10 beste applicatie kits

*Een overzicht van de beste volgens de redactie. Selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen reclame en dient niet als koopgids. Overleg met een professional vóór de aankoop.

Begin op jonge leeftijd te oefenen met collage, eerst met hulp van de ouders, daarna alleen. Dit soort creatief werk ontwikkelt verschillende vaardigheden die uw kind in de toekomst zullen helpen. Het uitknippen, tekenen en opplakken ervan verbetert de handvaardigheid en helpt de hand voor te bereiden op het schrijven. Baby begint zich voor te stellen en logisch na te denken. Ze leert vormen, kleuren en texturen herkennen.

De fabrikanten produceren kits met verschillende moeilijkheidsgraden. Ontworpen met de mogelijkheden van de leeftijdsgroep in gedachten. Knutselen helpt niet alleen je vrije tijd te vullen. Zij bevorderen de creativiteit en het intellect en verschaffen de eerste wiskundige vaardigheden. Ze worden gebruikt in kleuterscholen en hobbygroepen waar kinderen hun eerste kleine meesterwerken maken. Eenvoudig gemaakte illustraties worden cadeautjes voor moeders, vaders of andere familieleden.

Er is een breed scala aan kits voor toepassing. Bij sommige liggen stukjes papier klaar om op te plakken, bij andere moet je ze zelf uitknippen. Het scala aan gebruikte materialen is groot. Kleurrijke instructies inbegrepen om het uw kind gemakkelijk te maken om te werken. Ze kunnen fantasierijk zijn en hun eigen individuele ontwerpen maken als ze dat willen.

Onze selectie van 10 applicatiesets die door vaders en moeders als beste zijn beoordeeld. Door deskundigen aanbevolen om de horizon van een kind te verbreden en zijn potentieel te stimuleren.

Top applicatie kit rangschikking

Nominatie plaats productnaam prijs
Beoordeling van de beste applicatie kits 1 ALEX Holiday Party gekleurde papiercollages (1523) 2 300€
2 DJECO Super Applique Art Kit 1 730€
3 Kidstation Tishyu vlinder applique 1 222€
4 AVENIR Huisdieren applicatie set (CH1028) 407€
5 Geometrische applique BONDIBON Giraffe 140€
6 Kleur Puppy Huisdier Kleding Hondje 150€
7 Potlood van de kunstenaar 125€
8 Mimiek voor baby’s Umka Mimiek 51€
9 Fantazer Little Agronomist applique set 99€
10 Origami 3D leeuw applique 49€

ALEX kleurrijk papier knipsel “Holiday Party” (1523)

Beoordeling: 4.9

ALEX GEKLEURD PAPIER APPLIQUE FEESTELIJK FEEST

De eerste plaats gaat naar de party accessoire set. Kinderen kunnen het alleen doen of met hun vrienden om leuke afbeeldingen te maken voor hun verjaardagsfeestje. Het creatieve werk zal resulteren in een strik, kroon, bril, grappige dierenfiguurtjes. Biedt 6 rollen meerkleurig lint, met rietje gesneden gekleurd papier, beker, tubes, papieren vormen en stickers.

Het Amerikaanse merk gebruikt uitsluitend niet-giftige, ongevaarlijke materialen die voldoen aan internationale veiligheidsnormen. Heldere kleuren laten geen enkel kind onverschillig. Stapsgewijze instructies met kleurrijke foto’s.

Ouders merkten op dat de kinderen blij waren met het creatieve plezier. Ze vinden het heerlijk om te knutselen en gebruiken de afgewerkte knutsels dan tijdens het spelen. Deze decoraties zijn niet in winkels te koop, wat ze nog vrolijker maakt en het evenement nog gedenkwaardiger.

Voordelen

 • Een verscheidenheid aan objecten en vormen;
 • Originele vakantie decoraties
 • een groot aantal details;
 • Veel plezier met veel gezelschap;
 • De instructies zijn zo gemakkelijk mogelijk te volgen.

Fouten

 • Niet gevonden.

DJECOSuper Application Creative Kit

Beoordeling: 4.8

DJECO SUPER APPLIQUE WERKBLADEN

De tweede beste set komt uit Frankrijk, die uw kind veel positieve emoties zal geven en zijn belangstelling voor creatieve activiteiten zal stimuleren. Hij moet zelf 4 collages maken van schattige en vrolijke dieren en insecten. Inbegrepen zijn bodems van 21*28 cm, details in verschillende vormen en texturen, allemaal gemaakt van hoogwaardige en veilige materialen, zoals gedocumenteerd.

Een lijmstift is voorzien voor de bevestiging. Helder geïllustreerd boekje leert hoe je foto’s maakt. Uw kind kan de afbeeldingen die erin staan maken, maar ook die van zijn keuze. Alle kleuren zijn sappig, helder. Dicht karton. De stukken zijn gemakkelijk te manipuleren op elke manier. Set wordt geleverd in een mooie verpakking.

De afgewerkte foto’s kunnen een geschenk zijn voor vrienden of familie. Volgens de recensies wordt zelfs een zeer verstrooid kind aandachtiger tijdens het proces en ontwikkelt het vele vaardigheden: volharding, netheid. Hij geniet van de resultaten van zijn werk en kijkt uit naar de volgende lessen.

Voordelen

 • niet-giftige materialen;
 • Verschillende veelzijdige foto’s;
 • Stap voor stap kleurrijke instructies;
 • Alles wat hij nodig heeft is inbegrepen;
 • Comfortabele maten voor kinderhanden.

Fouten

 • niet geïdentificeerd.

Zeefdruk appliqueVlinder

Beoordeling: 4.7

TISHYU VLINDER APPLIQUE

De derde prijs is een toepassingsset waarvoor geen schaar en lijm nodig is. De kartonnen achterkant is voorzien van een kleeflaag om de fragmenten op hun plaats te houden. Alle vormen van tishyu-papier kunnen erop worden gelegd. Het is zeer kneedbaar. Kneden, rollen van ballen en geometrische vormen ontwikkelt de handmotoriek. Deze activiteit vereist ijver en aandacht, dus het zal de kleuter voorbereiden op toekomstige studies en hem vaardigheden aanleren die later van pas zullen komen.

Handwerk resulteert in felgekleurde insecten, die in kinderkamers kunnen worden versierd of cadeau worden gedaan aan vrienden of familie. Veiligheid van de gezondheid gewaarborgd door controle in alle productiestadia. Alle materialen zijn milieuvriendelijk en niet schadelijk voor het milieu.

Feedback van ouders bevestigen hun interesse in de Kidstation-kit. Originele toepassingen van de ongebruikelijke materialen. De fabrikant heeft verschillende ontwikkelingsspellen in hetzelfde thema uitgebracht. Daarom kan het kind blijven deelnemen aan verdere activiteiten en kunnen ouders voor verrassingen zorgen door kwalitatieve en spannende creatieve kits te kopen.

Voordelen

 • Aangenaam en gemakkelijk te hanteren papier;
 • Je hoeft de stukken niet uit te knippen en te lijmen;
 • Een schattig kant-en-klaar plaatje;
 • Voor een breed leeftijdsbereik.

Nadelen

 • niet geïdentificeerd.

AVENIR Animal Application Kit (CH1028)

Beoordeling: 4.7

AVENIR Animal Kit voor collage

Op de vierde plaats – een set ontworpen voor kinderen 4+. Het zal je helpen jezelf onder te dompelen in een spannend proces en verliefd te worden op creatieve activiteiten. Alle items die nodig zijn voor het werk zijn inbegrepen. Er zijn 100 kleurrijke vellen papier, plasticine, stickers, lijmstiften, potlood, papier voor decoratie en nog veel meer. Uw kind kan zijn eigen cartoons maken om uw kamer te versieren of om cadeau te geven aan uw ouders.

Alle gebruikte materialen voldoen aan de veiligheidseisen. Ze zijn niet giftig en veroorzaken geen allergische reacties. De klei is zacht, buigzaam en geurloos. Beelden zijn duidelijk, helder. Gebruiksaanwijzing met duidelijke richtlijnen wordt verstrekt om uw kind te helpen tijdens het werken.

Volgens de recensies spreekt de set het kind meteen aan. Gevarieerde activiteiten laten je niet vervelen. Kinderen ontwikkelen nuttige vaardigheden tijdens het maken van collages en het gebruik van de verschillende materialen. Ouders merken op dat het spel niet eenmalig is. Met veel originele details kunt u verschillende kleurrijke ambachten maken.

Voordelen

 • Uitgebreide set;
 • diverse projecten;
 • mooie foto’s;
 • niet-giftige grondstof.

Nadelen

 • niet geïdentificeerd.

Geometrische Applique BONDIBON Een piramide

Beoordeling: 4.6

BONDIBON Geometrische Applique Giraffe

De vijfde plaats gaat naar het ontwikkelingsspeelgoed van het bekende merk BONDIBON, met het populaire personage Buki. Het is ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar. Het voltooide schilderij is een afbeelding van een giraffe van 23*23 cm. De mozaïekapplicatie is samengesteld uit fragmenten van verschillende geometrische vormen en tinten. De kit bevat een basis met genummerde gebieden. De stukken hebben ook passende nummers. Geen lijm nodig. De kleverige basis is al aangebracht.

De activiteit zal uw kind helpen zijn eerste kennis van wiskunde en meetkunde te consolideren. Hij zal schakeringen van dezelfde kleur kunnen onderscheiden… De gemiddelde moeilijkheidsgraad wordt aanbevolen voor kinderen die al ervaring hebben met dit soort activiteiten. Zelfs beginners zullen, met de hulp van hun ouders, het proces kunnen begrijpen en de ontwikkelingsspelletjes leuk vinden.

Klanten laten positieve recensies achter, waarin zij wijzen op de goede kwaliteit van de afwerking, de comfortabele grootte van de elementen voor een kind, de veiligheid van de materialen. De foto is ingelijst en kan aan de muur worden bevestigd, zodat hij het interieur van de kinderkamer aanvult.

Voordelen

 • kleurwaarnemingsvermogen;
 • Zelfklevende stukken;
 • informatiemarkering;
 • Leuke foto;

Fouten

 • niet geïdentificeerd.

ColorPure Pet Hondenkleding

Beoordeling: 4.5

KLEUR PUPPY HUISDIER KLEDING HONDJE

De zesde lijn bevat een set die meisjes vanaf 3 jaar zal aanspreken. Het biedt de kans om een echte stylist te worden en een modieus hondje aan te kleden. Het beeldje is al klaar; je hoeft het niet uit te knippen. Lijm verschillende accessoires en versieringen op zwaar karton. De set bestaat uit papieren stickers, strass en linten. Kinderen kunnen op een speelse manier hun verbeelding laten zien. Dit zal helpen de namen van kleuren, materialen en texturen te consolideren.

Elk afgewerkt hondje is uniek. Een kind creëert immers zijn of haar eigen speciale beeld. Het speelgoed kan een kamer versieren, aan een muur in een flat hangen, aan familieleden geven of in spelletjes gebruiken. Alle patronen zijn gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen. De manipulatie is gemakkelijk voor jonge kinderen.

De instructies bevatten hints met ontwerpmogelijkheden. Het kind kan het precies volgen, of gewoon naar eigen inzicht een leuk huisdier versieren. Ouders merkten op dat de kleuren zeer helder en sappig zijn. De meisjes genieten ervan om hun eerste vaardigheden te leren, die elke vrouw in de toekomst van pas zullen komen.

Voordelen

 • creatieve ontwikkeling van het kind;
 • Een schattig, knuffelig karakter;
 • Duurzame en veilige materialen;
 • Verscheidenheid aan originele details.

Fouten

 • niet geïdentificeerd.

Artist’s Pupil by Number; en

Beoordeling: 4.5

Seeker Piggy Pencil Painting by Number

De zevende op de lijst is een set voor peuters, waarmee ze zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren, met als resultaat afbeeldingen van schattige dieren. Je hoeft de elementen niet uit te knippen of met lijm te besmeren. Kies gewoon de juiste, verwijder hem van de basis en bevestig hem op de juiste vrije plaats. Alle stukken zijn genummerd. Het zal het kind dat niet vertrouwd is met getallen helpen ze te leren, terwijl het kind dat ze al onder de knie heeft, ze eerst kan versterken.

Application by numbers is niet alleen effectief in de creatieve ontwikkeling. Het helpt de werkefficiëntie, nauwkeurigheid, ijver te verhogen. Je baby moet nadenken en logisch nadenken. Geleidelijk aan onthoudt hij hoe geometrische vormen eruit zien, leert hij hun vorm en grootte te onderscheiden. De set kan worden gebruikt als speelset of als een heerlijke verrassing voor ouders of grootouders.

De bij de productie gebruikte materialen zijn onschadelijk. Alles is ontworpen voor het comfort van het kind. Gemakkelijk om de elementen te pellen en te plakken. Aanpassingen zijn mogelijk omdat de lijmlaag herhaaldelijk kan worden gebruikt. Volgens beoordelingen van ouders vinden zowel jongens als meisjes het leuk om animatiefiguren te maken.

Voordelen

 • een nuttig educatief spel;
 • herbruikbare stickers;
 • hints in de vorm van nummers;
 • heldere, kleurrijke illustraties.

Fouten

 • zijn niet onthuld.

Potlood en collage voor kinderen UmkaMimiShki

Beoordeling: 4.5

SLIM APPLIQUE VOOR PEUTERS

De achtste plaats wordt toegekend aan een set die van jongs af aan kan worden gebruikt, d.w.z. wanneer een kind belangstelling krijgt voor creatie. Leuke en nuttige activiteit die helpt bij het vormen van basisideeën over maten, vormen en kleuren. Het leert nauwkeurigheid en helpt om potentieel te ontdekken. Favoriete sprookjesfiguren laten je niet vervelen!. Elke foto heeft ontbrekende delen die moeten worden toegevoegd door ze op de overeenkomstige plaatsen te lijmen.

Als het kind nog vrij klein is en de stukken niet zelf kan uitknippen, kunnen de ouders het doen, en dan zullen ze zelf logisch moeten nadenken om op de juiste manier een afbeelding te maken. Het dikke papier is gemakkelijk te manipuleren. Alle patronen zijn zeer kleurrijk, helder en duidelijk.

Deskundigen bevelen de goedkope set aan als een zeer belangrijke ontwikkelingsactiviteit. Het helpt de hand voor te bereiden op het schrijven, en motiveert hen om voorzichtig en aandachtig te zijn. Een Nederlands fabrikant zorgt voor veiligheid, dus alle gebruikte materialen worden zorgvuldig op kwaliteit gecontroleerd.

Voordelen

 • het verbeteren van de zintuiglijke ontwikkeling;
 • Glad, makkelijk uit te snijden vormen;
 • Hoogwaardige, zeer nauwkeurige beelden;
 • Voldoet aan de veiligheidsnormen.

Fouten

 • niet geïdentificeerd.

Fantazer Little Agronomist applique collage set

Beoordeling: 4.4

Fantazer Set voor het maken van een collage Baby Agronomist

Het negende is een set voor het maken van een schattig dier, wat een leuke activiteit zal zijn voor kinderen vanaf 3 jaar. Het hanteren van de stukjes resulteert in een schattig muisje met een tasje, dat de rol speelt van een landbouwkundige in een landbouwveld. De felgekleurde tekeningen zullen zelfs een niet nieuwsgierig kind aanspreken. Het maken van een appliqué zal zijn concentratie verbeteren, hij zal rustiger en opgeruimder worden.

De stukken hoeven niet uitgeknipt te worden. Ze zijn op de basis gelijmd met een lijmlaag. Het kind hoeft alleen het beschermpapier te verwijderen. Wordt geleverd met een kartonnen achtergrond, een sjabloon om actie te ondernemen en gekleurde stickers. De bij de productie gebruikte materialen worden op kwaliteit en veiligheid gecontroleerd. Veroorzaakt geen allergie bij kinderen.

Alle elementen zijn ontworpen met het oog op de ergonomie van kleine handjes. Uw baby kan zelf iets leuks doen zonder hulp van een volwassene of hij kan samen met zijn vriendjes een huisdier maken en dat dan gebruiken tijdens verhaaltijd. De goedkope set zal een aangename verrassing zijn. Het zal de belangstelling voor creativiteit aanwakkeren en uw vrije tijd in beslag nemen.

Voordelen

 • Aantrekkelijk karakter;
 • De geïllustreerde instructies;
 • Zelfklevende stukken;
 • Niet-giftige grondstoffen.

Nadelen

 • niet waargenomen.

Animatie Origami3D Leeuw

Beoordeling: 4.3

ORIGAMI APPLIQUE 3D LEEUW

De 3D origami speelgoedset sluit de Top 10. Het helpt het ruimtelijk denken vorm te geven, ontwikkelt de motoriek en bereidt de hand voor op het schrijven. Leuk en boeiend tijdverdrijf zal een nuttige activiteit zijn voor het kind. De set bevat 50 stuks. De basis-achtergrond is gemaakt van dik karton. Zijn grootte – 15*12 cm. De stukken zacht materiaal kunnen aan de decoratie worden bevestigd met een reeds aangebrachte lijmlaag.

Bevestig tenslotte de plastic draai ogen. De materialen zijn niet giftig en veroorzaken geen allergische reacties. Alle details zijn kwalitatief uitgevoerd. Ze zijn gemakkelijk door een kind te maken, raken niet beschadigd bij intensieve manipulaties en behouden hun oorspronkelijke uiterlijk. Door een driedimensionale afbeelding te maken, leert hij figuren, kleuren, texturen te onderscheiden. Rijke kleuren trekken nog meer aandacht en motiveren het kind om de applicatie af te maken.

Ouders zijn tevreden over de kwaliteit van het product. Het ontwikkelt zintuiglijke waarneming, verbeelding en logica. Het voltooide beeld kan in de collectie van de eerste meesterwerken van kinderen worden opgenomen en een decoratie van de kamer worden.

Voordelen

 • elastisch materiaal;
 • eenvoudige bevestiging aan de basis;
 • Leuk personage;
 • Productie van hoge kwaliteit.

Nadelen

 • Niet geïdentificeerd.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: