Woonkamer in paarse tinten: ontwerpster Elena Valeeva

Hoe ontwerp je vakkundig een flat met de mogelijkheden van textieldesign??

Het project van ontwerper Elena Valeeva is een deelnemer aan de wedstrijd Best Interior Textile Design.

Bij de keuze van het interieur van een flat is het de moeite waard bijzondere aandacht te besteden aan kleur en textielontwerp. De woonkamer in het project van ontwerpster Elena Valeeva is uitgevoerd in melkchocolade, met paarse en lila accenten tegen een achtergrond van zilveren matte oppervlakken. Ramen zijn gedrapeerd en stoelen en fauteuils zijn bekleed met exclusieve Italiaanse stoffen. Een laconieke witte bank, gecombineerd met lila kussens en accessoires, creëert een gevoel van lichtheid. De algemene sfeer wordt ondersteund door het elegante tapijt van wol en zijde, waarvan het patroon de ornamenten van de gordijnen weerspiegelt. Het interieur van de slaapkamer is ingericht op het contrast van tinten gesmolten melk en bittere chocolade met actief gebruik van gouden tegels. Laconieke meubels worden aangevuld met ingewikkelde textielcomposities van tule, moiré en fagotten. Het kantoorinterieur is gebaseerd op het contrast van zwart en rood.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Olivier

    Wat zijn enkele tips en trucs om een woonkamer in paarse tinten op een stijlvolle en harmonieuze manier te ontwerpen, geïnspireerd door het werk van ontwerpster Elena Valeeva?

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: