Vrouweninterieurs: hoe je dingen kunt opleuken zonder een grote verbouwing..

Er zijn twee populaire soorten "vrouwelijke" interieurs: de zachte Provence en het ingetogen minimalisme. Bespreek wat je aan beide kunt toevoegen zonder grote veranderingen.

«Vrouwelijk interieurs zijn meestal van twee types. De eerste is in Provençaalse stijl, met wit schrijnwerk en subtiele, romige tinten, met veel gezellige details. Tweede- Minimalistisch, ingetogen maar goed ontworpen. Met karakteristieke details.. Een vloer die "warm" is bruin, blauw fluweel, roze en zandkleurige accenten. Uitzoeken hoe we aan beide soorten variatie kunnen toevoegen.

De details

Metalen meubelbeslag krijgt tegenwoordig veel aandacht. Het koele metaal is vervangen door vergulde gele elementen, die warmer en aangenamer voor het oog zijn. Maar dat betekent niet dat het tijd is om je meubels te veranderen! Stoel- en bankpoten en handgrepen van kasten en commodes kunnen altijd worden losgeschroefd en vervangen door nieuwe.

Experimenteren met licht

Vrouwen zijn zeer gedurfd in hun interieurs en experimenteren graag – vooral met verlichting. In het interieur van vrouwen zijn eerder designlampen van stof of metaal met ongewone vormen te vinden dan traditionele kroonluchters of Murano-glas. Vooral de grote stoffen lampenkappen, waaraan je verschillende leuke accessoires kunt hangen, en lampen met een laconiek metalen ontwerp, eenvoudig en stijlvol, zijn nu populair.

Decor

Vrouwen geven eerder de voorkeur aan klassiekers: pastelschilderijen, aquarellen, zachtgekleurde landschappen, enz. Avant-garde schilderijen blijven voor meer brutale interieurs. En hier hangt alles af van de smaak van de gastvrouw, want zowel voor minimalistische interieurs als voor de Provençaalse stijl zijn rustige doeken in lichte kleuren perfect. Wat accessoires betreft, kunt u proberen grootse voorwerpen in uw ruimte op te nemen: grote vloersculpturen, vazen van meer dan 1,5 m hoog of grote canvas schermen. Zo lijkt de ruimte optisch groter.

Schoonheid wordt opgeofferd

Het is interessant dat vrouwen altijd meer naar het plaatje kijken, en vaak functionaliteit kunnen opofferen voor een geliefd object, zij sluiten vaak compromissen en kunnen irrationeel en emotioneel zijn. Maar het interieur van een vrouw heeft altijd een gezelligheid en een speciale sfeer van liefde en warmte die zij als geen ander weet te creëren.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Job

    Hoe kan ik mijn interieur opvrolijken zonder dat ik een grote verbouwing moet doen?

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: