Tweede IKEA ontwerpstudio geopend in Amsterdam

De tweede IKEA Design Studio – een kleinschalige winkel in de Amsterdamse woonwijk "LIFE-Botanicheskiy Sad" opende op 4 oktober haar deuren waar klanten een keuken kunnen plannen en kopen, maar ook producten uit het IKEA assortiment kunnen bestellen.

Ontwerpstudio 180 2 gelegen tegenover de noordelijke uitgang metrostation Botanicheskij Sad niet ver van het MCC platform. Meer mensen zullen toegang hebben tot de inspirerende woonoplossingen van IKEA, dankzij de opening van een ontwerpstudio op een gunstige locatie voor de wijk Noordoost. Dit is IKEA's eerste winkel op straat, buiten de winkelcentra: de winkel is gevestigd in Lazorevyi passage, 1A, gebouw 3. Het gebied heeft een goed ontwikkeld netwerk van openbaar vervoer, met gemakkelijke afritten naar de belangrijkste snelwegen: Prospekt Mira en de TTC.

Een persoonlijke benadering van elke klant – Het werkingsprincipe van alle IKEA winkels wordt ook een onderscheidend kenmerk van de nieuwe Design Studio. Het IKEA personeel helpt bezoekers bij het kiezen van een keuken op basis van hun voorkeuren en mogelijkheden, en de geselecteerde producten worden de volgende dag al bij hen thuis afgeleverd. Via de terminal in de Design Studio kan ook het hele assortiment van de online shop worden gekocht met levering op elke gewenste locatie.

De eerste IKEA winkel in Nederland, die in juni van dit jaar werd geopend, was de Design Studio in Aviapark, een kleinschalig IKEA woonwarenhuis. De winkel is erg populair bij Moskovieten: in de drie maanden sinds de opening hebben klanten meer dan 2.000 keukens en kasten ontworpen.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: