10 beste vitamines tijdens het 2e trimester voor zwangere vrouwen

*Editor’s review van de beste. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief en vormt geen reclame of koopaanbeveling. Overleg met een gezondheidsdeskundige is essentieel alvorens te kopen.

De meeste zwangere vrouwen houden vooral van het tweede trimester. Op dat moment nemen de toxicose, de vermoeidheid en de moeheid meestal af. De aanstaande moeder krijgt haar eetlust en energie terug. In dit stadium adviseren gynaecologen een gezond dieet, veel beweging buitenshuis en een goede nachtrust. Een groeiende baby heeft steeds meer voedingsstoffen en microvoedingsstoffen uit het lichaam van de moeder nodig.

De moeder-baby combinatie wordt gedomineerd door de foetus. De baby krijgt alles wat hij nodig heeft, zelfs als de moeder slechts een minimum hieraan overhoudt. Maar voor een gezonde zwangerschap en een veilige bevalling is de gezondheid van de vrouw niet minder belangrijk. Met dit in gedachten raden deskundigen aan een multivitamine te nemen in het tweede trimester van de zwangerschap. Maar een volledig vitaminemenu mag niet worden vervangen door apothekersvitaminen.

Welke vitaminen zijn bijzonder essentieel

Met het begin van het tweede trimester neemt de inname van ijzer toe, essentieel voor de processen van hematopoƫse en zuurstoftoevoer voor de baby. De hoeveelheid rode bloedcellen in het bloed van de moeder is op dat moment licht verminderd. Het kan bloedarmoede veroorzaken, zelfs als de zwangere vrouw een zeer evenwichtig menu heeft. Ze zal een extra inname van ijzer nodig hebben. En om de opname ervan te maximaliseren is het belangrijk om de helpende elementen toe te voegen: vitamine C, B-vitaminen, foliumzuur, jodium.

Invloed van afzonderlijke micronutriƫnten op de lichaamsprocessen van moeder en kind:

 1. Vitamine A. Goede voeding is van vitaal belang voor de intra-uteriene ontwikkeling van het skelet, de groei van de botten, de ontwikkeling van het oog en de huid van de baby.
 2. Vitamine E.Is direct betrokken bij de ontwikkeling en groei van de foetus, en beschermt het lichaam van zwangere vrouwen tegen de ontwikkeling van hypertensie.
 3. Vitamine C. De belangrijkste antioxidant en immunostimulant die nodig is in het tweede trimester. Versterkt de vaatwanden, helpt de placenta goed te functioneren, vermindert het risico op een vroegtijdige bevalling.
 4. Foliumzuur. In voldoende hoeveelheden nodig voor de vorming van een uitgebreid vasculair netwerk in de placenta. Beschermt tegen eclampsie bij zwangere vrouwen en mogelijke foetale misvormingen.
 5. Jodium. BeĆÆnvloedt de productie van jodiumhoudende hormonen. Een tekort kan later de intelligentie en het leervermogen van de baby aantasten.
 6. Calcium. Basisbouwstof voor botweefsel, zonder welke de normale vorming van het skelet van een baby onmogelijk is. Het gebit en de nagels van een vrouw kunnen aanzienlijk lijden als ze er een tekort aan heeft.
 7. Magnesium.Essentieel voor zwangere vrouwen om nachtelijke krampen en rugpijn te voorkomen. Essentieel voor het normaliseren van de werking van het zenuwstelsel en een goede maag-darmfunctie bij aanstaande moeders.

Als er in het tweede trimester een gebrek is aan basisvoedingsstoffen bij zwangere vrouwen, kan dit een aantal complicaties veroorzaken en de groei van de foetus nadelig beĆÆnvloeden, de vorming van zijn functies en systemen verstoren, waaronder het zenuwstelsel, het endocriene stelsel en de spijsvertering.

Dagelijkse hoeveelheid micronutriƫnten in het tweede trimester

Volgens de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie moet een vrouw in het tweede trimester de volgende hoeveelheden micronutriƫnten binnenkrijgen:

Micronutriƫnten

Gemiddeld dagtarief

Vitamine A (retinol)

1000 Āµg (ongeveer 3600 IE)

Vitamine E (tocoferol)

17 mg

Vitamine B1 (thiamine)

1,7 mg

Vitamine B2 (riboflavine)

2.0 mg

Vitamine B3 (PP of niacine)

22 mg

Vitamine B5 (pantotheenzuur)

6.0 mg

Vitamine B6 (pyridoxine)

2,3 mg

Vitamine B9 (foliumzuur)

400-600 mcg

Vitamine C (ascorbinezuur)

100 mg

Vitamine D (calciferol)

12,5 Āµg (500 IE)

Iron

30-60 mg

Zink

15 mg

Jodium

220 Āµg

Calcium

1500-2000 mg

Magnesium

450mg

Fosfor

1000 mg

Zwangerschapssupplementen bevatten ook ongeveer 5 mg luteĆÆne, dat goed is voor het gezichtsvermogen van de moeder en de baby. Bij de keuze van preparaten en supplementen met vitaminen en mineralen voor zwangere vrouwen in het tweede trimester is het belangrijk te letten op de concentratie van micronutriĆ«nten in de tabel. De beste remedies volgens reviews van verloskundig-gynaecologen en zwangere vrouwen bekijken we in dit overzicht.

Ranglijst van de beste vitamines in het 2e trimester voor zwangere vrouwen

Nominatie Voeding productnaam prijs
De beste geĆÆmporteerde vitaminen voor zwangere vrouwen in het 2e trimester 1 Femibion Natalker 2 966ā‚¬
2 Vitrum Prenatal Forte 860ā‚¬
3 Elevit Pronatal 686ā‚¬
4 MegaFood Zwangerschapsvitaminen Baby Me 2 4 250ā‚¬
5 Zahler PreNatal Total One 4 390ā‚¬
6 ainStrong Prenataal Complex 2 950ā‚¬
7 21st Century PreNatal 616ā‚¬
De beste Nederlands vitaminen voor zwangere vrouwen in het 2e trimester 1 Complivit Trimesterum 2 trimester 250ā‚¬
2 Alfabet Mama Gezondheid 280ā‚¬
3 Fortevit voor zwangere vrouwen A tot zink 250ā‚¬

De beste geĆÆmporteerde vitaminen voor zwangere vrouwen in het 2e trimester

Verschillende farmaceutische bedrijven zijn gespecialiseerd in vitamines voor zwangere vrouwen. Preparaten en supplementen van Duitse en Amerikaanse fabrikanten zijn populair bij verloskundigen-gynaecologen en aanstaande moeders. Sommige daarvan kunnen in elke apotheek in de buurt van uw huis worden gekocht, terwijl andere online moeten worden besteld.

Femibion Natalker 2

Beoordeling: 4.9

Femibion Natalker 2

Het Duitse voedingssupplement Femibion Natalker 2 bevat: foliumzuur, methafolin, 10 essentiĆ«le vitaminen, jodium en omega-3 PUFA’s (docosahexaeenzuur uit visolie). Deze laatste component is bijzonder belangrijk voor de foetus om een normale hersen- en visuele orgaanvorming te ontwikkelen. Dit supplement is bedoeld voor zwangere vrouwen vanaf het tweede trimester en kan worden gebruikt tot het einde van de borstvoeding.

De werkzame bestanddelen in Femibion zijn verdeeld in tabletten (zachtroze) en zachte capsules (helder, geel). Ze zijn amandelvormig, bol. Ze zijn vrij groot, maar veroorzaken geen ongemak bij het inslikken. Elke blister bevat 6 pillen en 6 capsules. Eenmaal daags 1 tablet van elke vorm van Femibion 2 is aangewezen. Aanbevolen in te nemen met voedsel of direct na de maaltijd.

Vrouwen die Femibion Natalcare 2 innamen in het 2e trimester van de zwangerschap melden dat zij zich goed voelden. Ze hebben geen last van ernstige haaruitval, losse nagels of een droge huid. De vitaminen hielpen hen hun lichaam aantrekkelijk te houden tijdens de zwangerschap. De formule heeft een opmerkelijke immuniteitsversterker voor aanstaande moeders. Het foliumzuur-, jodium- en DHA-gehalte is voor velen bevredigend, maar het gebrek aan ijzer, calcium en magnesium maakt sommige vrouwen verdrietig.

Voordelen

 • Goed foliumzuur en DHA gehalte;
 • makkelijk te slikken vitamines;
 • Het moet Ć©Ć©n keer per dag worden ingenomen;
 • versterkt het immuunsysteem;
 • Verbetert het algemeen welzijn;
 • Voorkomt haaruitval, splijtende nagels.

Nadelen

 • Geen calcium, ijzer, magnesium.

Vitrum Prenatal Forte

Beoordeling: 4.8

VITRUM PRENATAL FORTE

Vitrum Prenatal Forte wordt geproduceerd door het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Unifarm. De samenstelling omvat: 13 vitaminen en 10 mineralen. Het bevat 800 Āµg foliumzuur, 60 mg ijzer en 150 Āµg jodium. Het gehalte aan calcium (200 mg) en magnesium (25 mg) is echter onvoldoende. Ook zijn sommige mensen verward door het totaal hoge gehalte aan retinoĆÆden in dit complex.

De capsulevormige Vitrum Prenatal Forte tabletten zijn lichtgrijs van kleur. Ze zijn vrij groot en voor sommige mensen niet gemakkelijk in te slikken. De vitamine zit in een plastic flesje. De fabrikant heeft een deksel aangebracht om te voorkomen dat de verpakking door kinderen kan worden geopend. Aanbevolen wordt om elke dag 1 tablet in te nemen. De beste tijd om de vitaminen in te nemen is na de ochtendmaaltijd, met een half glas water.

Aanstaande moeders geven goed commentaar op Vitrum Prenatal Forte. Ze vinden het fijn dat deze vitaminen hen een verkwikkend en energiek gevoel geven. Dit product zorgt voor goede testresultaten in het tweede trimester. Meestal goed verdragen. Veroorzaakt geen misselijkheid of andere gastro-intestinale ongemakken, tenzij op een lege maag ingenomen. Aanstaande moeders melden dat hun nagels sterker worden en haaruitval minder is wanneer ze deze vitamines nemen.

Voordelen

 • Hoog gehalte aan foliumzuur en ijzer;
 • De flacon is beveiligd tegen gemakkelijk openen door kinderen;
 • De receptie 1 keer per dag;
 • geeft vitaliteit en kracht;
 • verhoogt hemoglobine;
 • maakt de nagels sterk;
 • Beschermt het haar tegen vroegtijdige haaruitval.

Nadelen

 • Laag in calcium en magnesium;
 • Grote tabletten.

Elevit Pronatal

Beoordeling: 4.7

Elevit Pronatal

Duits farmaceutisch bedrijf Bayer lanceert Elevit Pronatal. Het bevat: 12 vitaminen, waaronder 800 microgram foliumzuur, en 7 mineralen en sporenelementen. Het ijzergehalte is hoog – 60 mg, calcium (125 mg) en magnesium (100 mg) is laag, en jodium ontbreekt volledig. Toch vinden verloskundigen en gynaecologen dit medicijn populair en schrijven ze het vaak voor aan hun patiĆ«nten.

Elevit Pronatal is een langwerpige, geelgrijs omhulde tablet. Ze zijn aan beide zijden bol en hebben een verdeler. Vitamines in blisterverpakking. Zwangere vrouwen in het 2e trimester nemen 1 per dag bij de maaltijd, gevolgd door een kleine hoeveelheid water. Wees er bij gebruik van dit product op voorbereid dat de urine citroenkleurig wordt en de ontlasting zwart (door het ijzergehalte).

Nieuwe moeders vertellen dat Elevit Pronatal hen uitstekend ondersteunde tijdens de zwangerschap. Ze melden dat ze zich de hele dag verkwikt voelen door de vitamine. Ze hadden een stabiele emotionele toestand en een verhoogde weerstand tegen verkoudheid. De tolerantie van deze vitaminen is niet slecht, maar ze veroorzaken hoofdpijn en allergische huiduitslag bij sommige zwangere vrouwen.

Voordelen van

 • hoog foliumzuur- en ijzergehalte;
 • hebben de tabletten een scheidingsrisico;
 • Het verhoogt de vitaliteit en levenskracht;
 • versterkt het immuunsysteem;
 • Verbetert het emotionele welzijn.

Nadelen

 • gebrek aan jodium in de formule;
 • Kan hoofdpijn en allergische uitslag veroorzaken.

MegaFood Zwangerschapsvitaminen Baby Me 2

beoordeling: 4.6

MEGAFOOD PRENATALE VITAMINES BABY ME 2

Amerikaans merk MegaFood produceert Baby Me 2 zwangerschapscomplex. Dit voedingssupplement bevat: 14 vitaminen, waaronder foliumzuur uit broccoli – 600 microgram, en 9 mineralen (jodium – 150 microgram, ijzer – 18 mg). Houd er rekening mee dat het product geen magnesium of calcium bevat. MegaFood Baby Me 2 onderscheidt zich door een speciale productietechniek. Het proces maakt gebruik van 100% natuurlijke ingrediĆ«nten. Alle vitaminen zijn in actieve vorm.

Baby Me 2 is een grote (2 cm lang), ovale, dubbelzijdige, bolle tabletten. Ze hebben een zandkleur met veel vlekken en een nogal eigenaardig aroma en zure smaak. Ze zijn verpakt in donkere glazen flesjes in hoeveelheden van 60 of 120 stuks. Zwangere vrouwen in het 2e trimester wordt aangeraden 2 tabletten per dag te nemen. Bij voorkeur genomen in de ochtend. Kan zelfs op een lege maag worden ingenomen.

Vrouwen melden dat ze meer energie hebben, hun hemoglobine is gestegen, hun stemming is verbeterd, hun prikkelbaarheid en tandgevoeligheid zijn afgenomen. Ze helpen aanstaande moeders haaruitval te stoppen, de teint te verbeteren en een schilferige huid te voorkomen. Het supplement wordt goed verdragen. Het veroorzaakt geen misselijkheid of brandend maagzuur, zelfs niet op een lege maag.

Voordelen

 • vitaminen in actieve vorm;
 • 100% natuurlijke samenstelling;
 • kan worden genomen op een lege maag;
 • Geeft een boost van energie en vitaliteit;
 • Verbetert de stemming;
 • vermindert haaruitval.

Nadelen

 • vitaminen met een zure smaak.

Zahler Prenatale Zorg Total One

Beoordeling: 4.5

ZAHLER PRENATAL REMEDY TOTAL ONE

Amerikaanse fabrikant Zahler lanceert Total One Prenatal Remedy. De formule bevat: 12 vitaminen (foliumzuur – 800 microgram), 10 mineralen. Jodium uit kelp bevat 75 microgram, ijzer in de vorm van bisglycinaat-chelaat – 30 mg, maar calcium (25 mg) en magnesium (12,5 mg) zijn niet voldoende, dus moeten ze apart worden ingenomen. Het is ook raadzaam om extra jodium in te nemen.

Total One prenataal product wordt geleverd in een standaard capsuleformaat. Ze kunnen zonder problemen worden ingeslikt. De schelp is transparant en de inhoud is wit met vlekken van. Verkocht in 60 of 120 plastic flesjes. 1 capsule per dag. Best genomen tijdens het ontbijt. Ze zijn meestal goed geschikt voor zwangere vrouwen, maar sommigen hebben geklaagd over allergische uitslag.

Zwangere vrouwen die dit supplement in hun 2e trimester namen, zeggen dat ze zich er erg goed bij voelden. Met deze vitaminen waren ze veel minder moe, sliepen ze ’s nachts beter en waren ze stressbestendiger. Ook de resultaten van bloedonderzoeken bevielen hen in deze periode. Zahler Total One helpt haaruitval te verminderen, versterkt de nagelplaten en maakt de huid helderder.

Voordelen

 • Goed gehalte aan foliumzuur en ijzer;
 • De capsules zijn gemakkelijk in te slikken;
 • Elimineert het constante gevoel van vermoeidheid;
 • Het versterkt ook hun weerstand tegen stress;
 • Het verbetert de resultaten van bloedonderzoeken.

Nadelen

 • Laag in calcium en magnesium.

Zahler Total One prenataal complex

Beoordeling: 4.5

</div><p>ainStrong Prenatal Complex” src=”/images/producten-en-geneesmiddelen/32516666195121-8410.jpg” height=”400″ title=”<br />AinStrong prenataal complex</p><p>Het bedrijf <br />TotalStrong komt in een effectief Prenataal Complex, dat geweldig is voor zwangere vrouwen in hun tweede trimester. Dit supplement bevat 12 vitaminen (folaat – 800 mcg), 8 mineralen, en DHA (docosahexaeenzuur uit algenolie) – 350 mg. IJzer – 33 mg, jodium – 150 Āµg, magnesium – 60 mg, calcium – 300 mg.</p><p>Prenataal complex van <br />ainStrong is een set van roze tabletten (bevatten vitaminen en mineralen) en bruine capsules (bevatten DHA). Beide doseringsvormen zijn vrij groot, maar er is bijna geen probleem om ze in te slikken. Tabletten en capsules in een blisterverpakking. Je moet 1 van elk op een dag nemen. Het kan het beste ’s ochtends tijdens of vlak na het ontbijt worden ingenomen.</p><p>Uit de beoordelingen van zwangere vrouwen blijkt dat dit voedingssupplement uitstekend is voor hun welzijn. Ze krijgen een uitbarsting van energie en energie, de kwaliteit van hun slaap verbetert en hun stemming verbetert. Deze vitaminen zijn duidelijk immuunversterkend. Veel voorkomende verkoudheden en aandoeningen van de luchtwegen worden voorkomen of milder bij toekomstige moeders. Vrouwen houden ook van de conditie van hun haar en nagels. Dit supplement is meestal goed voor veel mensen, maar af en toe lokt het allergische reacties uit.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>Hoog foliumzuur- en ijzergehalte;</li><li>DHA van een vegetarische bron;</li><li>Het supplement veroorzaakt geen problemen bij inslikken;</li><li>Het geeft kracht en energie;</li><li>Verbetert de nachtrust;</li><li>De immuniteit wordt versterkt.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>Allergische huiduitslag mogelijk.</li></ul><h3>21st Century PreNatal</h3><p>Beoordeling: 4.5</p><div style=21st Century PreNatal

Het Amerikaanse merk 21st Century produceert een complex voor zwangere vrouwen in het 2e trimester – PreNatal. Dit supplement bevat: 10 vitaminen, calcium (200 mg), ijzer (28 mg) en zink (25 mg). Een duidelijk pluspunt van dit voedingssupplement is de aanwezigheid van 800 microgram foliumzuur, maar teleurstellend is wellicht het volledig ontbreken van magnesium en jodium, die aanvullend moeten worden ingenomen.

De prenatale tabletten van 21st Century zijn ovaal en aan beide zijden bol. Ze hebben een perzikkleurige schelp. Ze zijn tot 2 cm lang, maar door hun gestroomlijnde vorm kunnen ze zonder problemen worden ingeslikt. De vitaminen zitten in een plastic flesje met 60 eenheden. De dagelijkse dosis van dit complex voor zwangere vrouwen in het tweede trimester is 1 tablet. Het wordt ingenomen bij het ontbijt.

Aanstaande moeders delen dat ze een betere vitaliteit en geest hebben met dit complex. Het hemoglobinegehalte wordt verhoogd, de duizeligheid vermindert en er verschijnt een gezonde gloed. De structuur van haar en nagels tijdens de zwangerschap verbetert in het tweede trimester. De huid wordt vrijgemaakt van uitslag en stopt met schilferen.

Voordelen

 • goed foliumzuur- en ijzergehalte;
 • De vitaminen zijn niet moeilijk te slikken;
 • Verhoogt de vitaliteit;
 • Verbetert het mentale en emotionele welzijn;
 • Versterkt het immuunsysteem.

Nadelen

 • Geen jodium of magnesium.

Beste Nederlands vitaminen voor zwangere vrouwen in het 2e trimester

Binnenlandse geneesmiddelen en voedingssupplementen die geschikt zijn voor zwangere vrouwen in het tweede trimester zijn betaalbaarder, maar doen qua samenstelling en kwaliteit niet onder. Beproefde farmaceutische bedrijven Pharmstandard en Vneshtorg Pharma.

Complivit Trimestrum 2 trimester

Beoordeling: 4.9

COMPLIVIT TRIMESTER 2 TRIMESTER

Het Nederlands farmaceutische bedrijf Pharmstandard produceert het geneesmiddel Complivit Trimestrum 2 trimester. Het bevat: 12 vitaminen, 8 mineralen, liponzuur en luteĆÆne. Foliumzuur slechts 350 microgram, ijzer – 10 mg, magnesium – 15 mg, calcium – 40 mg, en jodium – 150 microgram. Hoewel al deze stoffen aanwezig zijn, zijn ze ver verwijderd van de gemiddelde dagelijkse behoefte van het lichaam van zwangere vrouwen in het 2e trimester.

Complivit Trimesterum is een ronde, biconvexe, witte, filmomhulde tablet. Verkrijgbaar in blisterverpakking. Een verpakking voor 30 dagen. Aanstaande moeders moeten dagelijks 1 tablet van deze vitaminen innemen, zonder ze te kauwen en 100-200 ml zuiver water drinken. Om misselijkheid te voorkomen moet het product onmiddellijk na de maaltijd worden ingenomen.

Ondanks het vrij lage gehalte aan essentiƫle voedingsstoffen in de samenstelling, spreken toekomstige moeders vol lof over dit complex. Zij merken op dat dit product hen kracht en energie geeft, die zij niet alleen bij het ontwaken, maar de hele dag door voelen. Complivit Trimesterum is een goede immuun booster. Zwangere vrouwen die het gebruiken worden zelden gediagnosticeerd met verkoudheid.

Voordelen van

 • Bevat de belangrijkste micronutriĆ«nten;
 • Het product is gemakkelijk in te slikken;
 • Een pakje gaat 30 dagen mee;
 • begrotingskosten;
 • Geeft een boost van energie;
 • Versterkt het immuunsysteem.

Nadelen

 • Laag in essentiĆ«le micronutriĆ«nten.

Alfabet Mama’s Gezondheid

Beoordeling: 4.8

Alfabet Mamino Health

Onder de Nederlands series van voedingssupplementen Alphabet is aanwezig complex Mamino zdorovie. Rijk aan 13 vitaminen, 11 mineralen en taurine. Dit supplement bevat 600 microgram foliumzuur, 20 mg ijzer, 150 microgram jodium, 50 mg magnesium en 250 mg calcium. De fabrikant combineert de bestanddelen in dit product op een slimme manier, waardoor ze beter worden opgenomen en de kans op allergische reacties afneemt.

Mama’s Health wordt, net als andere vitaminen onder de merknaam Alphabet, geleverd in een set tabletten van drie kleuren. Elk van hen bevat een andere reeks voedingsstoffen. De tabletten zijn rond en aan beide zijden bol, zodat ze gemakkelijk door te slikken zijn. Elke dag moeten zwangere vrouwen in het tweede trimester 3 tabletten innemen (1 van elke kleur). Tussen elke dosis moet u 4-6 uur wachten.

Aanstaande moeders melden dat ze het Alphabet voor zwangere vrouwen in het 2e trimester met plezier hebben ingenomen. Met het, voelden ze een rush van kracht, kracht gedurende de dag. Hun stemming wordt constant goed gehouden. Mensen die een baby dragen in het koude seizoen melden dat ze helemaal niet ziek zijn geworden. Veel mensen stoppen met het verliezen van hun haar of strepen op hun nagels, als gevolg van het vitaminesupplement.

Voordelen van

 • Een slimme scheiding van ingrediĆ«nten;
 • Makkelijk te slikken vitaminen;
 • versterkt het immuunsysteem;
 • Onderhoudt een goede psycho-emotionele toestand;
 • Het verbetert het uithoudingsvermogen van het lichaam;
 • Vermindert haaruitval, gespleten nagels.

Nadelen

 • Het magnesium- en calciumgehalte is laag.

Fortevit voor zwangere vrouwen van A tot zink

Beoordeling: 4.7

FORTEVIT VOOR ZWANGERE VROUWEN VAN A TOT ZINK

Nederlands fabrikant Vneshtorg Pharma produceert een supplement voor zwangere vrouwen Fortevit van A tot zink. Dit supplement bevat: 12 vitaminen en 11 mineralen. In twee tabletten van dit supplement zitten 600 microgram foliumzuur, 300 mg calcium, 220 microgram jodium, 33 mg ijzer en 120 mg magnesium. Vitamine B9, jodium en ijzer zijn uitstekend, terwijl magnesium en kalium niet voldoen aan de gemiddelde dagelijkse normen.

Fortevit tabletten voor zwangere vrouwen zijn wit, rond, licht convex aan beide zijden. Verpakt in een blisterverpakking. Pillen kunnen zonder problemen worden doorgeslikt. Voor vrouwen in het tweede trimester is het aanbevolen om deze vitamines in te nemen per 2 stuks eenmaal per dag bij de maaltijd, weggespoeld met voldoende zuiver water. Bij inname op een lege maag kan misselijkheid optreden.

Van wat zwangere vrouwen ons vertellen, is Fortevit A tot Zink een geweldig alternatief voor duurdere geĆÆmporteerde tegenhangers. Vrouwen melden dat hun bloedtestresultaten altijd goed zijn geweest met dit supplement. Ze voelden zich de hele dag verkwikt. Ze waren niet slaperig, ze waren niet apathisch… Haar, nagels en huid worden ook niet gehinderd tot na de bevalling.

Voordelen

 • goed ontworpen samenstelling;
 • Hoog gehalte aan vitamine B9, ijzer en jodium;
 • tabletten zijn gemakkelijk in te slikken;
 • verhoogt hemoglobine;
 • Verbetert je stemming;
 • Geeft je uithoudingsvermogen.

Nadelen

 • Kan misselijkheid veroorzaken bij inname op een lege maag.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: