We vergelijken Nan vs Nestozhen | Bepalen van de beste formule

Een evenwichtige voeding is een belangrijk onderdeel van het leven van een baby, omdat het zijn fysieke en ook intellectuele ontwikkeling aanzienlijk beĆÆnvloedt. De overgang naar aanvullende voeding is vaak een impuls van de moeder en de keuze van een geschikte formule moet zeer zorgvuldig gebeuren. Vandaag hebben we het over twee producten van het wereldberoemde bedrijf – NAN en Nestogen. Wat is er speciaal aan elk en welke optie is beter?? Hierover verder.

NAN: Kenmerken, variƫteiten, toepassingsregels

NAN-formule

NAN babyvoeding is niet alleen een van de bekendste, maar ook een van de populairste producten op de markt voor babyvoeding. De maker van voedingsformules voor zuigelingen is het beroemde merk Nestle, dat al in 1962 de eerste reeks producten onder het merk Nan op de markt bracht.

NAN-babyvoeding bevat een reeks ingrediĆ«nten die een baby nodig heeft voor een gezonde ontwikkeling en snelle groei: mineralen, lactose, visolie, taurine, nucleotiden, ijzer, enz. De hoofdbestanddelen zijn wei-eiwit, melk en wei. Aangezien het eiwit in wei bij sommige baby’s allergieĆ«n veroorzaakt, heeft het bedrijf een hele reeks producten ontwikkeld voor baby’s met verschillende behoeften. Om het selecteren van NAN,Er zijn verschillende categorieĆ«n gecreĆ«erdvolgens de leeftijd van het kind:

 1. “1” – voor baby’s tot 6 maanden – de belangrijkste taak is het opbouwen van immuniteit bij een onvolwassen baby;

 2. “2” – voor baby’s van 6 tot 12 maanden – de samenstelling is vergelijkbaar met formule #1, maar het caloriegehalte is verhoogd;

 3. “3” – gemaakt voor baby’s van 1 tot 1, 5 jaar – bevat stoffen die de spijsvertering stimuleren en gaatjes voorkomen;

 4. “4” – voor kinderen vanaf 1,5 jaar – als aanvulling op de hoofdvoeding.

Een bijzonder hoogtepunt is de Sourdough serie, Ook verkrijgbaar in verschillende smaken, afhankelijk van de leeftijd van de baby. In sommige gevallen hebben kinderen speciale voeding nodig en NAN heeft geprobeerd een product te creƫren dat de kleinste consumenten volledig tevreden stelt:

 1. Prenan – een speciaal mineralen- en vitaminecomplex is samengesteld voor zuigelingen die te vroeg geboren zijn om hen in staat te stellen goed te groeien en spierweefsel te ontwikkelen;

 2. Alfare – dankzij speciale aminozuren herstellen de darmen van kinderen zich actief, waardoor diarree verdwijnt. Aangezien dit laatste gevaarlijk is voor pasgeborenen met uitdroging, voorkomt Alfare van NAN onaangename gevolgen voor de gezondheid van een baby;

 3. Antireflux is een product ontwikkeld voor die gevallen waarin baby’s lijden aan spijsverteringsstoornissen en frequente oprispingen;

 4. Premium – het product heeft een uitgebreide formule en is geschikt voor de meest veeleisende baby’s;

 5. Nan-1/Nan-2 – de hypoallergene samenstelling van deze twee producten maakt ze ideaal voor baby’s die zich moeilijk aan een nieuw voedingsregime kunnen aanpassen.

Nestozhen formule: kenmerken, variƫteiten

Nestogen

Speciaal voor baby’s ontwikkelde Nestogen-mengsels zijn ontwikkeld door het Zwitserse merk Nestle. Het product is ontwikkeld als een hoofd-/supplementaire voedingsbron, alsmede een waardevolle “leverancier” van vitamine-mineralencomplexen, die zouden helpen bij de ontwikkeling van de baby. Nestogen babyvoeding is gebaseerd op wei-eiwit, maltodextrine (melasse met een zoetige smaak) en prebiotica (die de spijsvertering normaliseren en het maagdarmkanaal in het algemeen stimuleren).

NOOT. Specialisten zeggen dat een grote hoeveelheid maltodextrine een negatieve invloed heeft op de gezondheid van de baby. Bovendien bevat de Nestozhen-formule geen DHA en ARA, die bijdragen tot de ontwikkeling van het gehoor en het gezichtsvermogen.

Nestozhen melkvoeding is verdeeld in verschillende soorten, afhankelijk van de leeftijd van de baby:

 1. Nestogen 1 – voor zuigelingen van 0 tot 6 maanden oud. De formule is rijk aan ijzer, zink, taurine, lactose, zuren, enz. Het is een uitstekende “starter” om baby te helpen wennen aan een nieuw voedingspatroon, het zenuwstelsel te stimuleren en de ontlasting te normaliseren.

 2. Nestogen 2 – geschikt voor baby’s van 6 tot 12 maanden. Het hoofdingrediĆ«nt is gemalen graan (rijst) en melkeiwit, lactose, vetzuren, enz. Uitstekend geschikt voor avond-/nachtvoeding, omdat het zorgt voor een intensieve verzadiging.

 3. Nestogen 3 voor baby’s van 12 tot 18 maanden. De samenstelling is rijk aan prebiotica, vitaminen, vetzuren, voedingsvezels. Vooral deze laatste helpt om de stoelgang te normaliseren. Uitstekend als hulpmiddel voor de spijsvertering en geschikt als aanvullende voeding. Bij regelmatig gebruik zal de baby ’s nachts beter slapen en rustiger worden.

 4. Nestogen 4 – bestemd voor de leeftijdsgroep van 1,5 tot 2 jaar. Het verschilt van de vorige versie met meer prebiotica, micro-elementen en vitaminen.

Regels voor de toepassing van voedingsmengsels

Om uw baby sterk en gezond te laten opgroeien met flesvoeding, is het belangrijk de juiste flesvoeding te kiezen en deze verantwoord te gebruiken. Hoe je je baby bereidt, bewaart en voedt? Onthoud de simpele regels:

 1. Bij de keuze van een geschikte formule moet in de eerste plaats rekening worden gehouden met de leeftijd van de baby (de fabrikant vermeldt op de verpakking altijd de leeftijd 1-4, afhankelijk van de leeftijd van het kind waarvoor het bestemd is);

 2. Lees voor het verdunnen van de samenstelling met water zorgvuldig de gebruiksaanwijzing met advies over de benodigde hoeveelheid;

 3. Was uw handen grondig voordat u eten voor uw baby klaarmaakt en vergeet niet om het keukengerei te steriliseren;

 4. Gebruik alleen gekookt water met een comfortabele temperatuur (ongeveer 35-45 0);

 5. Voor gebruik de verdunde formule goed schudden om klonten te voorkomen;

 6. Een enkele partij van het mengsel kan niet herhaaldelijk worden gebruikt (laat het met water verdunde mengsel nooit “voor later” staan).

Vergelijkende kenmerken

vergelijkend kenmerk

Traditioneel vatten we al het bovenstaande samen. Onze deskundigen maakten een vergelijkende analyse en dit is wat zij vonden.

NAN

Nestogen

Samenstelling

Hoog lactosegehalte (kan de spijsvertering in gevaar brengen), aminozuren, optimale verhouding caseĆÆne, eiwit en wei (zo dicht mogelijk bij moedermelk)

Bevat prebiotica/probiotica (waaronder GOS en FOS), voldoende fosfor en calcium, maar slechts Ć©Ć©n aminozuur (taurine)

Calorie

Beschikbaarheid van zowel caloriearme als calorierijke varianten van het product

Beschikbaarheid van zowel caloriearme als calorierijke versies van het product

De aanwezigheid van voedingsvezels

Ons assortiment formules omvat opties met voedingsvezels

Ons assortiment formules omvat variaties met voedingsvezels

Veilig voor baby

Mengsels zijn absoluut veilig voor baby’s

Formules zijn absoluut veilig voor een baby

Prijs

Vanaf 400 roebel

Vanaf 300 roebel

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: