8 beste makelaars in Jekaterinenburg

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen reclame, en vormt geen leidraad voor aankoop. Overleg met een professional voor de aankoop.

Jekaterinenburg is een van de grootste steden in Nederland. Geen wonder dat er een grote vraag naar onroerend goed is onder de bevolking hier. Zelf doen is niet alleen tijdrovend maar ook riskant. De procedure vereist de naleving van diverse wettelijke voorschriften; anders is de koopovereenkomst ongeldig. Vastgoedmakelaars, die specialisten met serieuze ervaring op dit gebied in dienst hebben, verbinden zich ertoe te zorgen voor de juistheid van de registratie en de wettelijke goedkeuring te garanderen.

In dergelijke instellingen wordt de transactie juridisch ondersteund. Het betreft voornamelijk verhuur en aan- en verkoop van residentieel en commercieel onroerend goed. Contact opnemen met deze agentschappen moet ook omdat ze een grote database van objecten, dus het is veel gemakkelijker om ruimte te vinden, of residentiële of commerciële, te huur of te kopen.

De redactie van Expertology heeft het beoordelingsoverzicht met de 8 beste makelaars in Jekaterinenburg opgesteld.

Beoordeling van de beste makelaars in Jekaterinenburg

Nominatie Plaats Naam Beoordeling
Beoordeling van de beste makelaars in Jekaterinenburg 1 “Etazhi 5.0
2 “Novosyol 4.9
3 “Makelaar #1 4.8
4 “DOBRODEL” 4.7
5 “House of Real Estate 4.6
6 “BK Real Estate” 4.5
7 “LSR. Onroerend goed – Australië 4.4
8 “APRIORI REAL ESTATE” 4.3

“Etaji”

Beoordeling: 5.0

Het agentschap biedt eigendommen aan die voldoen aan de behoeften van de klant, wat betekent dat er geen tijd wordt verspild aan het vinden van goede opties om zowel commercieel als residentieel vastgoed te kopen of te huren.

Het bedrijf biedt secundaire accommodatie: van één- tot vierkamerappartementen, inclusief studio’s, alsmede verhuur: appartementen, huisjes, huizen, villa’s, herenhuizen, tuin en grond, bedrijfsruimten. Van commercieel beschikbaar: kantoren, winkelpanden, horeca, magazijnen, kant-en-klare bedrijven.

Het agentschap garandeert een zo snel mogelijke aan- of verkooptransactie tegen de best mogelijke voorwaarden, zodat klanten volledig kunnen vertrouwen op hun ervaren en zeer professionele personeel.

Door contact op te nemen met het bedrijf, krijgt u:

 1. U bespaart tijd, energie en zenuwen: u vermijdt veel conflicten; u hoeft zich niet bezig te houden met overheidsinstanties;
 2. geen extra kosten, dus geld besparen: de specialisten bieden de best mogelijke voorwaarden, wat een opvallend verschil maakt tussen het werk van een professional en het zelf doen;
 3. maximaal aantal vastgoedopties, aangezien het agentschap over een eigen uitgebreide database beschikt;
 4. beslechting van geschillen en bescherming bij geschillen;
 5. Juridisch correcte opstelling van contracten.

Neem contact op met

 1. Adres: 24/8 B, Lenin av. (kruising met Vainera straat).
 2. Telefoon: +7 (343) 222-21-11.
 3. Website: ekaterinburg.bk-.

“LSR. onroerend goed-Ural

Beoordeling: 4.4

De grootste bouwer van Jekaterinenburg is niet de eerste in de top drie agentschappen. Enkele duizenden vierkante meters commercieel en residentieel vastgoed zijn door het bedrijf gebouwd met inachtneming van alle wetten en voorschriften. De door het bedrijf gebouwde woningen bevinden zich in verschillende stadsregio’s, maar het agentschap verkent voortdurend nieuwe gebieden: het aantal woningen in ontwikkeling neemt elk jaar toe om aan de groeiende vraag naar nieuwe woningen te voldoen.

Wanneer een vraag rijst over de overname van een trading platform voor bedrijf of huis, mensen wenden zich tot dit bedrijf, want hier bieden een enorme basis, dankzij welke in de kortst mogelijke tijd om een geschikte klant te vinden voor de locatie, prijs en andere parameters van de optie.

Uit de verdiensten blijkt het volgende:

 1. het regelen van verzekeringen op kosten van de onderneming;
 2. samenwerking met negentien banken;
 3. snelle accreditatie bij de banken waardoor klanten vanaf de eerste dagen van de lancering gebruik kunnen maken van hypotheken;
 4. Exacte vaste bouw- en leveringstermijnen;
 5. Gegarandeerde nakoming van beloftes;
 6. Huizen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen;
 7. regelmatige promoties en leuke bonussen die je niet alleen blij maken, maar ook geld besparen;
 8. ligging van de gebouwen in de nabijheid van de wijkinfrastructuur, de haltes van het openbaar vervoer en de verkeersknooppunten.

Het agentschap werkt sinds het begin van de jaren negentig en heeft in die tijd de aandeelhouders nooit teleurgesteld, wat wijst op een serieuze aanpak en nakoming van de verplichtingen.

 1. Adres: 194 D, 8 maart.
 2. Telefoon: 8(343) 317-09-21.
 3. Website: /ekb.

“APRIORI REAL ESTATE

Beoordeling: 4.3

Het agentschap werd begin jaren 2000 geopend. Aanvankelijk bestond het personeel uit slechts twee personen. Nu telt de groep vijf onafhankelijke partners, met elk veertig hooggekwalificeerde medewerkers.

Elke afdeling houdt zich bezig met het leveren van kerndiensten: de ene ondersteunt grond- en vastgoedtransacties; de andere – ondersteunt cliënten in geschillen tussen arbiters; de derde – biedt onafhankelijke beoordeling van alle soorten eigendommen en rechten, alsmede forensisch onderzoek, de vierde – biedt onroerend goed en aanverwante diensten voor vastgoedtransacties aan.

Vanaf het begin heeft het bedrijf zich onderscheiden van de concurrentie, omdat het een eigen ontwikkelingsweg is ingeslagen. Er was geen versnippering van verschillende juridische profielen – er werd uitsluitend gewerkt met onroerend goed en grond, waardoor we snel een reeks kwaliteitsdiensten konden opbouwen.

Een belangrijk kenmerk is dat het bedrijf sinds de begindagen niet alleen gaf en geeft om de winst of de reputatie, maar ook om de mensen. “Apriori Real Estate” verricht liefdadigheidswerk dat de gemeenschap ten goede komt.

Door contact op te nemen met het agentschap krijgen de klanten de volgende voordelen:

 1. gegarandeerde zekerheid van transacties en bevoegde uitvoering van begeleidende documenten: als binnen drie jaar na de verkoop de klant slechts telefonisch contact opneemt met de specialist van het bedrijf en wacht tot hij de situatie komt regelen;
 2. Het aanbieden van een volledig scala aan diensten voor kwaliteitsvolle transactieondersteuning;
 3. volledige ondersteuning: van de keuze van het juiste pand of een koper bij de verkoop van een object, evaluatie, expertise van de documenten tot de vertegenwoordiging van de belangen van de cliënt bij de registratieautoriteiten en de rechtbanken, in geval van geschillen.
 4. Opgemerkt zij dat het agentschap zijn eigen specialisten in geodesie, cartografie en landmeting heeft.

Neem contact op met

 1. Adres: Krasnoarmeiskaya, 10 (BC Antaeus), 12e verdieping, kantoor 1209.
 2. Telefoon: +7 (343) 237-27-27.
 3. Website: aprior.biz.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: