Vitesse VS-1278

Geleend1 plaats beoordeling:

BESTE MECHANISCHE KEUKENWEEGSCHAAL

Ga naar beoordeling

Vitesse VS-1278

Algemene specificaties

Type Mechanisch
Weeglimiet 2.5 kg
Precisiemeting 20
Taro-compensatie geen
Consistente weging geen
Meten van het volume van vloeistoffen geen

Display

Timer geen
Kijk naar geen

Speciale kenmerken

Tarra ontwerp kom
Inhoud van de kom 1
Kom materiaal staal
lichaamsmateriaal staal

Recensies voor Vitesse VS-1278

Voordelen:Super! Esthetisch aangenaam, het ontwerp is gewoon wow! Weegt nauwkeurig, werkt goed
Nadelen:Klein weegbereik
Nadelen:Van tijd tot tijd gebruik ik een ouderwetse weegschaal om het gewicht van voedsel (aardappelen, uien) bij benadering te weten te komen. Nu met de aankoop van een nieuwe weegschaal, is de oude weg voor een welverdiende rust, en geniet ik van nauwkeurig wegen en een prachtig ontwerp. De schaal is niet erg groot, slechts 1 liter. Ook niet echt een gewichtslimiet, tot 2,5 kg. De duurdere modellen hebben een hogere limiet en grotere schalen. Maar ik weeg niet veel voedsel en niet zo vaak, dus het is goed genoeg voor mij. Meestal zijn het een paar groenten, een beetje vloeibaar voedsel, melk of water voor een recept bijvoorbeeld, of bulk voedsel zoals suiker. Ik ben onder de indruk van de schaal in het algemeen.

barbie kristinka

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: