Ariston Thermo Group werkt samen met een installatie die het milieubewustzijn verhoogt

Ariston, 's werelds grootste fabrikant van verwarmings- en waterinstallaties, heeft samen met het tijdschrift INTERNI en de Italiaanse architecte Maria Cristina Finucci een installatie met de letters "H E L P" geplaatst op het hoofdplein van de universiteit van Milaan.

Vier letters, volledig gemaakt van plastic deksels, vormen het woord HELP, wat in het Engels betekent- hulp/help. Deze figuur illustreert het belang van bewustwording van plasticverbruik en wereldwijde oceaanvervuiling en herinnert ons eraan dat het tijd is om onze planeet te redden. En daarvoor moet u allereerst uw gewoonten heroverwegen. «HELP" — is het meer dan alleen een installatie. het is een luide roep om hulp, een oproep om te doen wat we kunnen om de planeet te redden…

Het partnerschap is de logische voortzetting van de wereldwijde Ariston Comfort Challenge, waarbij de fabrikant wetenschappers van de Universiteit van Kopenhagen steunde die onderzoek doen op het Groenlandse Disco-eiland. Dankzij een innovatief modulair huis dat wordt verwarmd door de zeer efficiënte ketel Alteas ONE NET, kunnen de onderzoekers experimenten uitvoeren in de strengste koude, buiten het station. De grootschalige installatiemissie van Ariston onderstreept, net als de HELP-installatie, de noodzaak om zorg te dragen voor het milieu.

De betrokkenheid van het bedrijf bij de voorbereiding van de "HELP"-installatie en het grootschalige project in Groenland weerspiegelen bovendien de vastberadenheid van de Ariston Thermo Group om overal ter wereld een maximaal comfort tegen minimale energiekosten te garanderen, zelfs op plaatsen waar dat moeilijk of bijna onmogelijk lijkt.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: