Vergelijking van Imoferase en Contraktubex | De beste bepalen

De huid beschermt het menselijk organisme niet alleen tegen externe factoren in de vorm van mechanische, fysieke, chemische en biologische types, maar is ook een element van onberispelijke schoonheid. Elke holistische huidaandoening is gewoon een ander litteken, dus mensen proberen er koste wat kost vanaf te komen. Er zijn vele manieren om kleine littekens en diepe keloïden te behandelen. De meest voorkomende correctiemethoden zijn chemisch en chirurgisch. Niet iedereen gaat akkoord met herhaalde pijn en lange hersteltijden. Afgezien van de gebruikelijke pijn zijn deze methoden niet goedkoop en niet iedereen heeft het nodige geld in zijn of haar portemonnee.

De wetenschap, geleid door professoren, afgestudeerde studenten en onderzoekers op het gebied van farmacologie, cosmetologie, plastische chirurgie en dermatologie, heeft een andere manier gevonden, zachter en toegankelijker voor iedereen – crèmes en gels die overtollig bindweefsel resorberen. Onze deskundigen van het tijdschrift “Expertology” hebben verschillende niet-invasieve preparaten voor littekens en littekens zorgvuldig bestudeerd en u de volgende informatie ter overweging gegeven: Imoferase of Contraktubex: vergelijking van de geneesmiddelen en welke is beter – de keuze is aan u.

Imoferase

Imoferase

Voorbereiding voor lokale behandeling van littekens, littekens en keloïden van elke etiologie, in de vorm van een crème. Het werkzame bestanddeel hyaluronidase is de basis van Imoferase. Het is een diep doordringende stof, die alle lagen van de lederhuid doordringt, tot aan het onderhuidse vetweefsel en het spierkorset. Het belangrijkste werkingsmechanisme is de verbetering van het metabolisme in de huid en andere weefsels, de eliminatie van oedeem, de verbetering van de regeneratie van de intercellulaire matrix en, het belangrijkste, de resorptie van overtollig bindweefsel.

Vanwege dit effect wordt crème op basis van hyaluronidase veel gebruikt in de cosmetologie om postoperatieve littekens in het gezicht en op het lichaam weg te werken, om littekens na brandwonden en acne te behandelen, en om het volume van keloïden na verwondingen te verminderen. De crème, of liever de werkzame stof ervan, remt overmatige groei van bindweefsel, heeft een direct effect op de bindweefselstructuur, verzacht en resorbeert de overtollige massa, waardoor de huid glad en veerkrachtig wordt. Na een volledige kuur blijven er geen littekens over, zo’n wonder hebben onze journalisten geverifieerd door patiënten te observeren.

Werkingsmechanisme

Hyaluronidase in combinatie met glycerolmonostearaat, cetearaat (23, 6), natriumbenzoaat en cetylstearylalcohol en wat water, ideaal voor de behandeling van gebreken aan de integriteit van de huid.

De aangegeven bestanddelen van de dermotrope crème hebben het volgende mechanisme:

 1. De bestanddelen dringen diep in het weefsel door en verzachten ruwe littekens en keloïden.

 2. Ze lossen de zachte bindweefselvezels op, waardoor het volume van de littekens afneemt.

 3. De bestanddelen remmen de vorming van littekenveranderingen na operaties of verwondingen.

 4. Herstel van de trofische en barrièrefunctie van de huid.

 5. Regelt de pH van het littekengebied en houdt de waterbalans binnen het normale bereik.

 6. Vermindert of onderdrukt volledig allergische reacties.

 7. Herstel de huidelasticiteit en gezonde kleur zonder pigmentatie.

Het andere product Contraktubex heeft soortgelijke kwaliteiten, maar het is noodzakelijk om er alles over te weten: Imoferase of Contraktubex: vergelijking van producten en welke is beter?. De crème is uniek in zijn vermogen om alle littekens te verwijderen, ongeacht hun locatie. Maar het is niet aanbevolen om het te gebruiken zonder een arts te raadplegen. Zelfs als de crème vrij is van bijwerkingen, kan hij in bepaalde gevallen onverwachte reacties veroorzaken.

Indicaties en contra-indicaties

Imoferase behandeling wordt aanbevolen voor:

 1. Resorptie van overgroeid bindweefsel in het gebied van verwondingen aan de huid (littekens, littekens, keloïden)

 2. Littekenbehandeling na chemische of thermische brandwonden;

 3. Elimineren van huidstriemen (na zwangerschap, bevalling en snel gewichtsverlies)

 4. Acnelittekens, steenpuisten en karbonkels behandelen.

De zalf wordt aanbevolen voor plaatselijk gebruik na plastische chirurgie, huidveroudering of peeling van het gezicht, de hals en het decolleté. Uw schoonheidsspecialiste zal u adviseren over het juiste gebruik van de crème, na de cosmetische ingreep.

Cosmetische toepassingen

De crème op basis van hyaluronidase wordt gebruikt in de cosmetologie en dermatologie voor het genezen van micro- en macrodefecten na ontstekingsprocessen zoals acne, puistjes of acne. Door de diepere lagen van de lederhuid binnen te dringen, vormen deze pathologische aandoeningen diepe littekens, littekens en putjes. De huid krijgt een bobbelig uiterlijk met donkere littekens en vlekken. Na een volledige behandeling met Imoferasa crème (2-3 maanden), blijft er geen spoor van ontstekings-purulente infectie over in de problematische gebieden.

Let op! Imoferase crème wordt veel gebruikt in cosmetische salons als behandeling voor leeftijdsgebonden rimpels. Dit product is niet bedoeld voor dergelijke procedures, maar in combinatie met crèmes die collageen, elastine, hyaluronzuur en vitaminecomplex bevatten, levert het goede resultaten op. Probeer deze behandelingen niet zelf, in dit geval kan alleen een cosmetisch dermatoloog de ideale verhoudingen bepalen zonder uw gezondheid te schaden en zonder pigmentatie te veroorzaken.

Bijwerkingen

Volgens de laboratoriumresultaten en de waarnemingen van vele patiënten heeft Imoferasa crème vrijwel geen bijwerkingen. Onze deskundigen hebben slechts geïsoleerde gevallen (1 op 100) vastgesteld waarin patiënten allergische reacties op de crème hebben gehad.

Gebruikt

Voordat de crème wordt aangebracht, moet de huid worden gereinigd met een cosmetisch product of goed worden afgespoeld met warm water. Een natte handdoek moet gedurende 15 minuten op het gezicht of een ander deel van het lichaam waar zich een litteken, litteken, keloïde bevindt, worden gelegd. U kunt dan een kleine hoeveelheid crème aanbrengen. De behandeling wordt ’s ochtends en ’s avonds herhaald. De volledige behandeling duurt 2-2,5 maand of meer, afhankelijk van de diepte van het letsel, de omvang van het litteken, de conditie van het lichaam en de snelheid van resorptie van overtollige bindweefselformaties.

Advies!In het geval van acne wordt de crème plaatselijk aangebracht, d.w.z. op het litteken of de puist. Directe blootstelling aan ultraviolette straling moet na de behandeling worden vermeden.

Contraktubex

Contraktubex

Geneesmiddel voor ontsteking, trombose en resorptie van littekens. Contraktubex is verkrijgbaar als gel met een karakteristieke kleur en geur. Het dringt diep door in alle lagen van de huid, de cortex van het bewegingsapparaat, tot op het bot. Het geneesmiddel heeft de eigenschap beschadigde weefsels te regenereren, wat bijdraagt aan hun snelle herstel. Het behandelingscomplex is ontworpen met behulp van selectieve technologie, d.w.z. het actieve bestanddeel werkt uitsluitend op beschadigde cellen, littekens en ontstekingen.

Werkingsmechanisme

De formulering van het geneesmiddel, bevat Serae ui extract, heparine en allantoïne. Dit complex heeft in bepaalde verhoudingen fibrinolytische, ontstekingsremmende, trombolytische en keratolytische effecten. Het hoofddoel van de medicatie is het beschadigde weefsel. Volgens een specifiek behandelingsschema versterkt Contraktubex het regeneratieproces door de proliferatie van bindweefsel (keloïde fibroblasten) te stoppen. Plaatselijke toepassing van het product voorkomt weefselhyperplasie. Onze deskundigen van het tijdschrift hebben vastgesteld dat slechts één misstap van de 50 patiënten die met dit middel werden behandeld, niet kon worden genezen wanneer de patiënten het gebruikten. Deze vertraging wordt veroorzaakt door chronische ziekten van vele systemen en organen, d.w.z. een verzwakt lichaam met vertraagde reacties en stofwisseling. Bij de overige 49 patiënten elimineerde transepidermale heparinisatie de ontsteking en het overmatige bindweefsel in het getroffen gebied.

Indicaties en contra-indicaties Contraktubec

Toepassing van het geneesmiddel in de vorm van een gel wordt aanbevolen voor alle patiënten zonder leeftijds- of geslachtsbeperkingen. Medicatie geïndiceerd bij kinderen vanaf 4-5 jaar indien voorgeschreven door de arts. Zelfs van toepassing op chronische ziekten van systemen en organen, geen uitzonderingen.

Een geneesmiddel op basis van gel wordt gebruikt voor:

 1. keloïden en hypertrofische littekens, littekens van verschillende etiologieën en pathogenese

 2. In het laatste stadium van vervormende artritis met contracturen en volledige ankylose;

 3. Ligament- en spiercontracturen;

 4. postoperatieve littekens;

 5. huiduitrekking van welke aard dan ook.

De enige contra-indicaties zijn allergische reacties op de transepidermale heparine en zwangerschap. Indien zich tijdens de eerste toepassing rode vlekken op de huid of uitslag voordoen, moet Contraktubex worden gestaakt. U kunt dan gebruik maken van de vergelijkende informatie Imoferase of Contraktubex: een vergelijking van producten en welke beter is, en overstappen op een vergelijkbare topische behandeling.

Speciale aanwijzingen! De eigenschappen van regeneratie en resorptie van keloïden moeten worden versterkt met fysiotherapeutische procedures. Geen zonnebaden of cryotherapie tijdens de behandeling.

Wijze van behandeling

De gel wordt aangebracht op het aangetaste deel van de huid. De dosering moet in het volgende bereik liggen: 0.5 cm van het product op 20-25 cm2. Gebruik 2-3-4 keer per dag. binnen een maand of langer, afhankelijk van de laesie en de diepte ervan. Zware littekens, contracturen van gewrichten, gecompliceerde postoperatieve ongelukken vereisen een langere toepassing van Contraktubex, waarbij het verloop varieert van 2-3 maanden tot zes maanden. De duur van de behandeling wordt bepaald door de behandelend arts.

Wat is effectiever en wat is het verschil

Deze topische geneesmiddelen hebben hetzelfde doel: de beschadigde integriteit van de huid herstellen. De actieve bestanddelen verzachten de littekens, lossen ze op en herstellen de verloren structuur. Bij twijfel over de doeltreffendheid van een zalf of gel moet u alle nuances van Imoferase of Contraktubex lezen: een vergelijking van producten en welke beter is, en u zult zien welke doeltreffender is voor uw specifieke diagnose.

Lijst van vergelijkende eigenschappen, preparaten voor de verwijdering van littekens en andere neoplasmen van bindweefsel:

Eigenschappen

Imoferase

Contraktubex

Actief ingrediënt

Hyaluronidase.

Stof voor transepidermale heparinisatie op basis van Serae ui-extract, heparine, allantoïne.

Formulier vrijgeven

De crème.

Gel.

Aanbevelingen

Littekens, littekens, keloïden.

Brandwonden.

Posttraumatische littekens.

Littekenpreventie na chirurgie.

Acne, steenpuisten, karbonkels.

Vergelijkbare aanbevelingen, plus ankylose van gewrichten van elke etiologie, roestvorming en genezing van huidzweren van elke etiologie, spataderen, trombo-embolie.

Productie

Binnenlandse productie (Nederland).

Ingevoerde productie (Duitsland, Hongarije).

Antikras en regeneratieve therapeutische middelen voor uitwendig gebruik dringen diep in het weefsel door. Zij bevorderen de resorptie van bindweefselcomponenten op plaatsen waar de huid is vernietigd. Beide geneesmiddelen zijn zeer doeltreffend en gemakkelijk te gebruiken. Het enige verschil: Contraktubec heeft een diepere penetratie, plus het lost stolsels op en herstelt de troficiteit met heparine.

Conclusies

Littekenweefsel heeft de eigenschappen van proliferatie en hyperkeratose, d.w.z. proliferatie en snelle verharding. De plaats van een trauma, operatie, brandwonden, steenpuisten of diepe krassen kunnen grote, ruwe littekens veroorzaken. Ze kunnen op verschillende manieren worden verwijderd: chirurgisch, chemisch, door slijpen + laser branden, maar een romige topische behandeling is de zachtste methode. Crèmes of gels worden gebruikt, afhankelijk van de diepte en de omvang van het litteken. Na 1-2-5 maanden is er geen bindweefsel meer op de plaats van het letsel of het keloïd. Onze deskundigen raden u aan Imoferase of Contraktubex te lezen: vergelijking van geneesmiddelen en welke is beter, en als uw arts een van deze geneesmiddelen voorschrijft, weiger dan niet! Vele jaren van onderzoek hebben bewezen: het product is zeer effectief en heeft geen schadelijke effecten op het lichaam.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: