3 tips om op te warmen op een koude ochtend

De kou in de ochtend geeft ons een ongemakkelijk gevoel, maar dit kan gemakkelijk worden aangepakt door een paar elementaire regels te volgen. De kracht van apparaten en uitrusting benutten.

Helaas hebben we in dit deel van de wereld niet het hele jaar door zomers, en zelfs de warmere maanden kunnen behoorlijk kil zijn. Hoe blijf je warm op een koude ochtend en voel je je comfortabel, thuis of onderweg?? Er zijn verschillende manieren.

Houd de vloer warm. De overgang van onder het dekbed naar de echte wereld kan behoorlijk hard zijn… Om dit te voorkomen kunt u uw badjas of andere huiskleding naast u onder het dekbed leggen als u naar bed gaat, bijvoorbeeld onder uw voeten. De dingen zullen 's morgens aangenaam warm zijn, verwarmd door de warmte van uw lichaam, en u hoeft er niet eens voor op te staan.
En voor degenen die de ochtendkou haten, is er vloerverwarming met een programmeerbare thermostaat om u op te warmen tot een comfortabele temperatuur ( zelfs 30 graden! )

Hou je lichaam niet warm. Het lijkt er alleen op dat je je moet opwarmen onder een warme douche. Het is beter om een contrastbad te nemen en te eindigen met een koude douche. Dan zal het lichaam zelf warmte produceren.
En zorg ervoor dat je je kleren aan een warm handdoekenrek hangt voordat je gaat douchen – dan heb je heerlijk warm ondergoed.

Word warm met beweging. De eerste momenten van de kou buiten zijn psychologisch het meest uitdagend. Maar als je 's morgens in de koelte naar buiten gaat en je hebt het warm, zul je waarschijnlijk binnen vijf minuten druipen van het zweet Je beweegt rond, je bent actief aan het opwarmen. Het is beter zich wat lichter te kleden en warm te blijven bij spieractiviteit dan ziek te worden van oververhitting in de kou.
Bezorgd over de kou? Strijk de binnenkant van een trui, jas of zelfs een vest voordat je de deur uitgaat. En kleed je snel aan. De warmte zal genoeg zijn om uw Het contrast tussen de koude buitenlucht en de relatief warme binnenlucht.


Idee en foto van apartmenttherapy.com

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: