Ariston verwarmt water op intelligente wijze

Het gasfornuis Marco Polo Gi7S van Ariston is uitgerust met een intelligent onderhoudssysteem voor de watertemperatuur.

Handhaving van een constante temperatuur van het afvoerwater- een atypische functie voor traditionele gasketels. De Marco Polo Gi7S van Ariston maakt dit mogelijk met zijn elektronische besturingskaart. Het ingebouwde intelligente systeem analyseert de uitlaatwatertemperatuur en het waterdebiet, regelt het brandervermogen via een gasklep en bespaart gas. Met zijn intuïtieve touchscreen display is het uiterst gebruiksvriendelijk. Wanneer u de badvulmodus start, hoeft u alleen maar het gewenste aantal liters in te stellen en het apparaat zal piepen wanneer het volume is bereikt.

De Marco Polo Gi7S boiler is een multifunctioneel toestel dat kan worden geïnstalleerd in flats en vrijstaande huizen die niet over een gasaansluiting beschikken. Het werkt even goed met gasleidingen en LPG-flessen. De kachel is ontworpen met een coaxiaal rookafvoersysteem dat veilig is voor de bewoners. Het rookkanaal van de kachel kan direct naast het apparaat in de muur worden weggewerkt en alle processen vinden plaats in een gesloten verbrandingskamer, waardoor het risico van koolmonoxide in de kamer aanzienlijk wordt verminderd. De Marco Polo Gi7S modellen bieden automatische netontsteking Dit bespaart verder energiebronnen.

Als de vlam dooft, sluit het toestel automatisch de gastoevoer af om lekken te voorkomen. De kachel is beveiligd tegen overdruk, bevriezing en starten zonder water. In geval van een ongewone situatie zal het automatisch een diagnose stellen en een foutcode weergeven op het touchscreen, die u kunt ontcijferen met behulp van de gebruikershandleiding. Door de opvallende stalen afwerking past de Marco Polo Gi7S in elk modern interieur.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: