Wat was de Salone del Mobile om te onthouden.Milaan 2017?

De Salone del Mobile, het vlaggenschip van de designindustrie, vond plaats van 4 tot 9 april in het expositiecentrum Fiera Milano Rho in de designhoofdstad Milaan.

Het 56e seizoen van Salone del Mobile werd gemarkeerd door de opening van een nieuw paviljoen voor klassieke meubels. Naast de 20e verjaardagseditie van de SaloneSatellite wedstrijd voor jonge ontwerpers werden twee biënnales over moderne verlichting en werkruimteontwerp gehouden.

Tot 9 april ( zondag ) werden in de Fiera Milano Rho vijf beurzen tegelijkertijd gehouden: Salone Internazionale del Mobile, Internationale Tentoonstelling van Meubelaccessoires, Euroluce, Workplace3.0 en SaloneSatellite. De deuren waren dagelijks geopend van 9 tot 12 uur voor professionals uit de industrie.30 tot 18.30 en voor het grote publiek.. Zaterdag en zondag.

Na de succesvolle lancering vorig jaar van xLux- een tentoonstelling gewijd aan iconische luxegoederen in een hedendaagse omgeving – Salone Internazionale del Mobile ontwikkelde in de paviljoens 2 en 4 een nieuw formaat om klassieke meubels en accessoires te tonen. Classics: Traditie voor de toekomst" collectie ( Classic: Traditie in de toekomst ) met meer uniformiteit, evenwicht en flexibiliteit. Dit nieuwe concept werd benadrukt door de re-display van een klein en stijlvol display van Simone Ciarmoli ( Simone Ciarmoli ) en Miguel Queda ( Miguel Queda ).

De 29e Euroluce showcase toonde het beste in de verlichtingsmarkt – Van decoratieve armaturen tot verlichtingen. Bovendien werden hier verlichtings- en domoticasystemen, lichtbronnen en aanverwante software tentoongesteld.

De basis voor de 18e editie van Workplace3.0 was een innovatieve ontwerp-technologische benadering van het ontwerpen van werkruimten. Op de tentoonstellingen werden complete interieuroplossingen voor kantoren, banken, verzekeringsmaatschappijen, postkantoren en openbare ruimten gepresenteerd, evenals stoelen voor kantoren en openbare ruimten, akoestische oplossingen, scheidingswanden en plafonds, kantooraccessoires, audiovisuele technologie, technische en beveiligingssystemen.

SaloneSatellite brengt de beste jonge ontwerpers uit 5 continenten samen. Het thema van de twintigste editie van de wedstrijd was "DESIGN-" is…?». De 20e verjaardag van SaloneSatellite werd gevierd met de lancering van de SaloneSatellite 20th Years Collection, een speciaal voor het evenement geproduceerde collectie van 46 ontwerpers die hun reis op SaloneSatellite zijn begonnen. Voor het eerst in de geschiedenis van de wedstrijd was er ook een Nederlands deelnemer Tanya Repina ontving de derde prijs voor haar project met innovatief geluidsabsorberend materiaal van naaldboomnaalden.

De volgende installaties waren van groot belang voor de bezoekers: DeLightFuL, gewijd aan de interieurs van de millenniumgeneratie, waarvan een film van Matteo Garrone deel uitmaakte; en A Joyful Sense at Work, dat vertelde over de nieuwe basisprincipes in de theorie van kantoor- en werkruimteontwerp.

Binnen 6 dagen werd de tentoonstelling bezocht door 343.602 mensen uit 165 landen. Meer dan 2.000 exposanten op 200.000 vierkante meter ruimte. vierkante meter tentoonstellingsruimte.


Meer informatie over de show vindt u op de officiële website van de Salone Internazionale del Mobile.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Roy

    Wat waren enkele hoogtepunten van de Salone del Mobile in Milaan in 2017?

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: