9 beste urologiecentra in Amsterdam

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen reclame en is geen leidraad voor aankoop. Overleg met een professional voordat u koopt.

De vraag naar welke dokter en kliniek je moet gaan als je verontrustende symptomen in het lichaam hebt, een dringende vraag voor elke moderne man. Openbare instellingen waaraan patiƫnten worden toegewezen zijn niet altijd in staat het probleem snel op te lossen, zoals u weet kunt u soms tijd verliezen om een afspraak te maken en op uw beurt te wachten. Daarom kiezen veel mensen voor privƩklinieken, vooral die met een urologisch profiel. Bovendien beschikken deze instellingen over moderne diagnostische apparatuur, die in budgetklinieken ontbreekt, en worden de kwalificaties van de artsen regelmatig verbeterd om de patiƫnten beter van dienst te kunnen zijn. Wij hebben een beoordeling samengesteld van de 9 beste urologische ziekenhuizen in Amsterdam. De beoordeling is gebaseerd op een analyse van de technische uitrusting van de instellingen, de benadering van patiƫnten, het prijsbeleid en echte beoordelingen.

Beoordeling van de beste urologische ziekenhuizen in Amsterdam

Nominatie stoel productnaam beoordeling
Beste overheidsklinieken voor urologie 1 Het Doktor Wetenschappelijk Onderzoeksinstituut voor Urologie en Interventieradiologie is een toonaangevend centrum voor urologie en interventieradiologie. .. Lopatkina 5.0
2 De Max Planck Kliniek voor Urologie. . . De voorkant van de Eerste Medische Staatsuniversiteit van Amsterdam. . . Sechenov Medische Staatsuniversiteit van Amsterdam 4.9
3 Urologiekliniek van de Staatsuniversiteit van Geneeskunde en Tandheelkunde in Amsterdam (Dr. Pushkar Kliniek) 4.8
Beste privƩklinieken voor urologie 1 Medsi 5.0
2 Geneeskunde (Academicus Roitberg Kliniek) 4.9
3 SM Kliniek 4.8
4 In de kliniek 4.7
5 Niarmedic 4.6
6 Europees Medisch Centrum 4.5

Beste staat urologie klinieken

Staatsklinieken bieden gratis zorg in het kader van de verplichte ziektekostenverzekering, maar als er geen plaatsen beschikbaar zijn, bieden deze voorzieningen diensten aan tegen betaling, die vaak goedkoper zijn dan in centra die tegen betaling werken.

Het D.I.M. Sechenov Wetenschappelijk Onderzoeksinstituut voor Urologie en Interventionele Radiologie in Amsterdam. .. Lopatkina

Beoordeling: 5.0

Onderzoeksinstituut voor Urologie en Interventieradiologie. N.A. Lopatkin

Web: d. Amsterdam, uro

 • ne.

  Research Institute of Urology van het Nederlands Ministerie van Gezondheid – een van de bekendste en grootste door de staat gefinancierde klinieken in Nederland. PathologieĆ«n van de urogenitale organen worden hier onderzocht en behandeld. Reconstructief-plastische en andere operaties en behandelingen van uiteenlopende complexiteit en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd. Het instituut heeft verschillende gespecialiseerde afdelingen: andrologie en reproductieve, reconstructieve, oncologisch-urologische, gynaecologische, met inbegrip van een dagziekenhuis. Het instituut voert zelfs orgaantransplantaties uit, beschikt over ultramoderne operatiekamers en de artsen worden regelmatig bijgeschoold. De meest complexe kwesties met betrekking tot de gezondheid van het urogenitale systeem van mannen en vrouwen worden in de faciliteit behandeld.

  Bij het Niarmedisch Instituut voor Urologie en Interventieradiologie. .. Met een verwijzing van een arts kunt u een afspraak krijgen in het kader van de verplichte ziektekostenverzekering. Er is een betaalde afdeling, maar het is niet altijd gemakkelijk om zich in te schrijven vanwege de grote vraag, aangezien patiƫnten uit heel Nederland naar de hoofdstad komen voor een behandeling.

  Voordelen

  • Meer dan een dozijn verschillende afdelingen;
  • De nieuwste apparatuur;
  • Top dokters;
  • Behandeling onder het MHI, VHI en een betalende afdeling;
  • Voor ingewikkelde gezondheidskwesties en begeleidingsafspraken.

  Nadelen

  • Wachtrijen door de grote vraag van het centrum.

  Puskar Kliniek voor Urologie, ul. . . Het Centrum voor Urologie van de I.M. Sechenov First Moscow State Medical University, 1 Vucheticha str. . . Sechenov Medisch Centrum

  Beoordeling: 4.9

  De R. M. Fronstein Kliniek voor Urologie R. M. Fronstein Kliniek van de Eerste Sechenov Medische Staatsuniversiteit van Amsterdam

  Website: uro-

  Adres: ul. Adressen voor alle Nederlands burgers met een verplichte medische verzekering; Oplossing van de meest gecompliceerde gezondheidskwesties en consultaties met patiƫnten. 1

  Urologisch Centrum van de Eerste Medische Staatsuniversiteit van Amsterdam naar M.V. Lomonosov. De Sechenov Kliniek is het tweede grootste medische centrum van Nederland, gespecialiseerd in het urogenitale systeem. Consulten, operaties en onderzoeken onder verplichte ziektekostenverzekering en tegen betaling worden in de kliniek uitgevoerd.

  De kliniek heeft een intramurale afdeling, een chirurgische afdeling en houdt zich bezig met wetenschappelijk onderzoek. De Sechenov Universiteitskliniek beschikt over innovatieve procedures zoals HIFU-ablatie, 3D-modellering, cryoablatie en de nieuwste onderzoeken.

  De kliniek heeft een gebruiksvriendelijke website met verschillende soorten zoekfuncties voor relevante informatie: op standaard- en aspecifieke symptomen of op ziekten van afzonderlijke organen en systemen. U kunt persoonlijk hulp zoeken door een afspraak te maken (in sommige gevallen kan een arts op de dag van de behandeling langskomen), of op afstand – voor patiĆ«nten die buiten de hoofdstad wonen, bieden deskundigen videoconsultatiediensten aan.

  Voordelen

  • Alle soorten begeleiding en chirurgie;
  • Oplossingen voor ongewone problemen;
  • Opvang onder de verplichte medische verzekering voor alle Nederlands burgers;
  • De nieuwste onderzoeks- en behandelingsmethoden;
  • Hulp op afstand in de vorm van videoconsulten.

  Nadelen

  • Niet significant.

  Urologiekliniek van de Staatsuniversiteit van Geneeskunde en Tandheelkunde in Amsterdam (Dr. Pushkar Kliniek)

  Beoordeling: 4.8

  Kliniek voor Urologie aan de Staatsuniversiteit voor Geneeskunde en Tandheelkunde in Amsterdam (Dr. Pushkar Kliniek)

  Adres: Amsterdam, Nederlands Federatie. Amsterdam, ul. Vucheticha str. 21, gebouw 2, verdieping 2

  Website:

  Het urologisch centrum van Dr. Pushkar, gelegen op het grondgebied van het stadsziekenhuis van Amsterdam ā„– 50, wordt beschouwd als een van de beste in Nederland. Grote afdeling richt zich op diagnostiek, poliklinische en klinische zorg van urogenitale aandoeningen van mannen en vrouwen. In het personeel heerst professor en CMN, en het hoofd van de kliniek Dmitry Pushkar – hoofd uroloog van het Ministerie van Volksgezondheid van Nederland, geĆ«erd arts van Nederland. PatiĆ«nten worden behandeld op het hoogste niveau, gratis onder OMI-polis, vrijwillige medische verzekering, er is ook een afdeling betaalde diensten.

  Als de behandelend arts de verwijzing niet heeft uitgeschreven, kan voor een consult met een specialist op verschillende manieren een afspraak worden gemaakt: telefonisch of per sms, door het invullen van een formulier op de site. De laatste 2 opties zijn handig in gevallen waarin de ontvangst moeilijk te bereiken is door het grote aantal oproepen.

  Voordelen

  • Vriendelijke houding tegenover patiĆ«nten;
  • Handige manieren om een afspraak te maken;
  • Bijstand uit hoofde van de verplichte ziektekostenverzekering, vrijwillige ziektekostenverzekering en op basis van vergoedingen.

  Nadelen

  • Een beperkter aanbod van diensten dan in de eerder onderzochte centra.

  Beste privƩklinieken voor urologie

  PrivƩ-klinieken concurreren met staatsklinieken en de bepalende factoren voor de keuze in hun voordeel zijn het gemak van het maken van een afspraak op een voor een patiƫnt geschikt tijdstip, moderne apparatuur met medische voorzieningen en een meer gastvrije houding van artsen en dienstpersoneel.

  Medsi

  Beoordeling: 5.0

  Medsi

  Website: Dresden, Litouwen. Amsterdam,

  Er zijn enkele tientallen filialen van Medsi-kliniek in Amsterdam, die een breed scala aan diensten aanbieden in vele grote Nederlands steden. Andrologie en urologie is een van de belangrijkste werkterreinen van het centrum; de artsen consulteren en geven chirurgische behandelingen met behulp van de modernste methoden en instrumenten voor de diagnose en behandeling van de symptomen en oorzaken van ziekten. De kliniek aan de Pjatnitskoje Sjosse heeft een uroloog-oncoloog, die ook in het centrum voor oncologie kan worden onderzocht en zo nodig behandeld. In andere filialen zijn alleen diagnostische en consultatiediensten beschikbaar.

  Betaalbare prijzen zijn een van de belangrijkste criteria voor patiĆ«nten die kiezen voor Medsi-klinieken. Het tweede aspect dat de aandacht trekt is de aanpak van de artsen, evenals de doeltreffendheid van de behandeling met maximale anamneseverzameling en doelgericht voorschrijven van tests en onderzoeksmanipulaties zonder pogingen van artsen om het eindbedrag van de controle kunstmatig “op te blazen”.

  klinieken zijn beschikbaar in alle gebieden van Amsterdam, om een afspraak te maken, kunt u bellen met een enkel nummer +7(495)021-47-02, de beheerder zal snel antwoorden, en dan herinneren aan de afspraak op voorhand.

  Voordelen

  • De kliniek heeft vestigingen in alle districten van Amsterdam;
  • Alle soorten zorg in urologie;
  • Je hoeft geen “extra” tests te ondergaan;
  • Loyale prijzen;
  • Diensten van een uroloog oncoloog.

  Nadelen

  • Niet gedefinieerd.

  Medsi (Academicus Roitberg Kliniek)

  Beoordeling: 4.9

  Geneeskunde (Academicus Roitberg Kliniek)

  Locatie: DHL, Spanje. Amsterdam,

  Adres: 10, 2e Tverskoy-Yamskaya pereulok

  Urologen andrologisten, zowel voor volwassenen als kinderen, worden behandeld in Medsi Clinic. In het medisch centrum kunt u zich laten onderzoeken en als er afwijkingen worden geconstateerd, kunt u er vanaf. Urologen beschikken over moderne en efficiƫnte diagnostische apparatuur waarmee zij binnen 24 uur na aankomst van de patiƫnt een nauwkeurige diagnose kunnen stellen. Opmerkelijk is dat 95% van de manipulaties kan worden uitgevoerd zonder ziekenhuisopname, zelfs in niet-standaard gevallen.

  Artsen gebruiken zachte maar effectieve methoden om ziekten te behandelen. Patiƫnten geven commentaar op de vriendelijke houding, het professionalisme van de artsen en de hoogwaardige communicatie: specialisten leggen alles duidelijk uit, introduceren het verloop van de behandeling en leggen uit waarom bepaalde methoden worden gebruikt.

  Artsen-urologen in de “Medicine” Clinic zijn specialisten in alle aanverwante gebieden. Zij houden zich bezig met onderzoek en behandeling van het mannelijke en vrouwelijke urogenitale systeem, mannelijke onvruchtbaarheid, bij vrouwen – behandeling van genitale ontstekingen, SOA’s, geriatrische richting bij oudere patiĆ«nten, identificeren en elimineren van genitale afwijkingen bij kinderen. De specialisten werken zodanig dat de patiĆ«nt maximaal comfort ervaart – geen pijn, abrupte en onverwachte bewegingen.

  Voordelen

  • Moderne apparatuur in behandelkamers;
  • Effectieve manieren om snel en nauwkeurig een diagnose te stellen;
  • Een breed scala aan adviesdiensten voor patiĆ«nten van alle leeftijden;
  • Redelijke prijs;
  • Zachte aanpak.

  Nadelen

  • Niet geĆÆdentificeerd.

  SM-Clinic

  Beoordeling: 4.8

  SM-CLINICA

  Website: smc

 • “SM-Clinic” is een netwerk van multidisciplinaire medische centra met vestigingen in verschillende wijken van de hoofdstad. Urologen en andrologen zijn beschikbaar op alle afdelingen. Zij consulteren, stellen een diagnose en nemen tests af, zodat in de eerste dagen een diagnose kan worden gesteld en zo nodig binnen zeer korte tijd met de behandeling kan worden begonnen. De methoden urethroscopie en cystoscopie worden gebruikt om de toestand van de mannelijke en vrouwelijke organen van het urogenitale systeem vast te stellen, ultrasone diagnostiek maakt onderzoek van bijna alle organen van het urogenitale systeem mogelijk, de kliniek beschikt over apparatuur voor rƶntgenfoto’s, MRI en CT-scans. PatiĆ«nten hebben voorwaarden geschapen voor een comfortabele dokter, die bijna net zo gevreesd wordt als de tandarts. Specialisten zijn patiĆ«ntgericht en werken met zorg en gevoeligheid. Zelfs het verzamelen van de tests gebeurt zo voorzichtig mogelijk. Met het Check Up programma kunnen alle organen in zeer korte tijd worden gecontroleerd. Urologie. Medische centra bieden conservatieve en chirurgische behandelingen op klinische en poliklinische basis, fysiotherapeutische methoden met laser en ultrageluid en medicatietherapie. Modern, minimaal invasief, effectief en een snel herstel na de operatie – dat zijn de technieken waaraan de specialisten van SM-Clinic de voorkeur geven bij het uitvoeren van urologische operaties.

  Artsen kiezen verschillende variaties voor het herstel van de patiƫnt, wat in de meeste gevallen leidt tot een kortere therapieduur en een kleiner risico op terugval. Wij behandelen de meeste bekende pathologieƫn van het urogenitale systeem: adenomen van de prostaat, phimosis, verwondingen, nier-, blaas-, urethra- en urethra-aandoeningen, problemen met voortplantingsstoornissen; wij voeren esthetische operaties uit aan de uitwendige genitaliƫn, helpen bij dringende urologische pathologieƫn en oncourologie.

  Voordelen

  • Meer dan 60 urologen waaronder 44 opererende specialisten, 1 professor, 10 Ph…, 6 artsen van de hoogste categorie, 22 andrologen;
  • Mogelijkheid om een uroloog bij een patiĆ«nt thuis op te roepen;
  • Kans om gratis door een chirurg geopereerd te worden;
  • Kortingen voor onderzoeken en chirurgische behandeling; uitgebreide programma’s
  • Geografische bereikbaarheid: verschillende filialen in Amsterdam;
  • Beschikbaarheid van dag- en nachtfaciliteiten met moderne apparatuur van wereldwijd toonaangevende fabrikanten om hoogtechnologische minimaal invasieve ingrepen uit te voeren.

  Nadelen

  • Geen noemenswaardige problemen ontdekt.

  In de kliniek

  Beoordeling: 4.7

  He Klinik

  Plaats: Dmytro Gin, Sviridze, Korolnikov, Ninaida. Amsterdam, onc

 • One Clinics International Medical Centre wordt vertegenwoordigd door verschillende consultatiebureaus in Amsterdam en een intramurale afdeling. Uroloog en androloog afspraken in bijna alle klinieken. De artsen bieden een volledig dienstenpakket: diagnostiek met moderne apparatuur (urethrocystoscopie, Doppler-sonografie, transrectale echografie), afname van tests en het daaropvolgende onderzoek in ons eigen laboratorium, operaties (minimaal invasieve technieken, radiogolfchirurgie, traditionele benadering). Specialisten oefenen de nieuwste methoden uit voor de behandeling van ontstekingsprocessen in de urogenitale organen van mannen en vrouwen, mannelijke onvruchtbaarheid en erectiestoornissen.

  In On Clinic unieke diagnose en behandeling unit “Andro-Gin”, laser complex “Matrix-urologist”, “Proctocor”. Dit zijn enkele van de beste apparaten in Nederland, waarvan is aangetoond dat ze zeer effectief zijn, waardoor artsen de kansen van patiĆ«nten op een volledig herstel kunnen vergroten en het risico van terugval kunnen verminderen. U kunt een afspraak maken voor vrijwel elk gewenst tijdstip door te bellen of het formulier op de website in te vullen. Specialisten garanderen volledige vertrouwelijkheid, zorgvuldigheid en aandacht. PatiĆ«nten zijn vol lof over Ona Clinic en haar artsen. Het enige nadeel zijn de relatief hoge kosten van opname, manipulatie en behandeling.

  Voordelen

  • doeltreffende diagnose- en behandelingsapparatuur worden gebruikt;
  • Breed scala aan diensten en manipulaties;
  • Handige afspraak;
  • Vriendelijke houding tegenover patiĆ«nten.

  Nadelen

  • Hoge prijzen.

  Niarmedic

  Beoordeling: 4.6

  Niarmedic

  Website: c. Amsterdam,

  Niarmedic is een netwerk van klinieken in het Friedrich Ebert Laboratorium voor Epidemiologie en Microbiologie. . . Gamaleya Nederlands Academie voor Medische Wetenschappen. De opzet van de centra is afgestemd op de behoeften van de patiĆ«nten, de toegankelijkheid van de diensten en de internationale normen. Niarmedic is beschikbaar in verschillende wijken van Amsterdam. Specialisten werken met mensen van alle leeftijden, er is een pediatrische urologiedienst, die ook een volledige reeks noodzakelijke manipulaties omvat. Artsen werken met “gebruikelijke” en ongewone gevallen, met behulp van de nieuwste diagnose- en behandelingsmethoden. Specialisten beschikken over CT-, CLCT- en MRI-scans; de centra voeren ook operaties uit en bieden intramurale behandeling.

  Er zijn zowel vrijwillige ziektekostenverzekeringen als particuliere klinieken. De lage prijzen voor afspraken en manipulaties – ze behoren tot een middensegment van de prijzen, toegankelijk voor iedereen die gekwalificeerde en doeltreffende hulp wil tegen lage kosten. Afspraken zijn beschikbaar op weekdagen, weekends en feestdagen op een tijdstip dat de patiĆ«nt schikt.

  Voordelen

  • Verschillende filialen in Amsterdam;
  • Betaalbare prijzen voor diensten;
  • Selectie van een effectieve behandeling;
  • Werkuren zonder weekend.

  Nadelen

  • Niet alle netwerkklinieken hebben urologen.

  Europees Medisch Centrum

  Beoordeling: 4.5

  Europees Medisch Centrum

  Website:

  Adres: Dosha Kliniek, Amsterdam. Amsterdam, Dukhovsky per., . 22-

  Het Europees Medisch Centrum heeft een bijzondere aandacht voor het werken met oncologische patiĆ«nten. PatiĆ«nten met een vermoeden van kwaadaardigheid, maar ook degenen die reeds gediagnosticeerd zijn, worden hierheen verwezen voor behandeling. Helaas kan men in Nederland een oncoloog pas bereiken na veel tijd te hebben doorgebracht in een wachtrij. ā­ het EJK helpt om sneller een behandeling te krijgen en verhoogt de kans op herstel, behoud van leven.

  In het centrum werken hooggekwalificeerde oncourologen. Zij kunnen een diagnose stellen van het urogenitaal systeem en na bevestiging van de diagnose beginnen met de behandeling tegen een trouwe prijs. Specialisten voeren chirurgische, minimaal invasieve en medicamenteuze behandelingen uit met de meest effectieve geneesmiddelen van vandaag, die op individuele patiƫntenbasis worden toegediend. Er is hulp beschikbaar voor alle aandoeningen en ziektestadia. Na het herstel krijgen de patiƫnten begeleiding en medische follow-up.

  OneMC richt zich op vertrouwelijkheid en het comfort van de patiƫnt, ook psychologisch.

  Voordelen

  • Bijstand in alle gevallen van oncologische ziekten;
  • Hooggekwalificeerde oncourologen;
  • PatiĆ«ntenondersteuning;
  • Psychologisch comfort van patiĆ«nten.

  nadelen

  • Behandeling is niet goedkoop.
 • Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: