge kracht en impact;
  • veiligheidskoppeling;
  • koolborstel slijtage-indicator;
  • anti-vibratie systeem;

  Nadelen

  • hoog gewicht.

  BOSCH GBH 5-40 DCE

  Beoordeling: 4.8

  BOSCH GBH 5-40 DCE

  Vele soorten werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door een professionele hamer BOSCH GBH 5-40 DCE. Het apparaat heeft één groot voordeel ten opzichte van de winnaar van het klassement. zijn lage gewicht van 6,8 kg, dat een gemiddelde bouwer aankan. Extra gemak bij het boren of beitelen is het anti-vibratiesysteem
  geen trillingen; hoog rendement. Het motorvermogen (1150 W) en de slagenergie (8,8 Joule) zijn voldoende om een gat te maken in beton met een diameter van 40 mm. Met de boor kan het boorgat worden vergroot tot 90 mm.

  De fabrikant heeft in dit model verschillende nieuwe technologieën verwerkt. Met het speciale wiel kan de snelheid en het slaggetal bij het boren nauwkeurig worden ingesteld. De speciale schakelaarvergrendeling zorgt voor een comfortabelere werkomgeving.

  Voordelen

  • comfort en gemak;
  • fijnafstemming van de bedrijfsmodi;
  • geen trillingen;
  • hoge efficiëntie;

  Nadelen

  • geen hamerloze werking.

  BOSCH GBH 36 VF-
 • PLUS 4.0ACH X2 L-BOXX
 • Beoordeling: 4.8

  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: