10 beste makelaars in Chelyabinsk

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, het is geen reclame en dient niet als leidraad voor aankoop. Voor de aankoop moet u een specialist raadplegen.

Er is een grote vraag naar appartementen en huizen op de huizenmarkt in Tsjeljabinsk. Om ervoor te zorgen dat de transactie juridisch duidelijk is, wenden bewoners zich tot makelaars die gespecialiseerd zijn in het kopen en verkopen van huizen. De beste bedrijven worden gepresenteerd in onze beoordeling. Ze hebben een uitgebreide database van eigendommen en bieden een hoog niveau van dienstverlening.

Top Makelaarskantoren Chelyabinsk

Nominatie Locatie: Naam Beoordeling
Beste makelaars in Chelyabinsk 1 Etozhi 5.0
2 Kompanion 4.9
3 Forum 4.8
4 Dan-Invest 4.7
5 Belegger 4.6
6 Alpha 4.5
7 SUE KZHSI 4.4
8 RealtStroycom 4.3
9 Famian 4.2
10 IBC-Real Estate 4.1

Etazhi

Beoordeling: 5.0

Vloeren

Het agentschap Etazhi staat bekend om zijn 20 jaar ervaring op de vastgoedmarkt. De belangrijkste makelaarsdiensten – kopen, verkopen, huren, taxeren. Het centrum is gekozen vanwege het gratis advies, de gemakkelijke service, de grondige selectie van eigendommen en de controle van hun wettelijke goedkeuring.

Bij verlies van eigendom zal het centrum het geld van de klant teruggeven. Als er een geschil ontstaat, zullen agenten en advocaten zijn belangen gratis beschermen.

Het bedrijf heeft een gebruiksvriendelijke mobiele app ontwikkeld om de beste aanbiedingen bij te houden. Online hypotheek calculator en hypotheek aanvraag beschikbaar. Tot de voordelen van de onderneming behoren ook de kortingen van de partners. Na de transactie ontvangt de klant een klantenkaart en kan hij profiteren van aanbiedingen.

Volgens het bedrijf is 96% van de klanten tevreden over de diensten van Etazhi. Agenten worden geprezen als attente en deskundige professionals. Adres: Chelyabinsk, ul. Truda Street, 160. Telefoon: 88005102510.

Kompanion

Beoordeling: 4.9

Metgezel

De belangrijkste redenen om voor Kompanion te kiezen zijn betaalbare prijzen, volledige juridische ondersteuning, verzekerde beroepsaansprakelijkheid en de grootste vastgoeddatabank. De websitecatalogus van het bedrijf bevat appartementen in het premium-, business- en economy-segment. Bedrijf biedt meer dan 1500 eigendommen aan op de secundaire vastgoedmarkt. De juiste optie boeken voor de verkoop van uw appartement. De hypotheek kan geregeld worden zonder aanbetaling.

Inwoners van Tsjeljabinsk kunnen hier terecht voor onroerend goed en juridische diensten, interregionale deals, leningen en hypotheken. Als leider van de beoordeling helpt “Kompanion” om goederen met korting te kopen. Restaurants, bars en autodiensten nemen ook deel aan het bonusprogramma. Afgaande op de feedback duurt het soms lang om het juiste object te vinden. Voor het overige zijn er geen ernstige punten van kritiek. Adres: Chelyabinsk, ul. Truda, 156. Tel: 88005004141.

Forum

Beoordeling: 4.8

Forum

Op de derde plaats staat vastgoedcentrum “Forum”. Dit is het grootste bedrijf, dat alom bekend is in de vastgoedmarkt. Veel ondernemers prijzen de prestaties van het bedrijf. Het centrum is door het zakenblad Delovoy Kvartal in de top 3 geplaatst. De activiteit van de organisatie is gebaseerd op een individuele benadering, veiligheid en transparantie van alle stadia van de transactie.

Forum was een van de eerste bedrijven die online transacties afhandelde. Klanten van bedrijven kunnen nu op afstand diensten bestellen en betalen. Virtuele voorstellingen en videorondleidingen van de eigendommen zijn beschikbaar. De documentatie wordt in elektronische vorm verstrekt. De juridische ondersteuning van de transactie wordt op afstand uitgevoerd. Online makelaarsdienst is overal ter wereld toegankelijk.

De beoordelingen over “Forum” zijn overwegend positief. Geprezen voor het vriendelijke en behulpzame personeel dat zelfs complexe zaken behandelt. Adres: Chelyabinsk, Molodogvardeley Street, 53, kantoor. 315. Telefoon: +73512474022.

Dan-Invest

Beoordeling: 4.7

Dan-Invest

Het grootste aantal filialen in Tsjeljabinsk bij het agentschap Dan-Invest. Kantoren zijn gevestigd in verschillende gebieden van de stad. Het bedrijf biedt een breed scala aan onroerend goed diensten voor residentiële flats en commercieel onroerend goed. Dankzij een grote database kunt u gemakkelijk het object vinden dat u wilt kopen of huren. Er zijn aanbiedingen van ontwikkelaars op de secundaire markt. “Dan-Invest werkt samen met toonaangevende banken, zodat het agentschap hypotheken aanbiedt tegen een verlaagd tarief. Dankzij gunstige voorwaarden kunt u de kosten van de diensten van de makelaar terugverdienen.

De professionals hebben alle nodige certificaten. Ze zijn competent en bekwaam op hun gebied. Er zijn klachten over individuele werknemers. We hebben een handige website met kwaliteitsfoto’s en gedetailleerde informatie. Dankzij de begrijpelijke interface kunt u snel het benodigde object vinden. Filter omvat keuze van gebied, grootte, prijs en aantal kamers. Adres: Chelyabinsk, pr. 107a, Komsomolsky st. 501. Tel: +73512460444.

Belegger

Beoordeling: 4.6

Belegger

De diensten die door Investor Agency worden aangeboden zijn onder andere dringende opkoop van flats, investeringen in onroerend goed, uitwisseling van flats, verkoop en aankoop van woningen, ondersteuning bij transacties, taxatie van onroerend goed. Dankzij de opgebouwde basis lossen makelaars alle problemen snel op. Ze controleren het eigendom op huurders en lasten. Partnerrelatie met banken waardoor u een hypotheek tegen lage rente kunt krijgen.

Uitkoop in slechts 3 dagen. Het bedrag voor de verkochte woning kan worden ontvangen bij de registratie van de transactie. De kosten van huisvesting zullen met 5-10% van de marktprijs dalen.

Niet alle agenten zijn even goed. Er zijn negatieve opmerkingen over specifieke werknemers. Het management reageert niet op klachten van klanten. Zoekfilter op de dienst van het bedrijf is niet de handigste. Adres: Chelyabinsk, ul. 74 Molodogvardeyshev Straat. Telefoon: +7351774444.

Alpha

Beoordeling: 4.5

Alfa

Blijft de waardering voor makelaarskantoor Alfa. Sterk ontwikkelend bedrijf is lid van Nederlands Gilde van Makelaars. De onderneming garandeert de veiligheid van de transacties. Al haar aansprakelijkheid is verzekerd. Deskundigen “Alpha” hebben een brede praktijk in het opstellen van documenten voor diverse onroerend goed transacties en een krachtige juridische basis.

Bij aankoop van een woning van 3 miljoen roebel of meer krijgen klanten een gratis hypotheek. Op een site van het bedrijf werkt platte schatting online. Een speciale calculator kan de geschatte marktprijs vanaf vandaag berekenen.

Volgens opmerkingen van klanten wordt de verkoop van flats soms vertraagd. Volgens Alfa-makelaars komt dit door te dure woningen, die de eigenaren niet willen laten vallen. Dus we moeten of de prijs veranderen of wachten op een koper… Adres: Chelyabinsk, ul. Kosareva straat 56. Telefoon: +73512362288.

SJU KZHSI

Beoordeling: 4.4

SJU KZHSI

Een van de belangrijkste gebieden van SZHWCI is huren met koopoptie. De belangrijkste projecten van het bedrijf: Appartement. “Bely hutor, 50 micr. “Parkovy, P. “Lebyazhye”, p. “Yuzhny en. “Skylarki. Door contact op te nemen met de verkoopafdeling, kunt u aantrekkelijke aanbiedingen krijgen om appartementen in monolithische huizen comfortklasse te kopen. Ze zijn gemaakt van moderne panelen die warm en betrouwbaar zijn.

Inwoners van Chelyabinsk kunnen profiteren van aantrekkelijke verkoopacties. Contante korting 1%, nabestaanden korting 3%. Het bedrijf biedt speciale voorwaarden van VSK verzekering en vlakke inruil. Op een site is het toegankelijk handig zoeken van het object op het gebied, de prijs en het type van het huis. Geen enkele flat in de wijken is goedkoper dan 3 miljoen. Adres: Chelyabinsk, Sqa MOPRa, 8A. Telefoon: +73512456060.

RealtStroycom

Beoordeling: 4.3

RealtStroycom

Real Estate Agency RealtStroycom 20 jaar werk hebben geholpen bij het vinden van een nieuwe flat 100000 inwoners van Chelyabinsk. Het bedrijf werkt actief aan bouwprojecten. Tegenwoordig biedt het bedrijf een breed scala aan appartementen in nieuwbouw.

Populariteit LCD Yaroslavsky, gelegen in een ecologisch schoon gebied. Het is een ideaal complex voor gezinnen met kinderen. In de buurt zijn scholen en kleuterscholen, sport- en danslessen, winkels, cafés, apotheken en een stadion. Appartementen met een oppervlakte tot 87 m². . Wooncomplexen “Gagarin Residence”, “Parus”, “L-town” zijn niet minder populair. Het agentschap biedt ook de aan- of verkoop van parkeerplaatsen, handelspanden, tuinen, grondstukken en kamers aan.

Tot de voordelen behoren een ruim aanbod voor elk budget, een aangenaam bedrijfsbureau, vriendelijk personeel. Er zijn enkele klachten over het werk van Realt-Stroycom, een projectontwikkelaar. In een flat met afwerking moet u een bepaald bedrag investeren om goedkope ramen te vervangen en andere kleine problemen op te lossen. Adres: Chelyabinsk, ul. Adres: 1 Geroya Yakovleva Street, Chelyabinsk. Tel.: +73517319999.

Famian

Beoordeling: 4.2

Famian

Het eerste kantoor van agentschap “Famian” werd in 2009 geopend in Chelyabinsk. Tegenwoordig neemt het bedrijf actief deel aan openbare evenementen, werkt het samen met grote vastgoedontwikkelaars uit verschillende steden en leidt het gekwalificeerde vastgoedprofessionals op. Aan diensten van klanten een ruime keuze van objecten van de gecontroleerde SK, flats tegen redelijke prijzen, acties, kortingen en termijnen.

Mensen komen hier om een landhuis te kopen of te verkopen, om een hypotheek te nemen op elk soort eigendom… Het bureau verzamelt alle benodigde papieren, stelt een overeenkomst op en controleert de documenten. Makelaars begeleiden de klant naar de registratieautoriteiten, geven juridisch advies.

Het prijsniveau bij Famian verschilt niet veel van de concurrentie. Negatieve commentaren op het internet zijn tijdrovend. Wij hopen dat de werkelijke beoordelingen en oprechte dank aan agenten echte meningen van klanten zijn. Adres: Chelyabinsk, ul. 88, Broeders Kashirinykh Straat. telefoon: 281-55-50.

IBC-Real Estate

Beoordeling: 4.1

IBC-Real Estate

De laatste regel in de beoordeling werd gegeven aan “IBC-real estate”.Het bedrijf werd opgericht in 2005. Haar strategie is gericht op residentieel en commercieel vastgoed en investeringsprojecten. Het personeel bestaat uit hooggekwalificeerde professionals die streven naar een efficiënte uitvoering van de diensten.

Op de website van het agentschap vindt u geweldige aanbiedingen in de wijken “Park”, “Lake”, Residential Complex “Vidniy”. “IBC-Real Estate” biedt aan om een woninghypotheek te krijgen bij de banken VTB en Sberbank. Klanten kunnen rekenen op gereduceerde tarieven, kortere verwerkingstijden. Het bedrijf houdt zich gemakkelijk bezig met de uitvoering van mkapitaal en huisvestingscertificaten.

Wij raden u aan de contractvoorwaarden van de diensten van IBC Real Estate aandachtig te lezen en vragen te stellen. Negatieve beoordelingen van klanten houden verband met misverstanden over clausules en conflictsituaties tussen klanten en makelaars. Sommige managers gebruiken opruiende taal en zijn overdreven emotioneel. Adres: Chelyabinsk, ul.Engelsa, 65. Telefoon: +7351777555.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: