Uw keuken indelen: 5 praktische ideeën

De keuken is een plek waar familie en vrienden samenkomen. Hier ontmoeten we elkaar 's morgens bij de koffie, eten we met de familie, delen we interessante gebeurtenissen en koken we natuurlijk heerlijke maaltijden. Keuken opstellingstips van ontwerpers John Colaneri en Anthony Carrino.

De gastheren van 'America's Worst Kitchens' op Fine Living.. De ontwerpbroers John Colaneri en Anthony Carrino geloven dat de keuken het hart van een flat is, omdat het de plek is waar we gasten uitnodigen voor het diner en waar vaak belangrijke familiebeslissingen worden genomen. Speciaal voor dit portaal gaven de beroemde tv-presentatoren 5 tips om de keukenruimte snel te transformeren zonder veel geld uit te geven.


Lees ook:

 • 5 eenvoudige tips van Jenny Garth: hoe je impact toevoegt aan je slaapkamer
 • 5 eenvoudige opbergideeën om uw leven gemakkelijker te maken
 • Hoe maak je je keuken functioneel perfect?

Opslag

Iedereen wil weten hoe je het juiste kookgerei in de keuken verdeelt.

De Kitchen Rack Systems houden uw keukenkastjes en lades vrij van rommel, maar houden toch al uw keukengerei op hun juiste plaats.

Afgebeeld: Ligron's Italico glossy line model.

Functionaliteit en opslag Een van de belangrijkste factoren bij de inrichting van een keuken is. Het is perfect om ontbijt te maken voordat je naar je werk gaat, of om alles wat je nodig hebt binnen handbereik te hebben. Zodat potten en pannen niet op elkaar staan, stellen John en Anthony voor rekken en verdelers te gebruiken of planken in uw kast aan te brengen. Als u bijvoorbeeld eenvoudige houten of metalen scheidingsstroken op de lade bevestigt, is het eeuwige probleem van het opbergen van deksels voor pannen opgelost.

Als u uw keukengerei graag in de open lucht heeft staan, dan is een railingsysteem – een wandsteun waaraan u uw serviesgoed en bestek kunt ophangen – misschien iets voor u.

 • AA150 plank door Maggi Massimo
 • Maggi Massimo plank 286
 • Maggi Massimo plank 287
 • AA118 Maggi Massimo plank

AA150 plank van Maggi Massimo.

Verlichting

Werkruimte. Goed keukencomfort hangt af van de juiste lichtverdeling. Wij adviseren de ruimte te verdelen in verschillende functionele zones.

Afgebeeld: Miro Colours 07 van Aran.

Een van de belangrijkste gebieden in de keuken De plaats waar je kookt werkblad bij het fornuis. Om te voorkomen dat u uw zicht beschadigt of uw vinger snijdt terwijl u de nieuwjaarsalade snijdt, kunt u proberen extra verlichting aan te brengen tussen het werkblad en de kasten. Zo kan het kookgedeelte extra verlicht worden. En als u uw keukenblok er minder rommelig uit wilt laten zien, kunt u extra LED-verlichting toevoegen aan laden en uittrekelementen. Dit zou het een lichtgewicht gevoel geven en een stijlvolle, originele uitstraling.

Eetkamer. Voor de verlichting van de eettafel bevelen zij grote hanglampen met glazen of kunststof uplights aan. Tafelkleden van textiel zijn minder praktisch en worden sneller vuil in de keuken Een plek waar olie op pannen kookt en stoom uit pannen schiet. Voor degenen die niet bang zijn om brutaal te zijn, de verlichting boven de tafel.. De perfecte manier om het karakter van uw keuken naar voren te brengen.

In plaats van een klassieke kroonluchter kunt u bijvoorbeeld een kroonluchter van een karrenwiel gebruiken, of een ander helder en ongewoon ontwerp.

De muren

Functionaliteit in de keuken- Het is een uiterst belangrijk punt, maar het zit hem in de details…

Om uw keukenruimte op te fleuren met helderheid en originaliteit, stelden John Colaneri en Anthony Carrino voor.. leisteen! Deze stijlvolle accessoires geven uw keuken meer uitstraling en charme. U kunt uw favoriete recepten, boodschappenlijstjes, een briefje of gewoon een leuke boodschap voor uw geliefden schrijven.

Op de foto: whiteboard van John Colaneri en Anthony Carrino.

Muren spelen ook een rol bij het creëren van een harmonieuze sfeer.

 • Ten tweede zijn er verschillende keukenwanddecoraties om uit te kiezen Vinyl stickers, die nu zo populair zijn dat je ze op internet kunt vinden voor elke smaak en kleur.
 • De finishing touch is natuurlijk de afwerking, familiefoto's. Als het hart van het huis Uw keuken is de plek waar uw foto's van uw familie en vrienden u zullen herinneren aan de vele leuke momenten die u had tijdens familiediners.
 • Wilt u slechts één maar echt opvallend accent in uw keuken, dan zijn originele en creatieve klok zal je daarbij helpen. Je kunt allerlei opties vinden, van "lek" tot "leuk" De wandklokken kunnen variëren van een klok in Salvador Dali-stijl tot een grote klok in pop-artstijl, zoals een felgekleurde banaan en aardbei.

 • Mozia klok van Diamantini & Domeniconi.
 • Een hangklok van Diamantini & Domeniconi.
 • maanklokken van Diamantini & Domeniconi.
 • Tablita / Tablito door Diamantini & Domeniconi.

Accessoires

Mis je nog een paar finishing touches voor een perfecte keuken, leg dan de juiste accenten in je keuken met accessoires en serviesgoed.

Kookgerei, tafelkleden en servetten in dezelfde stijl of kleurstelling maken uw keuken stijlvol en netjes.

Afgebeeld: tafelkleed van Slabbinck.

Servies en bestek zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook als decoratief accessoire worden gebruikt. Grote etnische schotels op de bovenste planken helpen de juiste stemming te creëren en vullen het algemene ontwerp van de keuken aan. Als je een kast met open schappen hebt, stellen de broers John Colaneri en Anthony Carrino voor om er kopjes in te zetten die uit verschillende landen zijn meegebracht. Zo sla je drie vliegen in één klap: het servies wordt opgeborgen in de kast, souvenirbekers herinneren je aan je vroegere en toekomstige avonturen en je gasten zullen bij binnenkomst in de keuken meteen merken dat je van reizen houdt.

Uw keuken kiezen

ALNOBRIT keuken van Alno De IOS-M keuken van Leicht Kiffa/Luna van Mobalpa
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: