Yana Dmitrenko. De wereld van een kind

Het portaal organiseert met steun van de shopping club een wedstrijd "Making a Child's World". Yana Dmytrenko, creatief directeur bij Westwing, deelde hoe zij een ideale kamer voor een kind ziet en vertelde over haar jeugd, dromen en werk.

Mijn kinderdromen

Op de foto: Yana Dmitrenko, creatief directeur van Westwing

Als kind ging ik naar de kunstacademie, in de hoop dat mijn leven om kunst zou draaien… De weg naar de verwezenlijking van mijn droom was lang en moeilijk. Op een gegeven moment vergat ik het een tijdje, haalde een financiële graad en begon een carrière in het bankwezen…

De terugkeer van

Werken in een bank vermoeide me, dus ik schilderde om te schakelen. En op een gegeven moment werd ik 's morgens wakker en realiseerde me dat ik niet mijn ding deed. Het universum, zoals ze zeggen, hoorde me en stuurde me een prachtig geschenk.. werken in een bedrijf waar ik al vanaf de oprichting van hou. Ik heb er nooit aan getwijfeld dat Westwing.. Mijn droombaan: hier creëren ze schoonheid en inspireren ze.

Een kinderwereld creëren" wedstrijd

Vandaag ga ik door met creëren, maar op een ander niveau. mijn werk is aanwezig op Europese beurzen en "going away" aan nieuwe gastheren uit andere steden en landen. Het maakt me erg gelukkig en helpt me te geloven dat het belangrijkste in het leven is om zo goed mogelijk aanwezig te zijn Om te doen waar je van houdt.

Om eerlijk te zijn, zelfs nu maak ik soms plannen met de aantekening "Als ik groot ben". Ik denk dat we altijd kinderen in hart en nieren zijn en dat we onszelf kleine streken toestaan zoals grootse plannen en uitvoerbare dromen.

Nieuwe collecties op

Natuurlijk is het niet alleen de creativiteit die mij inspireert om nieuwe collecties te creëren. Elke dag verschijnen er nieuwe collecties op onze website, dus je moet overal ideeën vandaan halen. Dat is trouwens ook wat een kind in mij heeft achtergelaten: alles wat ik zie bewonderen en de wereld vanuit een ongewone hoek bekijken.

Waar een gewone toeschouwer een ingewikkeld plot en mooie acteurs ziet, zie ik ongewone interieurs en een stijlvolle presentatie. Ik probeer altijd onbewust dingen uit.. verschillende verhalen over mezelf, ik onthoud interessante woordcombinaties voor de titels van acties en thema's voor collecties. En natuurlijk ga ik naar alle grote interieur tentoonstellingen.. Daar haal ik mijn ideeën vandaan.

Het perfecte interieur in drie woorden

Gezelligheid, individualiteit.. eclectisch. Maar ik zou liegen als ik zei dat die woorden genoeg waren. Mijn favoriete stijl is.. Scandi met een vleugje glamour. Het is belangrijk dat mijn huis kan vertellen over mij, mijn karakter, mijn ervaringen, mijn interesses… Kleuren zijn erg belangrijk! Ik hou van felle en heldere combinaties, maar ik voel me meer op mijn gemak met "zacht" interieur.

Over de kindertijd

Toen ik een kind was, dacht ik minder na over details en versieringen.. verschijnen ze uit zichzelf in de kamer. Ik wilde een lichte en luchtige kamer, zoals alle kinderen. Ik wilde dat er veel dingen met uitgesproken textuur waren: hout, katoen, ribfluweel.. Ik hield ervan de wereld te ervaren via tastbare sensaties.

De winkelclub en kinderen

Ik kan niet zeggen dat er te veel babyproducten in onze club zijn… De wereld van kinderen is erg kwetsbaar en wij proberen er zo voorzichtig mogelijk mee om te gaan. Mede daarom nemen wij zoveel tijd om ons voor te bereiden: wij zoeken naar veilig materiaal, onderzoeken trends en proberen de houding van de kinderen en tieners van vandaag bij te houden. We hebben zelfs eens een mini-enquête gehouden, waarin we jongeren vroegen hoe zij hun kamer ingericht wilden zien. Als resultaat van het onderzoek hebben wij vastgesteld 3 basisregels voor het inrichten van een kinderkamer:

1. De kinderkamer moet toegankelijk zijn voor kinderen. Open kasten, lage planken, echt comfortabele stoelen Het is allemaal erg belangrijk. Een kind moet zich op zijn gemak voelen.

2. Ruimte is heel belangrijk voor een kind. Volwassenen kiezen vaak de grootste kamer voor een woonkamer, kleinere kamers voor ouderslaapkamers en kantoren, en de kleinste kamer voor een kind. Dat klopt niet. De hele wereld is niet genoeg voor een kind! En in vier muren vol kasten is het nog moeilijker…

3. Ik vind dat een kinderkamer een weerspiegeling moet zijn van de moderne wereld en het perspectief van het kind, niet van de ambities van de ouders. Als een meisje van auto's en de kleur groen houdt, laat dat thema dan doorschemeren in het interieur. Programmeer je kind niet met de kleuren, vormen, inhoud van meubels en decoraties. Als ouders stijlvol willen zijn en vooral een evenwichtig en vrij kind willen opvoeden, zullen zij deze achterhaalde interieurclichés verwerpen.

Mijn wensen aan de kinderen voor wie de deelnemers aan de wedstrijd hun interieurs creëerden

ondubbelzinnig, wees gelukkig, doe waar je van houdt, geloof er oprecht in, creëer iets zinvols en moois, geniet ervan en inspireer anderen. Onthoud vooral dat het leven kort is, dus is het belangrijk om er het beste van te maken. En, natuurlijk, omring jezelf met leuke interieurs en aardige mensen, doe alleen wat je echt wilt doen, en luister naar jezelf… Het is onmogelijk zonder dat.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: