Top 8 fabrikanten van bedden met liftmechanisme

*Editor’s review van de beste. selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen reclame en dient niet als leidraad voor aankoop. Voor de aankoop is het noodzakelijk een specialist te raadplegen.

Een bed kiezen is niet eenvoudig, want meubelzaken hebben een enorm aanbod. Het moet passen in het interieur, kwaliteit en gemak combineren en passen bij de grootte van de ruimte waarin het komt te staan. Voor kleine flats is ideaal – bedden met hefmechanisme. Deze artikelen bevatten meestal een opberglade waarin u niet alleen beddengoed maar ook andere voorwerpen kunt opbergen, zodat u geen ladekasten meer nodig hebt die de kamer onoverzichtelijk maken.

Experts van Expertology hebben de markt geanalyseerd, vele voorstellen bestudeerd en de 8 beste fabrikanten van bedden met hefmechanisme geselecteerd, die speciaal vertrouwen verdienen.

Beoordeling van de beste fabrikanten van bedden met liftmechanisme

Nominatie stoel producent beoordeling
Beoordeling van de beste producenten van bedden met hefmechanisme 1 BENARTTI 5.0
2 LONAX 4.9
3 Hilding Anders 4.8
4 ASKONA 4.7
5 Ormatek 4.6
6 Droom
 • ne
 • 4.5
  7 “Promtex-Orient” 4.4
  8 Hoff 4.3

  BENARTTI

  Beoordeling: 5.0

  BENARTTI

  De oprichters van de Nederlands fabriek wilden Europese kwaliteitsproducten op de Nederlands markt brengen tegen redelijke prijzen. Na identificatie van de sterke en zwakke punten van de concurrenten werd onze eigen productmatrix opgesteld. Made in Moscow. De opslag- en andere oppervlakten bedragen meer dan drieduizend vierkante meter. Voor de productie wordt uitsluitend geavanceerde Europese apparatuur gebruikt.

  Bedden hebben een orthopedische basis in de vorm van elastische lamellen. De panelen zijn gemaakt van spaanplaat en gelamineerde spaanplaat, en de bekleding is van ecoleder, velours, microvelours, fluweel, brokaat, jacquard. Verschillende kleuren: wit, beige, wengé of combinaties daarvan. De bekleding kan klassiek zijn, in vierkanten, ruiten of koetsvorm. Naast bedden maakt de fabriek ook matrassen. Alle producten worden in drie fasen gecontroleerd: bij de aankoop van onderdelen, tijdens de productie en vóór verzending. De producten worden in korte tijd vervaardigd, van één tot drie dagen. Levering aan alle regio’s, en de garantie varieert van anderhalf tot drie jaar.

  Speciale aandacht verdient Benartti Greta, die verkrijgbaar is in de maten 80 x 190 tot 200 x 200 cm. “Greta” is ontworpen in een romantische stijl, zodat het past in een licht interieur. Het middelste gedeelte van het hoofdeinde is versierd met dekveren. Voetbord en dressoirs zijn onversierd, wat het minimalistische ontwerp benadrukt. Spaanplaat als ondergrond. Een verdieping van 9 cm onder de matras en een vrije ruimte van 6 cm boven de vloer. Metalen voet met brede latten. Prijs vanaf 26 ths. .

  Een ander bed van de fabriek – Benartti Uta – is ook het vermelden waard. Verkrijgbaar in maten van 80 x 190 tot 120 x 200 cm. Zoals de bovengenoemde, ontworpen in een minimalistische stijl en met een verscheidenheid aan bekleding. Het ziet eruit als een gezellige bank in het interieur. De rugleuning is 85 cm hoog met een matrasuitsparing en 6 cm ruimte boven de vloer. Gemaakt van kwaliteitsspaanplaat. Compleet met orthopedische vinnen. Het liftmechanisme is soepel, dus je hoeft geen extra moeite te doen. Prijs vanaf 18 ths. .

  LONAX

  Beoordeling: 4.9

  LONAX

  Het bedrijf is al meer dan zes jaar toonaangevend op de markt voor huishoudelijk meubilair en biedt klanten een breed scala aan producten die zich onderscheiden door kwaliteit en gemak. De productie wordt verplaatst naar Turkije om de kosten van goederen te verlagen. Het merk produceert comfortabele matrassen en bedden tegen betaalbare prijzen. Er is ook een premium assortiment voor mensen die hoge eisen stellen aan het design. De producten worden vervaardigd op hoogwaardige Duitse apparatuur met gebruikmaking van moderne technologie. Alle producten worden onderworpen aan een kwaliteitscontrole voordat ze worden verkocht: ze worden geïnspecteerd in een testlaboratorium en vervolgens wordt onderzocht of ze voldoen aan de wettelijke technische normen en voorschriften. Door zorgvuldige voorbereiding en analyse wordt voldaan aan GOST en aan de moderne eisen voor behaaglijke bedden.

  Nauwe samenwerking met de Europese leveranciers Vita baltik en Bekaert Texti

 • Het bedrijf gebruikt kwaliteitscomponenten die resulteren in een product dat duurzaam is en jarenlang meegaat. Een belangrijke factor die klanten aantrekt zijn de regelmatige promoties, en kortingen en geschenken bij de aankoop dienen als een extra aangename bonus.

  De beddenseries omvatten Venetia met de takel N 800 of N 1000. Het frame van het product is gemaakt van gelamineerde spaanplaat EGGER, die bestand is tegen hoge belastingen. Breed lamellen orthopedisch frame geeft u een kans op een gezonde slaap als u de juiste matras kiest. Het bekledingsmateriaal is eco-leer “standaard”. Italiaanse fittingen. De kleur van de bekleding kan individueel worden gekozen. Rugleuning in koetsstijl met knopen. Geometrische vormen en minimalistische stijl maken het bed passend in elk interieur. Wij bieden drie jaar garantie. Het bed wordt binnen zeven dagen opgemaakt en geleverd. Prijs – 33 duizend roebel. .

  Hilding Anders

  Beoordeling: 4.8

  Hilding Anders

  Het eerste Scandinavische merk is ook beschikbaar voor Nederlands klanten. Onze geschiedenis begon tachtig jaar geleden in Bjornum. Sindsdien kunnen niet alleen Europeanen, maar ook mensen uit andere delen van de wereld goed en gezond slapen op bedden en matrassen van Hilding Anders. De groep bestaat uit verschillende bedrijven, waarvan de productie gebaseerd is op de nieuwste wereldtechnologieën. Dertig grote fabrieken in twintig Europese en Aziatische landen en verkoopnetwerken in zesenvijftig landen. Elk jaar produceert het merk meer dan acht miljoen bedden en matrassen. De producten worden gemaakt met de bekende Scandinavische nauwkeurigheid, maar ook met respect voor mens en milieu. Hilding Anders bedden en matrassen zijn duurzaam en veilig. Slaapsystemen uit Noorwegen, Zweden, Frankrijk en Zwitserland kwamen in 2012 op de binnenlandse markt, en de mensen werden er onmiddellijk verliefd op. Ze worden geproduceerd in een Nederlands fabriek.

  Hilding heeft een eigen onderzoekslaboratorium, SleepLab, in Zwitserland. Een team van somnologen, productie-ingenieurs en ontwerpers werkt elke dag hard aan het verbeteren van ontwerpen ten behoeve van mensen. Naast innovatie houdt het laboratorium zich ook bezig met kwaliteitscontrole. De producten worden getest op vier parameters: hygiëne, ergonomie, duurzaamheid, klimaat. Betrokken medische deskundigen, fysiotherapeuten en professionele testers. Met speciaal samengestelde testsets kunt u elke functie tot in het kleinste detail bestuderen om te begrijpen hoe deze in verschillende omstandigheden werkt en welke groep het meest geschikt is.

  Wij bevelen onze Hilding Rossini modellen aan met de Hilding Expanded lade en uittrekbare lade. Het bed combineert moderne materialen en klassieke vormen. Geen decor. Geschikt voor de meeste klassieke en moderne interieurs. Geleverd met een basisplaat voorzien van flexibele elastische lamellen. Het hoofdbord is 117 cm hoog en 6 cm dik en 16 cm dik aan de onderkant. 29 cm hoge opstaande zijwanden. In de ruime linnenlade kunt u beddengoed, dekens, handdoeken enz. opbergen. De prijs is relatief hoog – 41 duizend. .

  ASKONA

  Beoordeling: 4.7

  ASKONA

  Het gerenommeerde Zweedse bedrijf is al lang in trek bij Nederlands kopers, die vertrouwen hebben gekregen in de kwaliteit van hun producten en hun professionele aanpak van de productie. De productie is in Nederland, dus de prijs is betaalbaar. Een strenge kwaliteitscontrole in meerdere fasen in het laboratorium garandeert de consument een betrouwbare service van de gekochte goederen. Een ruime keuze aan modellen, zodat u kunt kiezen uit veel verschillende versies, voor al uw behoeften en voor elk type interieur. Bedden zijn gemaakt van multiplex, spaanplaat en zijn vaak afgewerkt met ecoleder. De klanten zijn tevreden over de bedden, zoals blijkt uit de talrijke positieve beoordelingen. De structuren wiebelen niet in de loop der jaren en zullen jarenlang meegaan. Stevige bodems, hoofdborden komen niet los en onderdelen breken niet. In ruime dozen kunt u veel spullen kwijt. De schuifmechanismen werken soepel en stil.

  Kijk eens naar het ASKONA Grace model. Voor de bekleding kan een van de zesenvijftig kleuren ecoleder worden gebruikt. Grace tweepersoonsbed is uitgerust met een veilig hefmechanisme met gasschokdempers en linnenbox, diepte 11 cm. Bij het optillen wordt de matras op zijn plaats gehouden door stoppers in het hoofdeinde. Ondanks het onconventionele ontwerp van de rugleuning past hij in klassieke interieurs. Hoofdbord is afgerond en versierd met gespen en knopen. Gemaakt van milieuvriendelijke materialen: MDF, spaanplaat. Inclusief orthopedische basis met berken lamellen. Geopend vanaf de vloer met een hoogte van 8 cm en een totale hoogte van 108 cm; hoofdborddikte van 7 cm. Het bed is verkrijgbaar in maten: 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm. Boven de gemiddelde prijs van 34k. .

  Een ander model dat het overwegen waard is, is ASKONA Sandra. De bekleding is verkrijgbaar in ecoleder van de tweede en derde categorie in vijfenvijftig kleuren. Tweepersoonsbed, met hoofdeinde, bekleed met grote vierkanten met knopen. Geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs. De orthopedische basis is verbonden met het liftmechanisme. Linnenlade inbegrepen. Verkrijgbaar in maten: 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm.

  Ormatek

  Beoordeling: 4.6

  Ormatek

  Het Nederlands bedrijf heeft uitgebreide ervaring in de vervaardiging van producten voor de slaap. Het bedrijf maakt al meer dan zestien jaar bedden en matrassen. Door de jaren heen heeft Ormatek de loyaliteit van de consumenten gewonnen – ze komen hier meer dan eens voor de producten. Vandaag neemt het merk een van de belangrijkste plaatsen in op de meubelmarkt. De producten zijn van hoge kwaliteit en comfortabel. Gemaakt van natuurlijke of kunstmatige materialen en vergezeld van de nodige certificaten. Afgewerkt meubilair wordt gecontroleerd voordat het de winkels bereikt. Modellen met hefmechanisme zijn het populairst omdat ze geschikt zijn voor kleine ruimtes. Het assortiment van Ommatek omvat vele bedden, van budget- tot topmodellen. Gemaakt van gelamineerde spaanplaat, waardoor ze sterk en licht zijn. Gebruikers spreken positief over de bedden van het bedrijf.

  Speciale aandacht verdient het model Robert, dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en afmetingen van 160 x 200 tot 200 x 200 cm. Verfijnd, verzorgd ontwerp en functionele inhoud. Het bed is niet overladen met details en decoraties, zodat het perfect past in de meeste interieurs. De afwerking als hoofdbord en de zachte, voelbare bekleding geven het product een vleugje verfijning. Het materiaal is duurzaam als de juiste gebruiksregels in acht worden genomen. Het is comfortabel om in zittende positie op de rugleuning te leunen. De scherpe hoeken zijn om veiligheidsredenen verborgen. De orthopedische basis heeft berken lamellen. Het biedt plaats aan maximaal 120 kg per bed. Onder de bodem bevindt zich een linnenlade die kan worden gebruikt voor het opbergen van allerlei spullen die geen plaats vonden in de kasten. De romp is gemaakt van spaanplaat en het middenframe, dat voor extra stevigheid zorgt, is gemaakt van gelamineerde spaanplaat met een dikte van 16 mm. De poten zijn voorzien van kunststof voetsteunen om de vloer te beschermen tegen beschadiging. Er zit twee jaar garantie op het product. Redelijke prijs – 24 duizend. .

  Droom
 • ne
 • Beoordeling: 4.5

  Dream<li></div><p>ne” src=”/images/afvalproducten-voor-thuis/97616666195541-928-.jpg” height=”138″ title=”Droom</p><li>ne”><p>De bedrijvengroep bekleedt een leidende positie onder de beddenfabrikanten. Het magazijn en andere ruimtes hebben meer dan zevenduizend vierkante meter en bevinden zich in verschillende Nederlands steden. Korte levertijden in het hele land. Het merk staat voor producten van hoge kwaliteit. Om dit te bereiken heeft het bedrijf het productieproces verfijnd. Constante kwaliteitscontrole. Het zorgvuldig verzamelen en analyseren van informatie helpt om aan de behoeften van de klanten te voldoen zonder hun verwachtingen te beschamen. De productieruimte wordt vaak bijgewerkt met nieuwe machines en andere professionele apparatuur van toonaangevende wereldproducenten. Grote ervaring van onze elf jaar werk geeft ons een reden om te denken dat Dream</p><li>Het meest geavanceerde bedrijf voor de productie van bedden en matrassen op de binnenlandse markt. Meer dan drie miljoen mensen zijn sindsdien klant geworden.<p>Wij raden u aan te kijken naar model Dream</p><li>ne EveRest Cube met liftmechanisme. Verkrijgbaar in de maten 80 x 190 tot 180 x 200 cm. Keuze uit vier kleuren massief beuken (8 fineerkleuren), massief essen (15 fineerkleuren) of gepatineerd massief hout. Dit bed is gemaakt van kostbaar naaldhout en heeft een kenmerkend vellingkantpatroon. Everest Cube” heeft geen hoofdeinde, zodat u het product aan elke muur of in het midden van de kamer kunt plaatsen, zonder het ergens te verplaatsen. Wordt geleverd met een ruime linnenlade, verdeeld in twee delen voor meer gemak bij het opbergen. Het is 24 cm diep. De massieve orthopedische basis heeft lamellen van berkenhout en het hefmechanisme is voorzien van een schuifmechanisme. Het model staat op pijlers, niet op voeten, wat stofophoping voorkomt. Het eenpersoonsbed kan tot 200 kg dragen. Maak binnen tien dagen een bed op. De matras zakt 5 cm in. De fabrikant adviseert een matras van 15 cm hoog voor het bed.<h3>“Promtex Orient”</h3><p>Beoordeling: 4.4</p><div style=Promtex-Orient

  Hoewel de hoofdactiviteit van het bedrijf de productie van slaapmatrassen is, zijn de bedden van “Promtex-Orient” ook in trek bij de kopers. De fabriek bevindt zich in Amsterdam en de magazijnen bevinden zich in verschillende regio’s van Nederland, zodat de levering in korte tijd plaatsvindt. Het bedrijf biedt een breed scala aan bedden voor elke smaak, van budget- tot topmodellen. De artikelen zijn gemaakt van voorgevormde spaanplaat en meestal bekleed met ecoleder. Veel versies van het assortiment zijn verkrijgbaar met een hefmechanisme, waardoor de functionaliteit wordt uitgebreid. Bedden kunnen op elke maat worden gemaakt, zelfs op onconventionele maten.

  Bijzonder populair is het model “Becky”, verkrijgbaar in maten van 80 x 200 tot 200 x 200 cm. Het hoofdeinde is gemaakt van dik berkenmultiplex en vezelplaat. Bekleed met hoogwaardig eco-leder (verkrijgbaar in verschillende categorieën). Klassiek stiksel – brede vierkanten. De materialen omvatten: fleece, polyurethaanschuim, spunbond en synthetische vezels. Hoofdborden hebben afneembare klittenbandhoezen, zodat ze indien nodig kunnen worden verwijderd en gewassen. Naast de standaardkleuren en -texturen zijn er extra opties beschikbaar om uw interieurbekleding er zo goed mogelijk uit te laten zien. Het bed wordt geleverd met een orthopedische bodem met brede elastische latten voor een goede ondersteuning van de slaper. Het hefmechanisme kan afzonderlijk worden gekocht. Prijs is budget – 18 duizend. .

  Hoff

  Beoordeling: 4.3

  Hoff

  Het Nederlands bedrijf is een enorme keten van hypermarkten, de enige in ons land… Het bedrijf ontwikkelt zich elk jaar door nieuwe oplossingen te vinden, de laatste modetrends te volgen en de nieuwste technologie toe te passen. Slaapkamermeubilair is een van onze belangrijkste activiteiten. Er is veel vraag naar dit product. Hoff maakt comfortabele bedden die maximaal comfort bieden. Er zijn vele modellen in het assortiment, die verschillen in constructie, vorm, ontwerp, kleur en andere parameters, maar één ding is onveranderlijk – hoge kwaliteit. Dankzij het ruime assortiment kunt u meubels kiezen voor elke smaak en portemonnee.

  Een van de beste wordt beschouwd als een Katja optrekbed. Het is functioneel en stijlvol. De fauteuil is bekleed met leer. Beschikbaar in 160cm x 200cm. De basis met brede berken lamellen is stevig. Slaapplaats tot 200 kg. Onder het orthopedische rooster bevinden zich handige, ruime opberglades voor beddengoed en andere spullen. Het hefmechanisme werkt stil en soepel. Poten van verchroomd metaal. Klopt, het bed is behoorlijk duur – 100 duizend. .

  Bekijk een ander model – de “Boleno”. Gemaakt van spaanplaat. Het gestoffeerde bed heeft een verstelbaar hoofdeinde en een stevig frame dat tegen een stootje kan, waardoor het jarenlang gebruikt kan worden. 5 cm verdieping voor matras, 10 cm hoge poten. Het model past in elk interieur. De kleur kan naar persoonlijke smaak worden gekozen. De bekleding is gemaakt van synthetisch leer, waarvan het patroon dat van natuurlijk leer zo dicht mogelijk benadert. Het synthetische leer is soepel, waterdicht, hygiënisch en slijtvast. Het bed wordt geleverd met een orthopedisch frame, een liftmechanisme en een linnenlade. De fabrikant geeft tien jaar levensduur aan, maar geeft slechts achttien maanden garantie. Redelijke prijs van 15 duizend. Een van de duidelijke voordelen van het model.

  De Bruno, in overeenstemming met de moderne klassiekers, kan niet over het hoofd worden gezien. Zijn zuivere vormen en minimale versieringen maken het een nietje in de kamer. Basis van spaanplaat. Rechtopstaande orthopedische voet met berken lamellen. Eenpersoonsbed kan tot 120 kg dragen. Chocoladebruine velours bekleding verbergt veilig scherpe hoeken en randen zodat u zich niet stoot of verwondt. Het liftmechanisme is gemakkelijk te gebruiken. Inclusief doos voor beddengoed en opslag. Het model kan in elke maat besteld worden. Geprijsd boven het gemiddelde op 42k. .

 • Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: