Ui ontwerp

Ontwerper Hailee Grummitt heeft een 'twee-in-één' model gecreëerd dat zowel als tafel en als lamp dient.

De jonge Deense ontwerpster Hayley Grummitt ( Hayley Grummitt ) heeft haar universiteitsproject gepresenteerd The Onion Lamp ( English. – «uienlamp' ). Ondanks de naam is het concept niet zomaar een lamp, maar een lage tafel met een verlichtingselement verborgen onder het tafelblad.

De naam komt van de inspiratie die de auteur haalde uit de gelaagde structuur van een ui… Dit komt tot uiting in de ongewone constructie van de lamp, die bestaat uit zeven elementen van verschillende grootte, die door een centrale as met elkaar zijn verbonden. En de zes bloemblaadjes.. die onder de zevende.. de grootste van hen. Het oppervlak is gefineerd en dient als tafelblad, terwijl de andere elementen als diffusors fungeren. Basismateriaal polycarbonaat.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: