Transparante organische stoffen

De plasticiteit van geblazen glas in de collectie van Vanessa Mitrani.

De Franse ontwerpster Vanessa Mitrani ( Vanessa Mitrani ) werkt al 15 jaar met geblazen glas. Geeft het grillige vormen en combineert het met allerlei materialen: leer, porselein, marmer, textiel. Het portfolio van de ontwerper omvat werk voor Ligne Roset, Roche Bobois, Armani en andere toonaangevende merken.

Op de najaarseditie van Maison& Objet- 2012 Vanessa Mitrani toont een combinatie van glas en metaal. De nieuwe collectie is gebaseerd op het eerdere werk van de ontwerper. De organische volumes die inherent zijn aan veel van haar ontwerpen zijn gevat in stijve frames en verweven met stalen, aluminium en koperen banden en hoepels. Het glas, alsof het ernaar streeft verder te gaan, neemt een nieuwe vorm aan.

Afgebeeld: ontwerper Vanessa Mitrani.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: