W Collection by Whirlpool

Nieuwe Whirlpool-producten maken routinetaken veel gemakkelijker: van menuplanning en boodschappen doen tot koken en schoonmaken. De toestellen zijn gemakkelijk aan te passen aan de individuele behoeften en gewoonten van de gebruikers en anticiperen op de volgende stap. Meer nieuwe producten communiceren met elkaar om een smart home ecosysteem te creëren.

De inbouwovens van de W Collection premium lijn

De modellen hebben een 11,4 cm MySmartDisplay LCD-scherm waarvan de interface zich aanpast aan de gewoonten van de gebruiker en helpt het dagelijks koken te vereenvoudigen. In het menu kunt u gemakkelijk recepten zoeken door uw maaltijdvoorkeur te selecteren of door het soort voedsel te specificeren, bijvoorbeeld "Vitaminedis", «Bakken" enz.. Zodra u de recepten hebt geselecteerd die u nodig hebt, kunt u gewoon de stapsgewijze instructies in het menu volgen. Wat je niveau van 'koken' ook is.. van de gebruiker, de oven helpt bij het bereiden van gerechten van elke complexiteit.

W Collection inbouwmagnetrons

De modellen hebben de ultra-intuïtieve MySmartDisplay-interface en ondersteunen afstandsbediening allemaal ontworpen om koken naar een nieuw niveau te tillen. Een geweldige manier om zowel uw dagelijkse menu's als uw meest feestelijke diners te bereiden. Kies gewoon een geschikt recept uit het menu en volg de instructies. Het resultaat is voedsel dat in de helft van de tijd gaar is in vergelijking met conventionele ovens.

W Collection inbouwkookplaten

De inbouwkookplaten hebben een 11,4 cm diagonaal LCD-display, waardoor het apparaat gemakkelijk te bedienen is. Het menu biedt meer dan 100 kookmogelijkheden en geeft stapsgewijze instructies voor het selecteren van het juiste recept en tips voor het maken van maaltijden. Met de 6 TH SENSE Live-app kunnen consumenten hun culinaire talenten de vrije loop laten en elke dag gastronomische maaltijden bereiden.

W Collection afzuigkappen

Nieuwe staande en T-vormige afzuigkappen zorgen voor frisse lucht in uw keuken en fleuren uw hele werkruimte op.

Whirlpool 45cm brede vaatwasser

Het merk Whirlpool heeft een nieuwe 45 cm brede vaatwasser op de markt gebracht, die is uitgerust met een geavanceerde functie voor standaardmodellen PowerClean Pro. De technologie verwijdert zelfs het hardnekkigste vuil grondig, zonder dat u de vaat hoeft voor te weken. De vaatwasser is efficiënter en voordeliger dan afwassen met de hand: de eco-cyclus gebruikt slechts 6 liter water.

Producten met afstandsbediening via een speciale app voor smartphones en tablets, alsmede met een spraakassistent, zijn in Nederland nog niet beschikbaar vanwege de technische voorbereidingen voor de lancering. Modellen zullen in de komende jaren op de markt komen.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: