Ultra premium merk LG SIGNATURE hield een ronde tafel voor architecten en ontwerpers

Het evenement vond plaats op 29 november 2017 in de pop-up galerie van LG SIGNATURE in Fashion Season.

Het evenement werd geleid door Ekaterina Odintsova, een TV presentator, de oprichter en eigenaar van het PR TREND agentschap, de merkambassadeur van LG SIGNATURE in Nederland, en een bekende binnenhuisarchitect Diana Balashova.

De gasten van het evenement – vooraanstaande architecten, binnenhuisarchitecten en decorateurs uit Amsterdam – maakten kennis met het nieuwe ultra-premium merk LG ONDERTEKENING,

Het is echt een doorbraak, niet alleen technisch maar ook esthetisch. Niets extra's, ultramoderne voorzieningen, comfort en feestelijke stijl.

De deelnemers aan de ronde tafel kregen alle LG SIGNATURE producten gepresenteerd:

  • aantrekkelijk OLED TV, met ondersteuning van 4K HDR-resolutie,
  • High-tech wasmachine TWINWash™,
  • elegant koelkast met InstaView Door-in-Door™ functie
  • futuristische klimaatsysteem.

De ontwerpers kregen de kans om LG SIGNATURE producten persoonlijk te zien.

Aan de ronde tafel Diana Balashova vertelde welke trends momenteel populair zijn in interieurdesign, waar men zich op moet richten en waar men op moet letten bij het ontwikkelen van designprojecten en gebruikte ook het voorbeeld van haar werken om te laten zien hoe LG SIGNATURE producten kunnen worden geïntegreerd in moderne interieurs.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: