Waar begint het interieur??

Iemand begint met de stijlkeuze, iemand met de afwerkingsmaterialen. In ieder geval begint het interieur bij de persoon – zijn verlangens en verborgen dromen. Kunnen gordijnen als uitgangspunt worden genomen?? Ontwerper Olga Zhilina gelooft dat ja.

Lezersvraag

s Middags! Ik bracht een stuk stof mee van een reis naar Tunesië.. Wilde lila gordijnen maken in de slaapkamer. Dat moet raar zijn om een ontwerp te beginnen met een stuk stof. Maar omdat ik van plan was de kamer helemaal opnieuw in te richten, was dit een goed moment om kleurencombinaties te kiezen. Kleine kamer De slaapkamer van mijn dochter, ze reist veel, in haar kamer.. Veel geïmporteerde souvenirs, werkt in een reisbureau. Wil dat de kamer ruimte biedt voor zowel een slaap- als een werkhoek. Maar bovenal is het een verlangen naar.. Zijn verliefd op lila gordijnen ( verliefd op ze ) klaar om alles in de kamer te veranderen, maar weten niet wat te combineren met lila gordijnen. Ik zou graag willen vragen welke kleur behang en welke tint hout u zou adviseren voor meubels..? Waar passen lila gordijnen bij??
Inga.

Hoe de verlichting te regelen? Dit is een belangrijk punt in het ontwerp van de kamer. ( plafondspots, wandlampen, spots, bureaulampen en vloerlampen ) kunt u verschillende lichtscènes creëren, verschillende stemmingen creëren en de kamer gastvrij of gezellig maken.

Hoe de verlichting te regelen? Het is een zeer belangrijk punt in het ontwerp van de kamer. Met een overvloed aan ( plafondlampen, wandlampen, spots, bureaulampen en vloerlampen ) kunt u de lichtstemmingen veranderen, verschillende stemmingen creëren en de kamer groots of kamerachtig doen lijken.

Verberg

Antwoord van de ontwerper

De kamerindeling heeft drie zones ( voor slapen, gasten ontvangen en spullen opbergen ). In het ( deel van de kamer ) weg van het raam is het slaapgedeelte en een kleine inloopkast. De kledingkast kan worden afgesloten met schuifdeuren of met dezelfde techniek als het bed textiel. dankzij het feit dat het slaapgedeelte wordt gescheiden door paarse gordijnen, kan de ruimte worden getransformeerd door deze te combineren met het centrale deel van de kamer.

Er kunnen verschillende technieken worden gebruikt om de ruimte in verschillende zones te verdelen: een structuur van gipsplaat die de garderobe van de centrale ruimte scheidt, stoffen om het slaapgedeelte aan het zicht van het publiek te onttrekken en een scherm dat de werkruimte omsluit. De functionele indeling van de ruimte kan worden benadrukt door het ontwerp van het plafond. Door de ruimte op deze manier in verschillende zones te verdelen, wordt ook een ander probleem opgelost: de langwerpige proporties van de ruimte.

De eigenaar wilde lila gordijnen in de kamer. Zoals we weten uit de kleurenleer worden lila ( koude ) tinten in het interieur het best aangevuld met warme tinten. In dit geval moet het ook een lichtere tint zijn, t.. De kamer wordt ook gebruikt om te slapen, en de slaapkamer mag niet overladen worden met donkere kleuren. Als de kamer multifunctioneel is en veel meubels heeft, zullen de lichte tinten de kamer niet visueel verkleinen.

Zonering en kleurvariaties voorgesteld door de ontwerper.

Lila tinten vormen een verbindend element van de twee multifunctionele kamers. Verschillende tinten beige en bruin, misschien taupe, maar geen donkere kleuren kunnen complementaire kleuren zijn. Groene tinten en warme zandtinten doen het ook goed. En als ze worden verdund met een beetje wit, is het resultaat een heel slim en helder. De woonkamer kan twee soorten wandontwerpen hebben. Voor één muur, behang ( verf ) met een gestreept patroon om de hoogte van de kamer te vergroten ( gebruik vooral geen heel groot ornament ). Kies voor de andere muren een begeleidende kleur.

Om de lila gordijnen te ondersteunen, stel ik voor de ruimte boven het bed en de bank in te richten met lila inzetstukken, omlijst door lijstwerk.

Bij het realiseren van dit interieur moet je zeer zorgvuldig zijn met de keuze van de afwerkingsmaterialen, ze moeten perfect passen bij de kleur.

 • Behang 308053 van Eijffinger.
 • Behang Galuchat 421-10 van Elitis.
 • London Wallpapers II Maddox St Cotton van de fabriek Little Greene.
 • Essenhouten vloeren van Bolefloor.

Werkruimte bij het raam. U kunt hier overdag werken met natuurlijk licht en dit moet worden aangevuld met extra verlichting kunstmatig licht.

Een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van het moderne leven Een beetje lezen in een comfortabel plaid. Een comfortabele fauteuil met kussens en een staande lamp kunnen voor de werkplek worden geplaatst.

In het centrale deel van de kamer staat een bank en een kast met glazen fronten, waarin tal van souvenirs van verschillende reizen van de gastvrouw kunnen worden bewaard.

Bekijk onze selectie om te zien wat u kunt doen met uw tv-ruimte. Er is ruimte in de modulaire units voor DVD's en allerlei souvenirs van reizen.

 • Het modulaire EB-systeem.MD.ARC.39 door La ebanisteria.
 • Kledingkast met ruimte voor een TV uit de fabriek CAVIO Interiors .
 • Montana kast met TV meubel van Finkeldei.
 • Laccato bianco modulair systeem van de fabriek Berloni.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
 1. Bas

  Waar begint het interieur? Is het de keuze van meubels of de kleur op de muren? Of begint het bij de indeling van de ruimte? Ik ben benieuwd naar jouw mening!

  Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: