Vakantie in Manhattan: appartement voor een stel met drie kinderen

De eigenaren genieten van actieve sportfaciliteiten, zoals fietsen, schermen en golf. Hun belangrijkste wens was te kiezen voor meubels van milieuvriendelijke materialen. Loft was de stilistische voorkeur, maar niet te "actief" in het privégedeelte van de flat. Beide problemen werden met succes opgelost door de ontwerpers van Victory Design.

Invoergegevens. Dit ontwerp voor een vierkamerappartement van 123 vierkante meter. bij Albatross. De flat is gelegen op de 12e verdieping met een prachtig uitzicht op de Lively Bridge. De dragende muur verdeelt het appartement in tweeën en bepaalt de vorm en de grootte van de ruimte, waardoor de organisatie van de zones wordt beperkt. Er was eigenlijk geen herinrichting, alleen een muur die de keuken en de gang scheidde werd afgebroken, verder bleef de oorspronkelijke indeling behouden.

De wensen van de eigenaars. Het is altijd interessant en leuk om een flat te ontwerpen voor een groot gezin. We wilden het iedereen naar de zin maken en zoveel mogelijk ruimte bieden. De eigenaars van de flat een jong getrouwd stel met drie kinderen wilde dat de slaapkamers zoveel mogelijk een rustige en comfortabele sfeer zouden hebben, verdund met slechts een paar heldere accenten in het decor en het textiel. Bij het ontwerpen van dit interieur lieten we ons inspireren door gezellige familiehuizen in Manhattan.


Lees ook:

  • Appartement met 4 slaapkamers en 3 badkamers: project van Sergey Ozhogin
  • 4-kamer appartement in het huis van serie 121-T1: ontwerp van Sergei Abramov
  • Vierkamerwoning in Scandinavische stijl: ontwerp van Vitaly en Evgeny Ananchenko

Interieur kenmerken. Ongebruikelijke ideeën die in dit project zijn uitgevoerd zijn de verbinding van de woonkamer en de hal door middel van een enkele kast-bibliotheek, en een dansmachine in de slaapkamer van hun dochter. In de slaapkamer van de ouders hebben we bij het raam genoeg ruimte overgelaten voor een schildersezel ze schildert graag. We hebben een opslagruimte voor verf en kwasten gepland op het balkon van de slaapkamer.

Inkomhal

Er is gekozen voor een grote 90 cm diepe kast, waarvan een van de afdelingen is bestemd voor de omvangrijke sportuitrusting van de kinderen.

We hebben een handig opbergsysteem voor kleding, schoenen en sportuitrusting in de gang geplaatst – dit grote gezin heeft er veel.

Om zoveel mogelijk schoenen kwijt te kunnen, gebruikten we een poef met planken als extra opbergruimte. De muren, geschilderd in een koele grijsblauwe kleur, worden gecompenseerd door een witte stellingkast, die de kamer een gezellige uitstraling geeft.

Keuken

De entreehal leidt naar een gezellige en compacte keuken, gecombineerd met de balkonruimte. De centrale positie van de eettafel wordt ook benadrukt door de verlichting. Een massieve tafel vormt een goed contrast met de moderne stoelen van BoConcept. En dat is geen toeval: het hele interieur van de flat is gebaseerd op contrasten.

Ontbijten en dineren delen wordt gewaardeerd in deze familie, dus de keuken is gecentreerd rond de eethoek.

Om de ruimte van de keuken en de gang te combineren, hebben we een grote boekenkast met willekeurig geplaatste planken geïnstalleerd. Keuken in loftstijl van de Italiaanse fabriek Scavolini trekt de aandacht en de openslaande deuren op het balkon breiden de keukenruimte optisch uit.

woonkamer

Een belangrijke taak bij dit project was het verzachten van de strenge loftstijl. Hiervoor is een klassieke techniek gebruikt een combinatie van bakstenen muren en verouderd meubilair.

Het belangrijkste accent in de woonkamer is de bakstenen muur.

Chaletstijlelementen voegen warmte toe aan de woonkamer, terwijl het neutrale kleurenschema wordt verdund met diverse accessoires. Boven de zithoek hangt een lamp met een flexibel ontwerp, waarmee u kunt spelen met de verlichting. De grafiet vloerlamp vult de centrale verlichting aan en vormt een goed contrast met het algemene kleurenschema.

Slaapkamer van de ouders

Tegenover het slaapgedeelte hebben we een werkruimte. Het meubilair van de werkruimte is wit geschilderd, waardoor het minder opvalt. Het opbergsysteem in de slaapkamer zijn kasten van Gramercy Home in een vintage stijl. De verouderde texturen van deze kasten geven de kamer een huiselijk gevoel.

de muren van de slaapkamer van mijn ouders zijn geschilderd in contrasterende kleuren om de kamer visueel te verbeteren. Een felle poster geeft kleur aan een donkere muur en geeft een vleugje kleur aan de kamer

De functie van de bedlampjes wordt vervuld door hanglampen, die een nauwkeurigere hoogteverstelling mogelijk maken en de verlichting zo comfortabel mogelijk maken.

Kinderkamer voor jongens

De kamer is symmetrisch ingericht zodat de jongens geen ruzie hoeven te maken over persoonlijke ruimte.

In de slaapkamer van mijn zoons hebben we een muur geverfd met leisteenblokverf, wat het decor van de kamer verandert en veel ruimte biedt voor creativiteit. Dergelijke verf kan niet alleen op de muur worden gebruikt, maar ook op elk egaal en glad oppervlak.

Het algemene kleurenschema van de kamer lichte kleuren met toevoeging van blauwe tinten. De werkruimte bij het raam is verdeeld in twee gelijke helften voor elk van de zonen. Een bureau en bedden zijn opzettelijk wit om de kinderkamer lichter te doen lijken.

De kinderkamer van een meisje

Het vrouwtje in de kamer speelt muziek en danst. We wilden dat de kamer romantisch zou zijn, maar tegelijkertijd comfortabel en functioneel. Rekening houdend met de passie van het meisje voor dansen hebben we een balletbar met spiegel geïnstalleerd.

De kinderkamer voor haar dochter is uitgevoerd in lichte kleuren met toevoeging van pasteltinten groen en blauw.

De multifunctionele werkruimte bij het raam gaat over in een meubelset met zitkussens die op bestelling is gemaakt op basis van schetsen van de ontwerper. Als je erop zit, kun je naar het uitzicht vanuit het raam kijken en dagdromen… Aan de voet van een slaapbank twee diepe laden voor het opbergen van diverse voorwerpen. Het is gemaakt van wit MDF het is een duurzaam, milieuvriendelijk materiaal dat perfect is voor kinderkamers. Een grote speelgoedcollectie hebben we in een stelling onder het plafond geplaatst om de kamer groter te doen lijken.

Badkamer

De kleine badkamer had een ruime wastafel nodig en genoeg ruimte voor twee wasmachines. Meubilair en sanitair zijn opgehangen, wat de ruimte visueel vergemakkelijkt en een gemakkelijke reiniging garandeert. We hingen een verlichte spiegel boven de grote rechthoekige wastafel met twee mengkranen.

De afwerking is een neutrale tegelsamenstelling gebaseerd op de kleur van hout.

Het ontwerpen van een flat voor een groot gezin- is altijd erg leuk. In dit geval gaf de grote omvang van de flat ons veel ruimte voor fantasie en konden we de meest ongebruikelijke ideeën van de ontwerper uitvoeren en aan alle wensen van de klant voldoen. We hebben voor elk lid van het gezin een eigen ruimte gecreëerd, rekening houdend met hun interesses en hobby's. Er is voldoende ruimte gecreëerd zodat de kinderen zich vrij kunnen bewegen. Bij de keuze van het meubilair is rekening gehouden met het feit dat de flat is ontworpen voor kleine kinderen zo onschadelijk mogelijk, gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Met behoud van de loftstijl hebben we het interieur rustig genoeg gehouden, zodat de kinderen in een rustige en comfortabele omgeving kunnen opgroeien en ontwikkelen.

Interessante platte projecten

Interieur van de flat uit het project van architect Shamsudin Kerimov Plat interieur van een project van ARTof3L studio Interieur van de flat uit het door de ontwerper gerealiseerde project
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: