Vergelijking Nestogen 1 vs Nestogen 2 | Kijk welke de beste babyvoeding is

Zuigelingenvoeding is een grote hulp voor nieuwe moeders die hun kind om bepaalde redenen geen borstvoeding kunnen geven (gebrek aan melk, slechte voedingswaarde, noodzaak om antibiotica te nemen, enz.).). Het kiezen van de juiste is een zeer belangrijke beslissing, aangezien de ontwikkelingssnelheid en de gezondheid van het kind er in belangrijke mate door worden beïnvloed. Vandaag bekijken we de kenmerken van de zuigelingenvoeding Nestozhen 1 en Nestozhen 2: verschillen, gebruik, enz.

Nestogen

Kenmerken van Nestogen 1 en 2 babyvoeding

Enkele woorden over de producten van de Zwitserse formulefabrikant Nestle. Nestozhen is speciaal samengesteld om kinderen kunstmatig borstvoeding te geven vanaf hun geboorte tot hun tweede levensjaar. Het product wordt op de Nederlands markt door nieuwe moeders erkend als een uitstekend en, wat belangrijker is, goedkoop alternatief voor Nutrilon en NAN.

De belangrijkste voordelen van de hele lijn zuigelingenvoeding van Nestlé zijn

  1. Normalisatie van het spijsverteringsstelsel;

  2. De garantie voor een normale babyslaap;

  3. Geen contra-indicatie voor baby’s met onderliggende pathologieën.

Nestlé zuigelingenvoeding is onderverdeeld in verschillende soorten per leeftijdsgroep. Samenstelling van Nestozhen 1 aangepast aan de behoeften van zuigelingen. Geschikt voor baby’s van 0 tot 6 maanden. Het product bevat aanzienlijke hoeveelheden jodium, ijzer, fosfor en taurine. Dankzij de samenstelling kan het kind snel wennen aan het nieuwe type voeding, zonder dat de ontlasting breekt en de beschermende functies van het kleine lichaam afnemen. De fabrikant beweert ook dat het goede neurale effecten heeft op het zenuwstelsel van het kind.

A NOTE.Nestozhen 1 is perfect uitgebalanceerd, dus geschikt voor baby’s jonger dan zes maanden, en helpt het proces van mentale en fysieke ontwikkeling te versnellen.

Nestogen 2 is, in tegenstelling tot het vorige product, bestemd voor de voeding van baby’s die ouder zijn dan 6 maanden. Het product bevat ook een voldoende waardevol vitaminen-mineralencomplex dat optimaal is geselecteerd voor kinderen van 6 tot 12 maanden. Nestogen 2 valt op door zijn grote dichtheid, die wordt bereikt door de toevoeging van gemalen rijst (de fabrikant biedt ook versies zonder dit bestanddeel). De rijstformule is het meest geschikt voor avondvoeding, omdat deze de baby langdurig voedt.

Nestozhen 2 verschilt van Nestozhen 1 door zijn grotere dichtheid en veel grotere voedingswaarde. Dit soort babyvoeding is echter minder calorierijk dan zuigelingenvoeding. Dit lijkt enerzijds vreemd, omdat een groeiende baby veel energie nodig heeft…

De reden is eenvoudig: wanneer een baby meer dan 6 maanden oud is, worden geleidelijk extra producten in de vorm van verschillende purees, sappen enz. in de voeding opgenomen. Daarom is de Nestozhen 2 zo ontworpen dat het rantsoen van de baby zo comfortabel mogelijk kan worden vernieuwd.

Wat ze gemeen hebben?

Het belangrijkste wat beide producten gemeen hebben is hun fabrikant. Het bedrijf produceert babyformules ontworpen door professionals: alle producten van Nestogen worden perfect opgenomen door het lichaam van de baby en versnellen zijn ontwikkeling. Het is ook vermeldenswaard dat de mengsels Nestozhen 1 en Nestozhen 2 een vergelijkbaar werkingsprincipe hebben: hun belangrijkste taak is het normaliseren van het spijsverteringskanaal van de baby en het slaapregime, waardoor het leven van nieuwe ouders gemakkelijker wordt.

Productvergelijking

Bij het kiezen van de juiste zuigelingenvoeding houden ouders niet alleen rekening met de veiligheid van de samenstelling, maar ook met de leeftijdsgebonden bijzonderheden van het gebruik. Hoewel de twee betrokken producten sterk op elkaar lijken, zijn er een aantal verschillen die niet kunnen worden genegeerd.

Nestozhen 1

Nestozhen 2

Samenstelling

Lactose (50g per liter premix), waardevolle zuren (bv. foliumzuur), plantaardig vet, wei-eiwit (14%), maltose, verschillende soorten prebiotica, vitaminen, mineralen

Koolhydraten (17 g per liter kant-en-klare voeding), lactose, waardevolle zuren, plantaardig vet, wei-eiwit, maltose, verschillende prebiotica, vitaminen en mineralen. De hoeveelheid lactose, wei-eiwit en vitaminen is verhoogd

Calorische waarde

Hoog

Klein (door de extra voeding die aan het dieet van uw baby is toegevoegd, kan uw baby overgewicht hebben, daarom is de hoeveelheid calorieën in de flesvoeding verminderd)

De aanwezigheid van voedingsvezels

Geen

Afwezig, door de geleidelijke toevoeging van sappen en pappen aan het dieet van de baby. Voedingsvezels – helpen de ontlasting te reguleren

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: