6 beste papiersnijders

*Editor’s top picks. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, het is geen reclame en dient niet als koopgids. Moet worden geraadpleegd vóór de aankoop.

Een onmisbare arm in het kantoor, de fotozaak en de drukkerij is de papiersnijder. Kan worden gebruikt voor het maken van de vereiste formaten, ronde hoeken, vormsneden. Het werk wordt snel en nauwkeurig uitgevoerd. Er is een breed scala van papiermachines op de markt thuis. Zij verschillen in grootte en gewicht, capaciteit en functionaliteit, ontwerp en kosten. Deskundigen van het tijdschrift Expertology raden potentiële kopers aan op verschillende punten te letten bij hun keuze.

Aanbevelingen

De papiersnijder heeft verschillende belangrijke technische parameters die de prestaties en de bruikbaarheid beïnvloeden.

Soort snijwerk. De prestaties van een papiersnijder hangen af van het soort snijden.

 1. Het sabelontwerp wordt veel gebruikt in kantoormodellen en fotostudio’s. Het snijhulpstuk is een lang, scherp elliptisch mes. Handig te bedienen, maar vereist speciale apparatuur voor het slijpen van het blad.
 2. Niet alleen rechte maar ook gebogen sneden zijn mogelijk met de schijf- of rolmodellen. Deze snijders worden gebruikt in kantoren, reclamebureaus, fotobureaus. Het snijgereedschap beweegt op een schuifbalk en werkt samen met een op de tafel gemonteerd tegenmes. Het nadeel van dit ontwerp is de doorbuiging van de snijbalk in de tijd. Geen probleem met het slijpen van de rollen.
 3. Guillotinesnijders worden meestal aangetroffen in drukkerijen waar grote hoeveelheden papier worden geproduceerd. De onderscheidende kenmerken van deze apparatuur zijn het zware gewicht en de indrukwekkende totale afmetingen. De guillotineconstructie maakt precieze rechte en schuine sneden mogelijk. De apparatuur wordt echter als ongevaarlijk beschouwd, zodat de bedieners de veiligheidsmaatregelen in acht moeten nemen.

Formaten. Wanneer u uw snijplotter kiest, moet u het te snijden papier op maat maken.

 1. De apparatuur met maximaal A3-formaat zal vrij omvangrijk en duur zijn. Dit model is onmisbaar voor het werken met tekeningen en posters.
 2. De meest voorkomende papiersoort is A4. Beschikbaar in kantoren, fotostudio’s, drukkerijen. Documenten, folders, tijdschriften worden op dit papier gedrukt.

Gemakkelijk om mee te werken. Verschillende accessoires helpen u om snel en nauwkeurig vellen papier, overtrekpapier of stof te snijden.

 1. De snijtafel moet worden voorzien van een rooster of liniaal om snel verschillende papierformaten te kunnen maken.
 2. De stopper helpt om een vel of stapel papier nauwkeurig te positioneren.
 3. Het papier wordt stevig vastgehouden door mechanische of automatische klemmen.

Onze keuze van de 6 beste papiersnijders. Deze modellen zijn met succes getest in kantoren, fotostudio’s en drukkerijen in ons land en kregen positieve feedback van de gebruikers.

6 beste papiersnijders

Nominatie Locatie Naam Waardering:
6 beste papiersnijders 1 B
  ros 450 V
5.0
2 Steiger M-3715 4.9
3 Fellowes Plasma (fs-54110) 4.8
4 AUBERG RS10 4.7
5 KW-TriO 13018 4.6
6 OfficeSpace CS312 4.5

B
  ros 450 V

Beoordeling: 5.0

B<ul></div><p>ros 450 V” src=”~images9261666197081-766-.jpg” height=”452″ title=”B</p><ul>ros 450 V”><p>Een serieuze drukmachine is de automatische snijmachine B</p><ul>ros 450 V. Zwaar model ontworpen voor dagelijks gebruik. De ontwikkelaars hebben een guillotine-ontwerp toegepast, dat een hoge precisie van snijden biedt. Experts hebben de productiviteit van de machine geprezen: één enkele slag van het mes snijdt 450 vellen met een dichtheid van 70 g/m². . De snijplotter wordt bediend via het numerieke toetsenbord. De fabrikant heeft zijn product uitgerust met een veiligheidssysteem op meerdere niveaus. Het bevat een schijfrem die zorgt voor een onmiddellijke stop van het blad. Het snijgereedschap kan vanuit elke positie worden omgekeerd. Bij het kiezen van een model moet rekening worden gehouden met een behoorlijke omvang (740x700x1010 mm) en een indrukwekkend gewicht (100 kg). Het wordt trouwens geleverd met een lade, die zowel een standaard is als een plaats om het papier op te bergen. De snijder wint in onze beoordeling.<p>Professionele gebruikers zijn tevreden over de snijkwaliteit, de productiviteit en het bedieningsgemak.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>automatische bedieningsmodus;</li><li>hoge prestaties;</li><li>gebruiksgemak;</li><li>nauwkeurige snede.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>hoge prijs.</li></ul><h3>Steiger M-3715</h3><p>Beoordeling: 4.9</p><div style=Steiger M-3715

De zilveren positie in het overzicht wordt ingenomen door een andere guillotineschaar Steiger M-3715. Het is inferieur aan de leider van het overzicht in de snijlengte (tot 370 mm) en prestaties (150 vellen). De apparatuur ziet er echter compacter (475×475 mm) en mobieler (22,5 kg) uit, en de prijs is veel lager. Het apparaat heeft een mechanische mesaandrijving. De snijprecisie wordt verzekerd door de lijnverlichting en het snelwerkende klemsysteem. Volgens deskundigen is het model ideaal voor de uitrusting van drukkerijen die gespecialiseerd zijn in de vervaardiging van visitekaartjes en formulieren. De snijplotter kan vellen van A3-formaat snijden. Wordt geleverd met een beschermend scherm van transparant plastic, maar zonder standaard of voetstuk.

Binnenlandse consumenten zijn vleiend over de kwaliteit van Steiger M-3715 snijder productie, mobiliteit, gladde snijlijn. Maar het is niet handig om het brandpunt parallel aan het mes in te stellen, om op de laser te richten moet je de kap verwijderen.

Voordelen

 • operationele veiligheid;
 • goede prestatie;
 • zuivere lijn;
 • breed toepassingsgebied.

Nadelen

 • Het is onhandig om een opmaak te maken.

Fellowes Plasma (fs-54110)

Beoordeling: 4.8

Fellowes Plasma (fs-54110)

Als u met A4-papier werkt, is de plasmasnijder het overwegen waard. Het kan werken met normaal papier, film of foto’s. De fabrikant heeft het mes van het sabeltype toegepast, waardoor de snijlengte tot 380 mm kon worden vergroot. Kan niet concurreren met de leiders in de beoordeling van de productiviteit, voor een enkele snijder kan snijden tot 40 vellen met een dichtheid van 80 g / sq. . Experts houden van de automatische papierklemming, eenvoudig te gebruiken stop. Snijder heeft een metalen basis met een gegradueerde werktafel. De apparatuur is goed gemonteerd, zoals blijkt uit de 2 jaar garantie van de fabrikant. De compactheid (490x376x556 mm) en het geringe gewicht (6,52 kg) van het apparaat. SafeCut™-schild biedt veiligheid voor de operator.

Feedback van thuisgebruikers merkte de volgende voordelen van de cutter Fellowes Plasma op: scherpe roestvrijstalen messen, duurzame basis op poten, gemakkelijk papier klemmen. Maar ze denken dat de prijs van het product te hoog is…

Voordelen

 • lange snijlengte;
 • automatische druk
 • Gegradueerde werktafel;
 • scherpe messen.

Nadelen

 • hoge prijs.

AUBERG RS10

Beoordeling: 4.7

</div><p>AUBERG RS10″ src=”~images6751666197081-526-.jpg” height=”341″ title=”<br />AUBERG RS10″></p><p>De snijplotter heeft de rijkste functieset <br />AUBERG RS10. Het is geen toeval dat de fabrikant zijn product aanprijst als de “5 in 1”. Deskundigen hebben in de kit een sabelmes gevonden dat een rechte snijlengte van 330 mm oplevert. Het rolgereedschap kan 3 soorten sneden uitvoeren (golf, perforatie, recht). Het heeft een hoektrimmer. Het apparaat staat op een stevige plastic basis, met Euroberen voetjes om wegglijden te voorkomen. De stapel wordt op zijn plaats gehouden door een automatische papierklem. Handige markering voor nauwkeurige sneden. Het model ziet er compact uit (69x284j515mm) en overtreft zijn concurrenten in gewicht (2,7kg). Het is beschikbaar tegen een betaalbare prijs. Wat heeft verhinderd dat deze bijlage het podium haalde??</p><p>Ten eerste, de snijder <br />AUBERG RS10 kan maximaal 10 vel papier verwerken. Gebruikers melden dat het alleen mogelijk is om een kwaliteitssnede te maken op 4-5 vellen papier. Bovendien is het papierformaat beperkt tot standaard A4. Aan de positieve kant merken eigenaren op dat het product klaar is voor een breed scala aan werkzaamheden.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>multifunctionaliteit;</li><li>compact en lichtgewicht;</li><li>betaalbare prijs;</li><li>bruikbaarheid.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>bescheiden prestatie.</li></ul><h3>KW-TriO 13018</h3><p>Beoordeling: 4.6</p><div style=KW-TriO 13018

De handlamp KW-TriO 13018 is de perfecte aanvulling op uw kantooruitrusting. De Taiwanese fabrikant biedt een rolontwerp dat papier van A3-formaat aankan. Maximale snijlengte is 360 mm, er kunnen maximaal 15 vellen papier tegelijk worden geformatteerd. deskundigen benadrukken het grote, metalen tafelblad, dat is voorzien van een robuust en veilig mechanisme. Een handige liniaal voor nauwkeurig markeren, een mechanische klem en een beweegbare stop helpen het papier op zijn plaats te houden. Inclusief houder voor aangepaste installatie van de snijder. Het zelfslijpende roestvrijstalen lemmet, dat gemakkelijk te vervangen is, verdient lof. Zilver-zwarte behuizing is gemaakt van metaal, met Euroberen voetjes eronder.

Huishoudelijke gebruikers zijn gevleid door de handige markering, het soepele snijden en het scherpe slijpen. Sommige gebruikers vinden het moeilijk om het snijwiel in het begin te verschuiven.

Voordelen

 • stevige constructie;
 • scherp mes herslijpen;
 • handige liniaal;
 • rechte snede.

Nadelen

 • de schijf is niet gemakkelijk te bewegen aan het begin van de snede.

OfficeSpace CS312

Beoordeling: 4.5

OfficeSpace CS312

Tot slot de top zes van de OfficeSpace CS312 papiersnijder. De armatuur is uitgerust met een schaarblad, ontworpen voor papier van A3-formaat. Het model overtreft veel concurrenten in de snijlengte (460 mm), terwijl het scherpe mes gemakkelijk materialen als papier, calqueerpapier, foto’s, film en doek aan kan. Er kunnen maximaal 12 vellen papier van 80 g/m² tegelijk worden gesneden. . De armatuur is eenvoudig en robuust, de behuizing is van staal, en er zijn verschillende schaalverdelingen (papier, schaalverdeling, fotografisch) beschikbaar voor nauwkeurige markering. Deskundigen wijzen op de geslaagde combinatie van prijs en kwaliteit.

De CS312 is favoriet bij kantoorpersoneel en professionele fotografen, zo blijkt uit reviews. Ze zijn tevreden met een comfortabel rooster op tafel, een sterke magneet en een scherp mes. De gebruikers wijzen op de nadelen: de schroeven van de begrenzingsstrip moeten opnieuw worden aangedraaid.

Voordelen

 • Het eenvoudige en robuuste ontwerp;
 • handig rooster;
 • scherp mes;
 • betaalbare prijs.

Nadelen

 • Vereist het aandraaien van schroeven.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: