12 beste kits voor de brugklasser

*Editor’s Review of the Best. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen reclame en is niet bedoeld als leidraad voor de aankoop. Het is essentieel een professional te raadplegen alvorens ze te kopen.

Beginnen met Grade 1 is als voorbereiden op de grote dag. Ervaren ouders met meerdere kinderen weten al wat ze als eerste moeten aanschaffen. Maar zelfs zij hebben misschien niet alles gepland en dan moeten zij zich naar de winkels haasten om de ontbrekende artikelen te kopen, net als vele anderen. Fabrikanten van schrijfwaren en schoolbenodigdheden schieten te hulp. Tegenwoordig kun je sets voor de brugklasser kopen in verschillende configuraties die alles bevatten wat je nodig hebt voor lessen en succesvol huiswerk.

Het brede assortiment omvat zowel budget- als duurdere artikelen. Standaardpakketten bevatten een handige etui, pennen, schriften, kleurpotloden, liniaal, gum. Andere nuttige kits zijn viltstiften, veiligheidsscharen, verf, lijm,… De uitgebreide inhoud omvat een beker, palet, schilderstape, correctietape, notitie- en werkboekmappen en nog veel meer voor uw creatieve werk.

Kits zijn er in jongens-, meisjes- en all-in-one versies. Vele daarvan zijn verkrijgbaar in kleurrijke geschenkdozen om de jonge leerling op te vrolijken voordat hij een nieuwe levensfase ingaat. Onze experts hebben de markt bestudeerd en 12 kits uitgekozen die veel positieve feedback van klanten hebben gekregen. Dit zijn degenen die ouders aanraden om te kopen voor kinderen die in groep 1 komen.

Onze beoordeling van de beste kits voor brugklassers

Nominatie plaats productnaam prijs
Beste budget eerstejaars kits 1 Creativiki 35 artikelen 440 ÔéČ
2 Centrum Enchantimals 399 ÔéČ
3 Hatber “Voor de eerste klas. Auto’s”, 27 stuks 343 ÔéČ
4 Eerste klas vriendje 8-98-004 232 ÔéČ
De beste basispakketten voor brugklassers 1 “Ostrokhnik”, voor alle doeleinden, 42 items 775 ÔéČ
2 Cal
 • School, 36 items
 • 889 ÔéČ
  3 Eerstejaars set in een 38-delige kunstmap voor een jongen 645 ÔéČ
  4 SCHOOLFORMAT in een plastic portemonnee 706 ÔéČ
  De beste uitgebreide kits voor brugklassers 1 LUCH (Nederland) 60 onderwerpen 1 608 ÔéČ
  2 ErichKrause “Original Set Plus” 1 850 ÔéČ
  3 Schooljongen 51 items 1 308 ÔéČ
  4 “VIP” (55 items) art.1444 1 060 ÔéČ

  Beste goedkope sets voor de brugklasser

  Creativiki Eerste klas set 35

  Beoordeling: 4.9

  Creativiki Eerstejaars set 35 stuks

  De eerste plaats gaat naar een goedkope set met veel benodigdheden voor de brugklasser. De kartonnen verpakking springt in het oog. Het is kleurrijk versierd en heeft een klein handvat om te dragen. Creativiki wordt vaak gegeven als afstudeercadeau voor de kleuterschool, waardoor de kinderen blij zijn en de ouders zich gemakkelijker op school kunnen voorbereiden. De fabrikant heeft aan alle details gedacht en heeft 35 items opgenomen die het meest relevant zijn in de eerste schoolmaanden.

  Voor de basisbenodigdheden: lijn- en ruitjesboeken, transparante kaften, groene en blauwe balpennen, een zwart krijtje met gum, een liniaal en een plastic boekensteun. Voor creatieve activiteiten bevat de set plasticine, gekleurd dubbelzijdig papier en karton, een tekenalbum, viltstiften, waterverf, penselen en vele andere nuttige voorwerpen.

  Een themabord met een tijdschema voor zelforganisatie en zelfstandigheid. Alle punten worden gemaakt in helder ontwerp, hoogte – kwaliteit en betrouwbaarheid. Onder de budgetopties is deze set de onbetwiste leider.

  Voordelen

  • verhoogde set;
  • geschenkdoos;
  • schattig ontwerp;
  • kindveilige materialen.

  Nadelen

  • niet ge├»dentificeerd.

  Centrum Enchantimals Eerste Klas Kit

  Beoordeling: 4.8

  CENTRUM ENCHANTIMALS VOOR DE EERSTE KLASSE.jpg

  De tweede prijswinnaar is een schoolcompositieset die zelfs indruk zal maken op de jongste brugklasser. Alle artikelen zijn versierd met favoriete stripfiguren. Dit ontwerp stelt u in staat de stress tijdens de lessen te verlichten en tegelijkertijd aandachtiger en ijveriger te zijn. “De Excellent Girl’s Gift Set bevat alle accessoires die je nodig hebt voor creativiteit. Het bevat gekleurd karton en papier, lijm, 6 viltstiften, tekenalbum 24 vellen, waterverf, gum, puntenslijper, gewone potloden en balpennen.

  Briefpapier voldoet aan alle veiligheidseisen. Ze zijn duurzaam en gaan lang mee. Een kind kan zijn eigen potloden slijpen en leert zelfstandig en georganiseerd te zijn. Het A5 notitieblok kan worden gebruikt voor het maken van aantekeningen en tekeningen tijdens de pauze of thuis.

  Volgens de recensies is de set niet alleen relevant voor degenen die in rang 1 instromen. Een favoriet voor meisjes van 5 tot 10 jaar, een populair geschenk voor elk feest. Na ontvangst voelt het kind vreugde en trots, en haar vriendinnen zullen er zeker een voor zichzelf willen.

  Voordelen

  • huidige stripfiguren;
  • uniform ontwerp van alle producten;
  • milieuvriendelijke materialen;
  • Kleurrijke, stevige verpakking.

  Nadelen

  • zijn niet ge├»dentificeerd.

  Hatber “Voor eerstejaars. Auto’s”, 27 items

  Beoordeling: 4.7

  EEN HATBER SCHOOLPAKKET VOOR DE EERSTEJAARS. MACHINES, 27 items.jpg

  Op de derde regel staat een set met basisbenodigdheden voor de basisschool. Het is geschikt als geschenk voor kleuters en eerste klassers. De verpakking is gemaakt van dik karton in de vorm van een aktetas. Elke jongen zal dol zijn op de felgekleurde afbeeldingen. De set bevat 27 artikelen. De set bestaat uit lijn- en ruitenschriften, balpennen, potlood, puntenslijper, liniaal.

  Rekening houdend met de hoge tijdsbesteding aan creativiteit, wordt deze kit geleverd met klei, kleurpotloden, een boetseerbord, viltstiften, een schaar, aquarelverf en penselen, een schetsblok, gekleurd papier, een flip-over. Kinderen zullen het extra schrift nodig hebben als schrijfblok. Alle kantoorbenodigdheden zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur.

  Optimale inhoud is de favoriet van vele klanten. Boefjes worden attenter en georganiseerder met deze set. En ouders hoeven niet apart basisleermiddelen te kopen.

  Voordelen

  • Het boek wordt geleverd in een geschenkdoos;
  • Grote creatieve kit;
  • Sterke en duurzame materialen;
  • Interessant ontwerp voor jongens.

  Nadelen

  • niet ge├»dentificeerd.

  Eerste klas vriendenset 8-98-004

  Beoordeling: 4.6

  THE FIRST STUDENT'S FRIEND SET 8-98-004.jpg

  De vierde prijs is een set die uw kind zal helpen zich voor te bereiden op school en zelfstandig te leren zijn. Verschillende nuttige items zijn inbegrepen: een cijferdoos, een alfabet en hulpmiddelen voor optellen en aftrekken. Ook inbegrepen zijn de posters “Leren tellen”, “Tienen leren”, “Alle kleuren van de regenboog”. U kunt de kennis van uw kind consolideren en interessante dingen van school leren.

  De dagelijkse planning zal uw kind discipline bijbrengen. Door het samen met mama of papa in te vullen, wordt hij verantwoordelijker en kan hij zijn tijd beter verdelen tussen lessen en spelletjes. Inclusief schoolroosterposter. Het dient ook als een herinnering aan de voorbereidingen voor morgen. Alle voor de productie gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. De felgekleurde decoraties laten geen enkel kind onberoerd.

  De feestelijke verpakking zorgt voor veel plezier. De set kan worden gepresenteerd als een geschenk voor een speciale gelegenheid, en het zal zeker in de smaak vallen bij zowel de kleuter- als de eersteklasser. Klanten bevelen het aan als een goedkoop maar nuttig geschenk.

  Voordelen

  • veel educatieve posters;
  • Hypoallergene materialen;
  • Schattig ontwerp;
  • Lange levensduur.

  Nadelen

  • geen nadelen.

  De beste basis eerste klas sets

  The Excellent First-Grader’s Kit, universeel, 42 items

  Beoordeling: 4.9

  DE UNIVERSELE LERENDE EERSTE EDUCATIEKIT, UNIVERSAAL, 42 PREFERENCES.jpg

  De leider in deze categorie is de basisset. Alles wat je nodig hebt voor leren en creativiteit is inbegrepen. De inhoud is samengesteld op basis van adviezen van leerkrachten van basisscholen en verzoeken van ouders. De set zou een geweldig afstudeercadeau zijn voor de kleuterschool, of gewoon een kennisdagcadeau. De verpakking heeft de vorm van een aktetas en is gemaakt van dik karton. Er staan heldere, sappige beelden op… Aan de zijkant kunt u uw afscheidswoorden of wensen achterlaten. Hiervoor wordt een felicitatiekaart verstrekt!”.

  Bevat alleen gecertificeerde accessoires van Nederlands en buitenlandse merken. Het bevat 10 schriften, een zip-top file, dikke, transparante covers, liniaal, gum, puntenslijper, potlood, balpennen, plastic etui. Voor werken en tekenen zijn er verf, plasticine, viltstiften, kleurpotloden en nog veel meer.

  Met zo’n set hoeven vaders en moeders zich niet af te vragen of ze alles voor school hebben voorbereid. Door te kiezen voor Otochnick producten kunt u veel tijd en geld besparen.

  Voordelen

  • Populaire merkartikelen;
  • waarvan bewezen is dat ze voldoen aan de veiligheidsnormen;
  • Aantrekkelijk ontwerp;
  • geschenkdoos versie.

  Nadelen

  • zijn niet onthuld.

  Eerstejaars kit Cal
 • grata “School”, 36 items
 • Beoordeling: 4.8

   CAL<li></div><p>CAL GRATA SCHOOL, 36 ITEMS.jpg” src=”/images/babyproducten/88816666197371-8312.jpg” height=”420″ title=”CAL FIRST SAND KIT</p><li>SCHOOLKIT, 36 ITEMS.jpg”><p>zilver – naast accessoires bevat de set ook speelgoed. Het bevat schrijfgerei voor de basisvakken en creatieve activiteiten. Jongens en meisjes zullen dol zijn op het heldere motief van de aktetas. Stevige kartonnen verpakking met handvat. Naast de afbeelding heeft het een boodschap gedicht met de wens voor een succesvol schooljaar. Alle artikelen zijn gemaakt door gerenommeerde fabrikanten en voldoen aan de veiligheids- en hygi├źnenormen.</p><p>Doos met gelijnde, schuine en geruite schriften, plus 10 omslagen. Bevat ook pennen, potlood, gum, metalen puntenslijper, liniaal, plastic etui. Een actuele set van 20 telstokken. Een complete werk- en speelset voorziet uw kind van alle benodigdheden.</p><p>Naast verf, penselen, potloden, viltstiften, plasticine, papier, karton, schaar, lijmstift, theepot en schenkfles bevat de doos enkele zeer nuttige artikelen: een plank en stapel om te boetseren en een A4-schetsboek.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>feestelijk verpakkingsontwerp;</li><li>helder briefpapier;</li><li>Niet-allergene materialen;</li><li>praktisch en betrouwbaar.</li></ul><h4>Fouten</h4><ul><li>niet ge├»dentificeerd.</li></ul><h3>Eerste klassers zetten werkkist in met 38 schoolspullen voor een jongen</h3><p>Beoordeling: 4.7</p><div style=PACKAGING VOOR kleuterschool afstuderen met 38 PAKKETTEN.jpg

  De derde prijswinnaar is een set voor individueel gebruik, speciaal ontworpen voor jongens. Alle artikelen zitten in een stevige plastic map met een ritssluiting en een handvat. De set kan verder worden gebruikt voor het opbergen van schoolspullen die netjes geordend zijn en dankzij de speciale houders niet verspreid of verloren raken.

  Alle briefpapier van gerenommeerde en geteste fabrikanten. Er treden geen onaangenaamheden op, zelfs niet bij inname. Alle sets zijn speciaal ontworpen voor peuters om de kleurrijke voorwerpen te ‘proeven’. Inclusief 35 items. Deze omvatten balpennen, liniaal, potlood, gum, schriften en kaften.

  De overige stukken zijn geschikt voor knutsellessen en creatieve activiteiten in hobbygroepen of thuis. De kit bevat kleurpotloden, verf, plasticine, boetseerbord, karton, PVA-lijm en -stick, palet, penselen, scharen, slijper. Alle klanten hebben positief gereageerd op het praktische, veelzijdige en betaalbare karakter van het product.

  Voordelen

  • Handige opbergmap;
  • Briefpapier van bekende merken;
  • Relevante producten voor creativiteit
  • Interessant ontwerp voor jongens.

  Nadelen

  • niet ge├»dentificeerd.

  SCHOOLFORMAT Eerste klas set in een plastic koffertje

  Beoordeling: 4.6

  SCHOOLFORMAT SCHOOL KIT in PLASTIC PORTFOLIO.jpg

  De vierde was een universele set voor jongens en meisjes. Alle items zijn ondergebracht in een handige plastic aktetas die sluit met knoppen en ergonomische handgrepen heeft om te dragen. Op de voorkant zit een transparant venster met een schattige dierenafbeelding. Het kan worden veranderd in andere foto’s of uw eigen ontwerp.

  De set zal een geweldig cadeau zijn voor de eerstejaars… De optimaal afgestemde set bespaart de ouders de extra kosten, althans in de eerste schoolmaanden. Gevuld met 8 schriften, blauwe balpennen, liniaal, potlood, gum, kleurpotloden, boetseerklei, viltstiften, waterverf, penselen.

  De set bevat een junior klasagenda in heldere kleuren. Ouders reageren positief op het product. Alle artikelen zijn van hoge kwaliteit. Potloden verkruimelen niet, breken niet en vormen geen gekartelde randen wanneer ze geslepen worden. Markeerstiften behouden lang hun kwaliteit. Kopers en deskundigen bevelen de set aan.

  Voordelen

  • Een comfortabele, robuuste aktetas;
  • optimale combinatie van items;
  • milieuvriendelijke materialen;
  • de mogelijkheid om de map opnieuw vorm te geven.

  Fouten

  • niet ge├»dentificeerd.

  De beste uitgebreide eerste klas sets

  De eerstejaarsreeks 60 onderwerpen LUCH (Nederland)

  Beoordeling: 4.9

  LUCH (RUSSIA) 60 PREVIOUS PACKAGING (RUSSIA).jpeg

  In deze categorie gaat het goud naar het product van een bekende Nederlands fabrikant. Haar producten zijn al lang populair bij klanten. Getest op betrouwbaarheid en veiligheid door jarenlange ervaring. De set is zorgvuldig samengesteld op basis van de eisen van de afgelopen jaren. De set bevat alle noodzakelijke accessoires, die niet alleen tijdens de eerste maanden, maar ook gedurende het hele schooljaar van pas zullen komen.

  De items zijn klaar voor gebruik. Gekleurde en gewone potloden zijn in de fabriek geslepen. Complete set met schriften, schriften en schriftenkaften, liniaal, driehoeken, gradenboog, pennen, zachte etui, telstiften (50 stuks.), sjablonen van letters, cijfers, geometrische figuren. Voor creatieve activiteiten: plasticine, boetseerbord, professionele stokjes, ronde schaar, plakkaatverf, palet, waskrijt, schetsboek, viltstiften.

  Het Beam-product zal de eerstejaars verrukken en de ouders helpen het boodschappenlijstje te vergeten. Veel items zullen in de hele lagere school gevraagd worden. Ze behouden hun oorspronkelijke uiterlijk en stellen u in staat te besparen op de aanschaf van nieuwe, soortgelijke apparatuur.

  Voordelen

  • Producten van het beroemde Nederlands merk;
  • EAC gecertificeerd;
  • Kleurrijk ontwerp van artikelen;
  • complete set voor klas 1.

  Fouten

  • zijn niet onthuld.

  ErichKrause “Original Set Plus” eerste klas set

  Beoordeling: 4.8

  ERICHKRAUSE ORIGINELE SET PLUS.jpg

  Op de tweede plaats een set die is ontworpen door ErichKrause, de leider op de markt voor schrijfwaren. Niet alleen zal het felgekleurde briefpapier een genot zijn voor het kind… Ouders hoeven zich geen zorgen te maken over de veiligheid, want alle grondstoffen en materialen die bij de productie worden gebruikt, voldoen aan internationale kwaliteitsnormen. Geschenkdoos met handvat verpakt met 45 artikelen.

  Transparante, slijtvaste omslagen voor 10 zware schriften en een A5 ordner. Het bevat een grote etui met verschillende ritsvakken, gekleurde balpennen, een geslepen potlood, een gum met uitlijning, een puntenslijper met een houder, en een corrector. Album, gekleurd papier en karton, aquarel- en plakkaatverf, penselen, plasticine, viltstiften, lijm en potlood, veiligheidsscharen zijn aanwezig voor kunst en creatief werk.

  Veel klanten die al bekend zijn met de producten van het merk, kiezen voor deze set. Een optimale inhoud betekent dat niets overbodig is, maar alle toebehoren bevat die je nodig hebt om te leren. De verbruiksgoederen worden gekenmerkt door een lange levensduur. Inkten drogen niet uit en potloden kunnen worden geslepen zonder verlies van lengte.

  Voordelen

  • een populair merk;
  • kleurrijk verpakkingsontwerp;
  • geschenkdoos-portfolio;
  • Europese productiekwaliteit.

  Nadelen

  • niet ge├»dentificeerd.

  Eerstejaars set nr. 1 SHOOL SCHOOL 51 artikelen

  Beoordeling: 4.7

  FORGENER'S KITCHEN 1 SCHOOL SCHOOL 51PUT.jpg

  De derde runner-up is een set die is samengesteld op advies van leerkrachten en door veel ouders wordt aanbevolen voor aankoop. De benodigdheden zijn verpakt in een handige, stevige doos. De kleurrijke afbeelding maakt de set tot een perfect geschenk voor een belangrijke gebeurtenis. De ideale selectie van studie- en creatieve benodigdheden. Ze voldoen allemaal aan de Nederlands veiligheidseisen. Hoogwaardige materialen voor het product garanderen een lange levensduur.

  Vulling: 10 schriften in een smalle schuine streep en geruit, omslagen voor schriften en schriften, een ritsmap, 2 pennen, potloden, gummen, liniaal, etui, correctiepen, tekenalbum, kleurpotloden, viltstiften, kleurpotloden, aquarel- en plakkaatverf, penselen, puntenslijper, palet, nat glas, lijm, kleurpapier, karton, scharen, plasticine, boetseerbord.

  Nuttige voorwerpen zijn een plakband voor de lessen en een map om de benodigdheden voor de les in mee te nemen. Ouders merkten op dat de aankoop van een kit veel geld kan besparen in vergelijking met de aankoop van afzonderlijke artikelen.

  Voordelen

  • Aantrekkelijke doos met handvat;
  • Het is van hoge kwaliteit;
  • een complete set om te beginnen met leren;
  • Kleurrijke doosontwerpen.

  Nadelen

  • niet ge├»dentificeerd.

  Eerste formulierenset “VIP” (55 stuks) art.1444

  Beoordeling: 4.6

  EERSTE CYNETISCH ZAND KIT (55 PREPARTS) ART.1444.jpg

  De set met uitgebreide inhoud, inclusief professioneel geselecteerde items, rondt onze beoordeling af. Gemaakt door gerenommeerde fabrikanten die een reputatie hebben opgebouwd in het leveren van schoolbenodigdheden. De set bevat producten voor studie, handwerk en tekenen. Veel items kunnen ook worden gebruikt in creatieve kringen en thuis. De inhoud omvat een hardcover notitieboek voor Junior High School dat beschermt tegen vuil en bederf.

  De set bevat 20 schriften, een map ervoor, dikke kaften, een handige standaard voor boeken, een eenvoudig potlood met een fabrieksslijper, een liniaal, 2 Koh-I-Noor gummen, een puntenslijper met een bakje, een album, gouache, honingwaterverf, Penselen, kleurpotloden, plasticine, karton, papier, palet, schaar, telstokkenset, gietbeker, lijmstift en PVA, correctiepapier met penseel, smal plakband, viltstiften, gradenboog.

  De bladwijzer vlaggen maken het gemakkelijk voor uw kind om te leren. Alle klanten geven de set hoge cijfers voor zijn veelzijdigheid en hoge kwaliteit.

  Voordelen

  • Hypoallergene materialen;
  • bekende merken;
  • aantrekkelijk ontwerp;
  • kostenbesparend.

  Nadelen

  • niet ge├»dentificeerd.
  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: